Gość: kulista Re: Gadu gadu czy Skype? IP: *.nsm.pl 09.05.06, 16:03 Czy jest jakiś komunikator dzięki któremu można sprawdzić czy ktoś się akurat ukrywa na gg, w sensie że jest niewidoczny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapek.m Re: Gadu gadu czy Skype? IP: 82.160.130.* 09.05.06, 16:34 są specjalne wtyczki do gadu-gadu dzięki którym możesz sprawdzić to czy ktoś sie ukrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapek.m Re: Gadu gadu czy Skype? IP: 82.160.130.* 09.05.06, 16:35 jednak nie wiem czy dla najnowszej wersji gg te wtyczki działają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Gadu gadu czy Skype? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 17:18 Używałbym tylko Skype'a (teraz tylko do głosowych), ale większośc moich znajomych ma GG... a Tlen mnie denerwuje. Poprostu denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Gadu gadu czy Skype? IP: 213.192.64.* 09.05.06, 17:03 Skype- zawsze do rozmów telefonicznych i coraz częściej też do tekstowych. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.wisnia Re: Gadu gadu czy Skype? 09.05.06, 17:14 gadu gadu czy skype? z tych dwoch wybieram xfire! bije na glowe gg a juz na pewno badziewne skype Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest Miranda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:22 Tylko Miranda - zajmuje 10x mniej zasobów w porówaniu z GG 7.0, a można łączyć się z sieciami GG, tlen, konnekt (jabber), ICQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczoter Re: Miranda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:40 Skype do rozmów głosowych. Miranda do pisanych - mam w niej GG, yahoo MSG, MSN, ICQ i jabbera. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Miranda 23.02.07, 18:33 Gość portalu: szczoter napisał(a): > Skype do rozmów głosowych. > Miranda do pisanych - mam w niej GG, yahoo MSG, MSN, ICQ i jabbera. Miranda ma wtyczkę do rozmów głosowych i synchronizacji ze Skajpem. Odpowiedz Link Zgłoś
m-ar Re: Gadu gadu czy Skype? Odp: Internetcalls 09.05.06, 18:39 Polecam internetcalls . Od dawna jednym z moich marzeń jest uwolnić sie od tepsy, nawet nie dlatego, ze są drodzy, ale za wszystkie jej grzechy olewania klienta. Za błekitną linię, za wyłączanie telefonów zanim rozpatrzą reklamację; a jak przyznają, że była zasadna to czasami na ponowne właczenie każą czekać 2 tygodnie (chyba zemsta). Niestety internet trzymają w łapskach i trzeba płacic frycowe. Ale internetcalls to swiatełko w tunelu. Uzywam do połączeń lokalnych, miedzystrefowych i międzynarodowych. CAŁKIEM ZA DARMOCHĘ - polecam wszystkim "call center" niech uwolnią się od tepsy, a te opryskliwe bufony i darmozjady (i mam tu na myśli 80% urzędasów TP) niech wylądują na bruku - nauczy ti ich własciwego podejścia do klienta. Moje rachunki u nich są teraz symboliczne, internet niestety nie. Ale może już niedługo. Więc jeśli wybierać między Skype a GG (z tych też korzystam) to wybierzcie wszystkie trzy, właczając <a href="http://www.internetcalls.com">internetcalls</a> . To nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Gadu gadu czy Skype? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:25 Skype i MSN do rozmow audio-video. Tlen z podlaczonym GG dla tekstowych. W zaleznosci od okolicznosci przesylam pliki w kazdym z tych programow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Gadu gadu czy Skype? IP: *.ii.ap.krakow.pl 19.05.06, 13:08 gg przegrywa ze skype, biorac pod uwage rozwoj technologii voice-ip, najnowsze firmy korzystaja ze skype. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes2 Re: Gadu gadu czy Skype? IP: *.cyf-kr.edu.pl 19.05.06, 13:33 za 2 lata padnie TP :D pozostanie im tylko Internet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Gadu gadu czy Skype? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:02 Numer 1 - Skype numer 2 - Tlen co to za pomysł porównywać Skype i GG?! Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Kopete 21.02.07, 23:41 Bardzo sympatyczny komunikator kompatybilny chyba ze wszystkim... A kiedys jak nie bylo gg uzywalam ICQ tez milo wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś