Dodaj do ulubionych

Szukam tej jedynej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 00:11
Szukam Milosci od zaraz tylko powazne oferty! Ciag dalszy potem czyli moj opis
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Szukam tej jedynej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.07.07, 11:53
      ja jestem ta jedyna, może nie tak od razu, no ale będzie ciąg dalszy ...
      • Gość: Szerszen Re: Szukam tej jedynej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:56
        Czesc Ewa napisz cos o sobie a napewno sie spotkamy jak mozesz to nr GG
        pozdrawiam i sle namietne caluski!!
        • Gość: ewa Re: Szukam tej jedynej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.07.07, 08:14
          mój email marcepunek@hotmail.com :))
          • Gość: Szerszen Re: Szukam tej jedynej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 08:06
            Czesc Slonko Ewcia potem sie odezwe jak wroce z pracy sle ci buziaczki i
            pozdrawiam!!!
      • Gość: :) Re: Szukam tej jedynej IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.07.07, 17:17
        Idz na balety, wskocz na parkiet, wyrwij laske, postaw drina, i nie opieraj się jak zaciągnie cie do kibla :D. A po 2 to z ta jedyna to ciezka sprawa, 3/4 same szybkiej obslugi, ale zawsze warto szukac bo są ale rzadko :)
    • Gość: vtv Re: Szukam tej jedynej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:57
      Szukaj!
      • Gość: ziom Re: Szukam tej jedynej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.07.07, 10:14
        jezeli szukasz to znajdziesz napewno w lesie miedzy grochotowem a swiebodzicamitam czeka na ciebie wspaniala milosc
        • Gość: Szerszen Re: Szukam tej jedynej IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.07.07, 18:40
          Bo mi właśnie o taką chodzi tak naprawdę haha. Pozdrawiam!
          • Gość: :) Re: Szukam tej jedynej IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.07.07, 17:58
            Jak tak to dobrze, że ci doradziliśmy, jak się z nią ożenisz to daj nam jej numer telefonu, z chęcią z nią porozmawiamy jak mężczyzna z kobietą.. ;-)
    • Gość: Kaja Re: Szukam tej jedynej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:15
      a co z tym opisem ...hmm...???
      obiecanki cacanki?? ;) będzie czy nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka