alkud 06.10.05, 19:06 Super!! SUPER!! YIIPPII !!! YIPPII!! kolejna zbrodnia honoruw Wielkiej Brytanii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolka brawo Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:10 klony do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek "Aiwa-Platz" Re: brawo Tusk IP: *.orange.pl 06.10.05, 23:38 Brawa przed występem? Jakś nowa, świecka tradycja? Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re: brawo Tusk 06.10.05, 23:45 Gość portalu: Arek "Aiwa-Platz" napisał(a): > Brawa przed występem? Jakś nowa, świecka tradycja? Tradycja koscielna raczej. To zapewne brawa za Tuska sakramentalne "tak", wypowiedziane cichcem po 27 latach ociagania sie ze slubem. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: brawo Tusk 07.10.05, 12:55 Gość portalu: jolka napisał(a): > klony do domu jolka ,ty jeszcze tu?prezio juz sie pakuje,oj ciezkie ida czasy dla komuchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.homeftp.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:24 jak wchodziły pierwsze markety to wszyscy się cieszyli ale po kilku latach okazało się ze w okolicy nowych sklepów zbankrutwało wiele małych sklepów spożywczych tutaj będzie analogicznie tylko ze padną sklepy z elektroniką i komputerowe. szkoda ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek "Aiwa-Platz" Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.orange.pl 06.10.05, 23:40 A debile się cieszą, że padnie polski handel. A jak go nie będzie to ceny ustali Dixons z MediaMarktem, nie mając z kim konkurować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysocjalista Durnoty wypisujecie.. Łomatko! IP: *.polkomtel.com.pl 07.10.05, 12:29 Bardzo dobrze ze znikna male sklepiki, skoro sprzedaja drozej.. Co to za durny poglad, ze male sklepy sa lepsze niz markety.. nie sa lepsze skoro ludzie wola markety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Durnoty wypisujecie.. Łomatko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:51 Skoro większość małych sklepów pracuje do 17.00 to nic dziwnego, ze padają. Kto w nich będzie robił zakupy o tej porze - bezrobotni? Odpowiedz Link Zgłoś
zbooycerz Re: Wejście elektronicznego smoka 18.10.05, 12:06 kolego a mozesz zdefiniowac ten wyswiechtany frazes 'polski handel' ? bo mnie interesuje tylko, żeby było tanio i z gwarancją (tzn nie kradzione) a cos takiego jak 'polski handel' po prostu nie istnieje, czaisz? czy mam drukowanymi literami napisac? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.10.05, 22:39 Magnetowidów już chyba się nie sprzedaje, ciastko proszę do odtwarzaczy DVD wkładać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnetowid Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.acn.waw.pl 06.10.05, 22:44 i jesteś w błędzie, kolego; w Polsce rocznie sprzedaje się ok. 70tys szt magnetowidów. A w takiej Wielkiej Brytanii: 1.8 - 2.0 mln sztuk rocznie. Czyli, że i ciasteczko do magnetowidu można włożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekam Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:03 Ale już wkrótce nie będzie można włożyć ciastka do nowego magnetowidu - taka kolei rzeczy. Już się cieszę na powstanie konkurencji dla Media Markt i Saturna. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek.wania Re: Wejście elektronicznego smoka 06.10.05, 23:33 Hehe mieszkałem w Gdańsku od urodzenia, ale widzę, że dużo się zmieniło. Czyli wg Dixons Gdańsk już nie jest w Trójmieście? A w dodatku Trójmiasto to miasto a nie aglomeracja? Ciekawe ciekawe... a Gdańsk to gdzie, w dorzeczu Amazonki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek "Aiwa-Platz" Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.orange.pl 06.10.05, 23:46 Media i Saturn to jeden właściciel. Dixons się z nim dogada jak padną polskie sklepy i podyktują własne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek "Aiwa-Platz" Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.orange.pl 06.10.05, 23:44 Naprawdę pójdziesz po magnetowid do sklepu aby się przekonać jak z tym ciastkiem będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwny jakis Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.10.05, 23:50 Arek Aiwa-Platz trzesie tylkiem bo konkurencja sie zwieksza... :) ja wole jeden market z tania elektronika niz 100 malych sklepikow rozsianych po miescie z drozsza... ale ja moze dziwny jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wali7 Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.ifr-pan.krakow.pl 07.10.05, 09:31 Sądząc pop nicku ma się czego bać, chyba się zajmuje sprzedaża elektroniku. Cóz Aiwa-Platz - czas obniżać ceny! Ciekawe że wielu polskich handlarzy odwołuje się do uczuć patriotycznych klientów. Jakoś tych uczuć nie było widać jak za straszne pieniądze przez lata wciskali nam straszliwie drogi sprzęt. Niech żyje konkurencja! I najlepiej również zagranicza, bo mniejsza szansa, że się dogadają z obecnymi już mieszkańcami tego siennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnetowidy Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:47 Z teho co wiem to siec Dixons wycowała już ze sprzedaży w Angli magnetowidy, ciekawe jak to będzie w Polsce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek "Aiwa-Platz" Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.orange.pl 06.10.05, 23:42 Wyraźnie podają że to ciastko NIE DOTYCZY DVD. Ale dotyczy też pewnikiem kamer analogowych, których się już nie sprzedaje i telewizorów z wygiętym kineskopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: advokat Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.chem.usu.edu 07.10.05, 00:46 Szukamy obywateli polskich na emigracji do procesow przeciwko Unii Europejskiej zmuszanych w latach 1945-1994 do studiow z powodu sluzby wojskowej lub tym ktorym odmowiono prawa wyjazdu z RP z powodu tzw. obowiazku ustawowego i ktorzy byli zmuszani do studiow na polskich uczelniach pantwowych z powodu zasadniczej sluzby wojskowej. Unia Europejska ma udzialy w pracy niewolniczej z ktoryej dochody przeznaczane sa na sowieckie wojskowe badania naukowe zaczete w Ukladzie Warszawskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: advokat Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.chem.usu.edu 07.10.05, 04:10 Szukamy wszystkich obywateli Polskich i obcych zmuszanych do studiow wyzszych w okresie 1945-1994 lub nie mogocych wyemigrowac z RP z powodu tzw. obowiazku ustawowego i takze zmuszanych do studiow wyzszych pod grozba pracy niewolniczej: zasadniczej sluzby wojskowej do pozwow przeciwko Unii Europejskiej. Unia Europejska i RP finansuje z dochodow uzyskanych z pracy niewolniczej badania naukowe na sowieckimi projektami wojskowymi rozpoczetymi w okresie PRL a takze nikomu nie potrzebnymu w RP projektami Amerykanskiego Departamentu Energii pogleglemu departamentowi Obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodak Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.10.05, 10:23 Chlopie, co sie ciskasz. Podziekuj Ojczyznie, ze pozwolila ci skonczyc studia za darmo na zupelnie przyzwoitym poziomie. Takie dary nie zdarzaja sie w Ameryce a i w EU zaczynaja zanikac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany Re: Wejście elektronicznego smoka IP: 81.15.159.* 07.10.05, 13:17 Sprzedam pralkę Frania. Tel : 189-075-690-571-3948 Odpowiedz Link Zgłoś
pavvel Re: Wejście elektronicznego smoka 07.10.05, 10:59 no tak tylko ze te sklepy bedz na obrzerzach. Do ceny trzeba dodac czasen ni emałe koszty paliwa, weic cena jesli bedzie nirzsza to i tak wyjdzie na to samo. A pozatym po co jechac taki kawal aby zaoszczedzi ewentualnie kilka zlotych na czainiku czy suszarce. Na innych produktach tez nie moze byc wielkiej przebidki :( ale fajnie ze bedzie konkurencja bo dzieki temu wszycy stanieja to wyjdzie nam tylko na plus :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan-a-sonik To nie smok tylko smoczek IP: 195.225.37.* 07.10.05, 11:20 Jak ten 'smok' wyglada, mozna poogladac w Ostravie ..... no i wyglada na to ze to b. maly smoczek , ceny z kosmosu, a towaru 1/3 tego co w MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levelx Ciekawe czy to też dla idiotów chłe,chłe.. IP: 195.205.11.* 07.10.05, 11:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kross Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:12 magnetowidy to juz przeszłość wiekszoć firm już ich nieprodukuje sprzedają sie jedynie zapasy z magazynów jaki idio...a bedzie kupował magnetowid za 600zł jesli za tyle kupi stacjonarną nagrywarke dvd i nagra sobie kazdy program na małą płytke.Przykladem jest philips który ma juz tylko magnetowid w połaczeniu z odtwarzaczem dvd ale produkcja jest tylko jeszce jeden rok! Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Wejście elektronicznego smoka 07.10.05, 14:16 Gość portalu: kross napisał(a): > magnetowidy to juz przeszłość wiekszoć firm już ich nieprodukuje sprzedają sie > jedynie zapasy z magazynów jaki idio...a bedzie kupował magnetowid za 600zł > jesli za tyle kupi stacjonarną nagrywarke dvd i nagra sobie kazdy program na > małą płytke.Przykladem jest philips który ma juz tylko magnetowid w połaczeniu > z odtwarzaczem dvd ale produkcja jest tylko jeszce jeden rok! Tylko że dobrej klasy nagrywarka zastępująca magnetowid (niekoniecznie ta Philipsa, może być bez VHS) to ponad 2000 PLN. Ja bym nawet naprezent nie kupił takiej za 600 PLN, nie mówiąc o własnych potrzebach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Stanialy IP: *.gdynia.mm.pl 08.10.05, 12:21 Sa juz markowe za 1000 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Stanialy 08.10.05, 12:44 Gość portalu: Gal napisał(a): > Sa juz markowe za 1000 zl. Ja myślałem o czymś przynajmniej takim: www.agdrtv.com/nagrywarki_dvd/lg_rh7800.htm Chodzi mi o funkcje, a nie o konkretnie LG czy ten model. PO prostu odtwarzacz który obsługuje takie rzeczy kosztuje około 300-400 PLN, w tym momencie płacenie za możliwość samego nagrywania o tyle większej kasy to jeszcze IMO luksus (do domowego użytku), a płacenie 3x więcej po to żeby zrezygnować ze sporej części funkcjonalności mnie też nie bawi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mk Chyba będzie wielka lipa z tego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:13 Zobaczcie ceny w ulotce na np. czeskiej stronie Elektro Worlda. Szukam od dawna pralki i zobaczyłem sobie tam Elektroluksa - 12990 czk, to jest po kursie 0,13 jakieś 1690 pln. U nas w "pierwszym lepszym" sklepie internetowym jest po 1550 pln! Bez żadnej łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strom Wejście elektronicznego, ale czy smoka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:53 Witam, czy ta reklamówka w GW jest odpłatna dla tego SMOKA i dlaczego nie jest oznaczona jako reklama? Jeżeli nie jest nam wszystko jedno to trzeba się trzymać jakichś zasad. Chyba trzeba? Już sam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jutlander Ja w innej sprawie....... IP: *.chello.pl 07.10.05, 19:43 Witam! "Oto cytat z artykułu:"...Następne staną w podwarszawskich Jankach oraz w Gdańsku i we Wrocławiu. - Myślimy też o innych dużych miastach, np. Trójmieście, aglomeracji śląskiej..." Zauważyliście? Trójmiasto i Gdańsk to dwa rózne miasta. jedno mniejsze drugie wieksze. Na Śląsku miast juz nie ma.To wina dziennikarzy nie znających geografii i historii polskiego wybrzeża i oszczędzajacych miejsce w artykułach. Jak tak dalej pójdzie, to Gdynia, Sopot i Gdańsk znikną z map i staną się tajemniczym trójmiastem. Zatem jak zaczniemy nazywać Warszawę? Wiocha, niedouk, dwumiasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cat Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:48 Tak naprawdę im więcej takich sklepów tym lepiej dla nas - kupujących, bo to one muszę się dopasować cenami, żeby potencjalnego klienta przyciągnąc, wiec ja tam się cieszę :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgryz a na początek mają być TV po zlotówce ha ha IP: *.atman.pl / *.atman.pl 08.10.05, 15:10 powaga... Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: a na początek mają być TV po zlotówce ha ha 08.10.05, 15:24 Gość portalu: Zgryz napisał(a): > powaga... No wiadomo, nic tak nie nakręca popularności jak parę trupów przy otwarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikimor Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.acn.waw.pl 10.10.05, 19:58 otwarcie w sobote 29 X! bedzie ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.crowley.pl 12.10.05, 22:29 Wiem, ze na otwarcie beda super ceny np. TV Panasonic 29' po 99pln, odtwarzacze DVD po 30pln, czajniki po 10pln. I co wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Wejście elektronicznego smoka 12.10.05, 22:40 Gość portalu: pracownik napisał(a): > Wiem, ze na otwarcie beda super ceny np. TV Panasonic 29' po 99pln, odtwarzacze > DVD po 30pln, czajniki po 10pln. > I co wy na to??? A po ile będą nagrywarki DVD? Czajnik mam, telewizora nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flamaster Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:02 pięknie-dużo ,nowych,tanich sprzetów-będe na otwarciu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.media4.pl 14.10.05, 14:02 no to ja z kupieniem telewizora jeszcze sie wstrzymam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu z targówka Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 11:17 ten sklep bedzie zajebisty!!!!!!!!! tylko kiedy jego otwarcie??????????? oby jak najszybciej!!!!!!!!!!! taniocha na maxsa!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smoan Re: Wejście elektronicznego smoka 19.10.05, 12:07 otwarcie 20 października na Targówku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Wejście elektronicznego smoka IP: 80.50.93.* 19.10.05, 15:37 Żebyście się nie zażygali tą "taniochą".... A z cenami to tylko jedna wielka ściema... Nie sztuka wywalić ceny na otwarcie... Sztuką jest je utrzymać, więc nie łudźcie się że będzie tak pięknie i kolorowo... Ceny pokazywane w ulotce to jedna bajka a rzeczywistość to inna strona medalu... Ale co wy wiecie o zabijaniu.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.itpp.pl 19.10.05, 16:18 Fajne konsumenci się cieszą będzie rywalizacja o klijenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Wejście elektronicznego smoka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:16 super.........super........w koncu cos Odpowiedz Link Zgłoś