Dodaj do ulubionych

----------------strony z muzyką klasyczna---------

14.02.06, 18:49
PODAJCIE! DZIĘKI:-)
Obserwuj wątek
    • piscina Re: ----------------strony z muzyką klasyczna---- 14.02.06, 21:33
      Chodzi Ci o stacje do słuchania przez net, czy o pliki do ściagnięcia (legalnie)?
    • souls_hunter Re: ----------------strony z muzyką klasyczna---- 15.02.06, 10:48
      Do sluchania i ewentualnego sciagniecia www.di.fm
      • Gość: caroll Re: ----------------strony z muzyką klasyczna---- IP: *.toya.net.pl 15.02.06, 11:38
        Strona z bogatą zawartością, jedna z najlepszych w necie. Wprawdzie żeby
        skorzystać z jej wszelkich dobrodziejstw trzeba być "member", ale ja na przykład
        zalogowany tam jestem jako "free" i mogę np. ściągać pliki midi (i oczywiście
        słuchać).
        Akurat kliknęło mi sie na podstronę Bacha, ale na tym przykładzie widać, jakie
        to bogactwo.
        www.classicalarchives.com/bach.html
      • piscina Re: ----------------strony z muzyką klasyczna---- 15.02.06, 15:56
        Stacje radiowe:
        www.br-online.de/bayern4/
        theclassicalstation.org/music.shtml (trzeba dodać 6 godzin, bo to w
        Północnej Karolinie, USA; nadają bez przerwy i jest szczegółowo podane, co; mile
        widziane wsparcie finansowe)

www.bbc.co.uk/radio3/
        Pomijam np. stację australijską, bo kiedy my czuwamy, oni nadają muzykę do spania.

No i francuska telewizja MEZZO, ja odbieram (Aster).

Do ściągania:

www.emusic.com/promo/home.html;jsessionid=0BDCED85AC1C51725438BE0DE2317E34.server2
        www.karadar.com/Default.htm
        To na razie tyle. Ktoś przede mną już podał też bardzo dobry adres.
    • grant1200 chodzi mi o strony 16.02.06, 15:31
      • Gość: caroll Re: chodzi mi o strony IP: *.toya.net.pl 16.02.06, 23:40
        No to masz jeszcze jedną:
        ace.acadiau.ca/score/archive/ftp.htm
        Mam nadzieję, ze strona, którą podałem wcześniej spełnia Twoje oczekiwania.
        • Gość: caroll Poprawka! IP: *.toya.net.pl 17.02.06, 00:09
          Sorry, link, który podałem powyżej odnosi się do strony, na której są NUTY do
          wielu dzieł muzyki klasycznej. Może Ci się przydadzą, choć za pomyłkę przepraszam.
          A może interesuje Cię program, za pomocą którego można za pomocą dostepnych w
          nim instrumentów odegrać zapisane w sposób klasyczny, czyli na pięciolinii, nuty.
          Program jest elementem dużego (i drogiego) projektu, ale jako jedyny jest darmowy.
          Jesli Cię interesuje, to daję link:
          www.finalemusic.com/notepad/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka