Dodaj do ulubionych

bezprzewodowy internet

31.10.05, 20:58
od kilku dni jestem- nie-szczesliwa posiadaczka bezprzewodowego internetu w
orange. na poczatku bylo ok. a teraz zaczely sie klopoty z polaczeniem,
ewentualnie lacze sie ale po chwili mnie wykopuje z internetu. w orange kaza
mi czekac. pewnie, place abonament, wiec nie ma sie co spieszyc. to nic, ze
mam internetowy sklep...
Obserwuj wątek
    • jang Re: bezprzewodowy internet 31.10.05, 22:42
      > od kilku dni jestem- nie-szczesliwa posiadaczka bezprzewodowego internetu w
      > orange. [...] place abonament, wiec nie ma sie co spieszyc.

No pewnie, najlepiej i płacić, i płakać.
      • funia3 Re: bezprzewodowy internet 31.10.05, 22:53
        a myslisz, ze moglabym ich zbic?
    • hippeastrum Re: bezprzewodowy internet 01.11.05, 15:18
      Bo widzisz, operatora trzeba sobie ... wychować.

Na początku nie mogłem się logować do sieci (brak połączenia, sieć nie odpowiada itp.). Zadzwoniłem do BOK'u, a tam wzięli mnie na spytki: gdzie, kiedy i na czym. Gdy usłyszeli, że mój laptop jest na procesorze AMD, krzyknęli "Bingo!". Ja im na to "pudło!. Problem był w tym, że zarówno BOK (jeszcze Idei), jak i materiały w ich serwisie zawierały informację, że karty Sony-Ericsson nie pracują z tymi procesorami. Ja nie gapami karmiony, napisałem do producenta, którego pracownicy uśmiali się do rozpuku. Kupiłem usługę z kartą GC-85. Podczas BOK'owskiego 'przesłuchania' zełgałem więc, że mam Celerona. I wiesz co się okazało? Po dwóch dniach moje problemy z logowaniem skończyły się. Radzę więc zadzwonić do BOK'u (*800), zeznawać pozytywnie i upierdliwie obstawać przy swoim.
      • Gość: funia3 Re: bezprzewodowy internet IP: *.orange.pl 01.11.05, 21:10
        dzieki za rade. przez ostatnie 3 dni wisze na telefonie. i mam wrazenie, ze
        ktos na mnie testuje swoj produkt. przy czym ja place za te testy. dzis mam
        zasieg, siec odpowiada i mam szybkosc 0,1 kbps. to ze teraz sie polaczylam to
        super sukces.
        • hippeastrum Re: bezprzewodowy internet 01.11.05, 21:52
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=30995065&a=31189287

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka