kasiaka5 08.09.05, 20:21 Jak to jest,że mimo tego,że usuwam strony na których byłam z historii, to mój facet i tak wie gdzie byłam. Może ktoś wie jak on to robi i jak ja mam robić aby on nie wiedział? Denerwuje mnie to. Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: jak to się dzieje 08.09.05, 20:30 - jest jasnowidzem - zainstalował jakiś szajs na kompie który mu wszystko 'mówi' - odczytuje plik index.dat - ściemnia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaka5 Re: jak to się dzieje 08.09.05, 20:43 neder napisała: > - jest jasnowidzem > - zainstalował jakiś szajs na kompie który mu wszystko 'mówi' > - odczytuje plik index.dat > - ściemnia > > a gdzie jest ten plik? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: jak to się dzieje 08.09.05, 21:51 www.acesoft.net/delete_index.dat_files.htm -> lokalizacja i ogólnie co to www.softwarepatch.com/software/indexdat.html -> program którym możesz podejrzeć index.dat (właśnie go testuję ;P) Z tego co wiem to plik ten możesz spokojnie usunąć. sam się 'odtworzy' juz czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: jak to się dzieje 08.09.05, 21:53 > www.softwarepatch.com/software/indexdat.html -> program którym możesz > podejrzeć index.dat (właśnie go testuję ;P) no i program działa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: jak to się dzieje 08.09.05, 23:42 > i jak ja mam robić aby on nie wiedział? zmienić zamki w drzwiach jak Cię szpieguje to <piiiiiii> <piiiiiiii> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hub Dub Pup Re: jak to się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:31 kasiaka5 napisała: > Jak to jest,że mimo tego,że usuwam strony na których byłam z historii, to mój > facet i tak wie gdzie byłam. A pliki "cookie" to ch*j !!! TAM jest WSZYSTKO ! Gdzie ? Kiedy ? I jaki login ? :) A skasownie samej Historii nie kasuje cookies :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaka5 Re: jak to się dzieje 11.09.05, 17:57 proszę mi w prosty sposób krok po kroku napisać jak mam wejść w te pliki ;cckie;;. Nie znam sie na komputerze za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finder Re: jak to się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 18:12 Tam gdzie usuwasz Historię jest też usuwanie cookies - dobrze poszukaj :) Odpowiedz Link Zgłoś