mucha_na_dziko1 08.03.06, 12:35 Czy w Polsce mozna zamowic dsl i Flatrate? Ile to wogole kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: dsl + flatrate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:55 DSL-Flatrate z tego co sie orientuje to jest usluga w niemczech - to jest zwykly dsl bez ograniczeń tranferu. Jasne w polsce mozna wykupic DSLa bez limitow (tpsa, dialog, chello) - nawet neostrada oferuje taka oferte - wszystko jest tylko kwestia pieniedzy...Poszukaj na stronach tpsa i dialogu to sie dowiesz jakie sa ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 Re: dsl + flatrate 08.03.06, 13:01 Dzieki za typy. W Niemczech za dls1000 place 16,95 eur na miesiac i flatrate 4,75 eur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: dsl + flatrate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:13 www.dialog.pl/dialogdom_uslugiinternetowe_stalydostep_lista.php dialog www.internetdsl.pl/pages/info_parametry.php troche informacji www.internetdsl.pl/doc/cennik.pdf cennik tpsa www.chello.pl/Produkty/Produkty/ chello - maks jest chyba powyzej 10Mbitow musisz poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 Re: dsl + flatrate 08.03.06, 13:16 Tak odwiedzilem juz te strony, ale dsl 180 jest tylko z darmowymi 180 min. mies. To troche malo za ponad 100zl. Ale poszperam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: dsl + flatrate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:20 ale w niemczech popatrz na to ;) hacking.pl/5815 Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: dsl + flatrate 08.03.06, 17:50 Niech sobie to do d..py wsadza.Telekom powstrzymuje postep w branzy telekomunikacyjnej.Ale dobrze,ze sa inni,lepsi..Ja mam holenderski Versatel,to jest caly pakiet z telefonem isdn z 9 numerami,rozmowy telefoniczne na cale Niemcy za darmo i dsl flat 6 Mbit - 49,90 euro.Jest tylko jeden problem:musze jeszcze to miec 1,5 roku bo podpisalem na 24 miesiace.No niestety na 20 Mbit bedzie sie to konczyc a za 2 lata moze bedzie juz 50 Mbit lub 100 ..? www.versatel.de/index.php?id=1310 widze,ze operatorzy ida z cenami na dol.Za to co ja mam mozna by juz dostac ponizej 40 euro. Odpowiedz Link Zgłoś