przemo_to_ja 05.09.02, 20:27 Witam. Mam pytanie jakie sa dostępne serwery grup dyskusyjnych, które nie wymagają autorzacji użytkownika, a jeżeli wymagają to jak ją uzyskać. Dzięki z góry. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
da.killa Re: Grupy dyskusyjne - pytanie 05.09.02, 20:49 zazwyczaj prowiderzy udostepniaja serwery news swoim klienta i na ogol te serwery sa dostepne bez autoryzacji. tak robi tez tepsa (news.tpi.pl). autoryzacji wymaga na przyklad serwer gazeta.pl (news.gazeta.pl). widze, ze masz tu konto wiec nie ma problemu. w ustawieniach klienta news zaznaczasz, ze serwer wymaga autoryzacji, jako login dajesz przemo_to_ja a jako haslo juz wiesz co :) i powinno grac. powodzenia i do zobaczenia w usenecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Grupy dyskusyjne - pytanie IP: *.icm.edu.pl / *.toya.net.pl 11.09.02, 20:32 www.usenet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: Grupy dyskusyjne - pytanie IP: *.icm.edu.pl / *.toya.net.pl 12.09.02, 09:50 spis serwerów jest na www.usenet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Grupy dyskusyjne - pytanie 12.09.02, 20:52 news.task.gda.pl probowales? Franz Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: Grupy dyskusyjne - pytanie 16.09.02, 16:58 przemo_to_ja napisał: > Witam. Mam pytanie jakie sa dostępne serwery grup > dyskusyjnych, które nie wymagają autorzacji > użytkownika, a jeżeli wymagają to jak ją uzyskać. news.gazeta.pl - do autoryzacji wystarczy konto z którego napisałeś wiadomość na to forum - serwer oferuje dostęp do 30 tys. grup - możesz również korzystać z www.gazeta.pl/usenet/ - interfejs WWW, blisko 500 polskojęzycznych grup Odpowiedz Link Zgłoś