Dodaj do ulubionych

Business Press w upadłości

IP: *.aster.pl 05.08.05, 20:17
Mi są winni z tytułu prac dziennikarskich i pozyskiwania reklamodawców
kilkanaście tysiecy złotych, Nigdy tej kasy ne odzyskam, ale fajnie,ze ich
szlag trafi.
Obserwuj wątek
    • Gość: SDWilk Re: Business Press w upadłości IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.08.05, 12:55
      Jestem prenumeratorem od 3lat, zapłaciłem za prenumerantę za kolejne 2 lata, czy firma wobec klientów będzie również tak uczciwa, jak wobec swoich byłych pracowników? Już dziś od kilku miesięcy otrzymuję prenumerate z kilkunastodniowym opóźnieniem-jak firma, która nie wywiazuje sie ze swoich zobowiązań chce dalej prosperować na rynku? To zadowolony klient daje jej szansę egzystencji-dziś wiec nie dziwi mnie, że są na skraju bankructwa, skoro skoro nie potrafią wywiazywać się z podpisanych umów--jest to konsekwencja dziłania na wolnym rynku, o którym w BM było bardzo dużo reportaży, szkoda że zarząd ich nie przeczytał...
      • Gość: byly Re: Business Press w upadłości IP: *.chello.pl 07.08.05, 15:49
        oni duzo pisali o etyce, ale sami robili najwieksze kanty. Ciesze sie, ze
        upadaja
    • Gość: były dziennikarz wyjątkowo podła firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:19
      pracowałem dla business press przez 3 lata i są mi winni 30 tys. zł.
      w życiu nie spotkałem tak kłamliwych, podłych ludzi jak ci, którzy zasiadali w
      zarządzie tego wydawnictwa. chamstwo, kłamstwa i zwodzenie były na porządku
      dziennym. (symptomatyczne, że dyrektor finansowy/wiceprezes zarządu kierował
      kiedyś tartakiem) powoli pozbywali się najbardziej wartościowych pracowników,
      zostali "znajomi królika" i kochanki zarządu. kłopoty finansowe to jedno, ale
      małości i braku kompetencji tych ludzi nic nie usprawiedliwi. przestrzegam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka