wwwandal1 25.12.05, 23:34 Pogubić się w tym idzie . Mam prośbę- czy ktoś może mi polecić jakiś link do kodeków-najlepiej takich,które po zaindsatalowaniu będą odtwarzać wszystko bez "zacinania." bo szlag mnie trafia ... dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neder Re: Kodeki kodeki kodeki - jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:38 zajrzyj do FAQ i przeszukaj forum (Komputery). wiele razy było takie pytanie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek R. Proponuję: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 02:32 Wywalić wszystkie kodeki (w ostateczności można nie wywalać) i zainstalować: ffdshow, XViD i ac3. Powinno wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordziak666 Re: Kodeki kodeki kodeki - jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:53 Zainstaluj ALLPlayera nawet jakąś starsza wersję (starsze są bezpłatne) i tam jest opcja LiveUpdate. Pobiera kodek jaki potrzeba a kasuje zbędne. Jednym słowem robi porządek w tym bałaganie. U mnie otwiera wszystkie filmy. www.allplayer.prv.pl miłego ogladania Odpowiedz Link Zgłoś