Gość: payatz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.05, 02:55 Nic nie rozumiem. Kto z kim, po co i za ile? Proszę o streszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mizary Ja tez nie kumam :) IP: *.ipt.aol.com 22.08.05, 06:56 O co chodzi? I co ma tytul do reszty? Albo ja jakis niewyspany jestem, albo tego sie juz bardziej zakrecic nie dalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d'night Re: Ekspansja RMF Maxxx IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 22.08.05, 07:24 a moze by tak tez ekspansja RMF Classic? na razie ma ja tylko kilka miast... Odpowiedz Link Zgłoś
anwb Ekspansja RMF Maxxx 22.08.05, 08:13 Moze teraz wyjdzie na jaw kto tak naprawde wygral wojne o media i kto walczyl z ustawa antymonolowa w srodach masowego przekazu. Czuje w tym jakas rokite. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzaptys Ale o co chodzi? 22.08.05, 08:18 To zle czy dobrze czy tez ani tak ani tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ekspansja RMF Maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 08:32 olej to, pewnie i tak będą "same wielkie przeboje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxx Re: Ekspansja RMF Maxxx IP: *.atm2-0-1021083.0x50c45cce.albnxx10.customer.tele.dk 22.08.05, 09:11 W skrocie chodzi o to, ze RMF wykupilo kilka lokalnych stacji w polsce i ma w nich nadawac RMF MAxx czyli mlodziezowa przybudowke do RMFu. W Szczecinie przejeli radio ABC - ostatnia prywatna, lokalna stacje w miescie. Bylo to radio ktore przez ostatnie 2 lata promowalo niezalezna kulture i niekomercyjna muzyke. Teraz zamiast niego mamy najwieksze przeboje dla licealistow... smutno nam tu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gshegosh Re: Ekspansja RMF Maxxx IP: 195.116.229.* 22.08.05, 10:01 Właśnie, smutno... Zostają już tylko radia internetowe :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wader ale wrabali sie na mine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:41 beda musieli splacic zobowiazania y-radio jakies 20 mln zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drummerz Re: ale wrabali sie na mine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:22 niekoniecznie - bo kupili udzialy w stacjach które należą do Y-radio, a nie udziały samego Y-radio, które pozostaje nadal niezależne wobec Multimedia. Uwierz mi - nikt w dzisiejszych czasach nie kupuje długów :) Generalnie to smutna wiadomość. W Częstochowie zniknie ostatnie lokalne radio. W Szczecinie podwójna żałoba - ostatnio radio PLAMA przejęła ESKA a teraz ABC - Maxxx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaeMBe Re: ale wrabali sie na mine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:31 W Szczecinie zniknęło najlepsze radio jakie kiedykolwiek miałem szansę słuchać. Teraz my, słuchacze szukamy sposobów by znów móc usłsyzeć rano słowa 'Zasadniczo, dzieńdobry' Jeśli czyta to któryś ze słuchaczy ABC niech napisze na GG2497528, może razem uda nam się coś zdziałać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjem Re: Ekspansja RMF Maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:56 po jakiemu to jest napisane - tego pismaka wyrzucic z gazety.....!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :((((((((((((((((( dlaczego ABC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:05 "Gdzieś około godz. 14 w piątek przyjechał jakiś człowiek z RMF, a o godz. 18 już włączył z komputera nowy program. Na szczęście udało nam się pożegnać ze słuchaczami - mówi Zbigniew Uciechowski, redaktor naczelny szczecińskiego Radia ABC." czy z tego wynika ze radio mozna sobie kupic ot tak?? to niepojete ze z punktu widzenia nowych wlascicieli mozna sobie tak olac tysiace sluchaczy i pochować żywcem całe ABC... bez slowa wytlumaczenia... jak dla mnie ten RMF maxx spalił sie sam na wstepie, bo nic nie zastapi tej zgranej ekipy i to na pewno nie tylko moje zdanie:/ Wielki Szacunek dla całej ekipy, milo mi bylo was slyszec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrigouez Re: dlaczego ABC? IP: 80.51.22.* 24.08.05, 16:42 Ze słuchaczami się panowie prezesi nie liczą - przeciez my jesteśmy wg nich tylko głupią masą statystyczną, której wszystko jedno czego słucha :( A ABC szkoda - np. poranne monologi Tatowskiego na różne aktualne tematy, które zawsze fajnie nastrajały na cały dzień, albo humorystyczne wzajemne dogryzanie sobie Twistera i Rymka w Yo ABC Raps - to se ne wrati. O muzyce już nawet nie wspominam... Mój radioodbiornik kurzy sie w szafie od piątku! Odpowiedz Link Zgłoś