kotka22 30.08.05, 16:33 Hej mam takie pytanko: czy ma ktoś może jakiś ciekawy program do zgrywania mp3 z kompa na CD i przetwarzanie je na normalny odtwarzacz?Bo nie stac mnie narazie na kupienie takowego a chcialabym sobie posluchac muzyczki . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Przegrywanie MP3. 30.08.05, 17:52 tu jest kilka w tym darmowe www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=37 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 OT IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.08.05, 19:33 Popraw sygnaturę, takie linki na tym forum nie działają. Szczegóły znajdziesz na forum testowym: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel23 Re: Przegrywanie MP3. IP: *.crowley.pl 30.08.05, 22:48 poprostu NERO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monopolowy Re: Przegrywanie MP3. IP: *.chello.pl 30.08.05, 23:35 Właśnie - NERO. bierzesz nagrywanie cd z muzyką i wybierasz mp3 i po krzyku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monopolowy Re: Przegrywanie MP3. IP: *.chello.pl 31.08.05, 09:29 A wersja trial?:> Odpowiedz Link Zgłoś
sygnalista Re: Przegrywanie MP3. 31.08.05, 19:00 Darmowy NIEEEEE !!! Ale jak go mi do nagrywarki dodali to chyba mogę go używać - czy NIE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia_bziumm...;) Re: Przegrywanie MP3. IP: *.autocom.pl 31.08.05, 19:06 a może Nero? ja używam tego - dostałam ten program razem z nagrywarką; jest oki;)) jasne funkcje - jak chcesz nagrać pliki audio (czyli takie do odtwarzania np. cd- odtwarzaczu - no wiesz o co chodzi...) to wybieracz audio CD i wybierasz sobie wszystkie mp3-jki do nagrania na płytkę - program je automatycznie konwertuje na dany format i tyle;))) ja już uzbieramłam kolekcję płyt audio tym sposobem;) hihih pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel23 Re: Przegrywanie MP3. IP: *.crowley.pl 01.09.05, 14:43 a tak naprawde to kogo to obchodzi czy jest darmowy czy nie szukasz serial wklepujesz i juz masz orginal :) żaden problem teraz juz i tak dodaja do nagrywarek wiec nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś