Dodaj do ulubionych

Emule highID i transfer marny

15.08.05, 18:45
Witam
Uporalem sie juz z konfiguracja routera aby mi przyznali highID ale nadal
transfery nie sa powalajace.
Co jeszcze moge zrobic zeby przyspieszyc Emule?

Z gory dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Antek Re: Emule highID i transfer marny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:09
      To zalezy na jak dlugo go wlaczasz, od kiedy go uzywasz, co sciagasz (ile jest
      zrodel), co udostepniasz. Jesli dopiero co go skonfigurowales i wlaczyles to o
      szybkich transferach raczej zapomnij. Trzeba swoje odstac w kolejce -
      przynajmniej na poczatku :)
      • tral Re: Emule highID i transfer marny 15.08.05, 21:35
        No wiec tak, udostepniam bardzo wiele i ludzie ode mnie caly czas ciagna ale
        nic nie mam w zamian. To mi sie srednio podoba.
        • Gość: triss Re: Emule highID i transfer marny IP: *.chello.pl 15.08.05, 21:49
          A jaki jest dla Ciebie "powalający" transfer? Jeżeli upload dasz za wysoki to i download też będzie marny. Te wielkości zależą też od prędkości Twojego łącza. A przede wszystkim musisz u innych użytkowników zarobić tzw. kredyty. A to potrwa jakiś czas. Dodaj do ściągania ok. 30 plików to muł rozwinie prędkość. A potem jak pliki które ściągasz pojawią się już w Twoich plikach, które udostępniasz, wybierz priorytet wysyłania release. To przyśpiesza ściąganie. W eMule liczy się prędkość sumaryczna. Pojedyńcze pliki mogą się ściągać z prędkością przeróżną - od kilku KB do klikudziedięciu, a jak plików do ściągania jest dużo, to muł nie żre przynajmniej prądu za darmo:).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka