krakrakra1 29.03.06, 00:38 czy jest jakas bramka sms orange zeby mozna wyslac sms ze wskazaniem godziny doreczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: bramka sms orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:55 Proponuje wejsc na strone orange i sprawdzic... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krakrakra1 Re: bramka sms orange 29.03.06, 11:42 chyba nie precyzyjnie zapytalem a chodzi mi o to czy wysyłajac sms np. o 10 rano moge okreslic ze ma byc przesłany do odbiorcy o 22, tak jest chyba z erą. Odpowiedz Link Zgłoś
quant Re: bramka sms orange 29.03.06, 11:56 Nie, orange tego chyba nie oferuje. Z tego co wiem można tylko wysłać wiadomość natychmiast, bez określania godz. o której odbiorca ma to otrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
quant Re: bramka sms orange 29.03.06, 12:00 Jeszcze jedno, jeśli koniecznie chcesz wysłać smsa tak by dotarł pózniej spróbuj to zrobić przez gadu gadu, w którym można ustawić godzinę o której adresat ma dostać smsa;) Odpowiedz Link Zgłoś
krakrakra1 Re: bramka sms orange 29.03.06, 21:05 dzieki ale to nie działa ustawiam godzine i minuty a sms idzie natychmiast moze ja cos zle robie co? Odpowiedz Link Zgłoś
quant Re: bramka sms orange 30.03.06, 10:22 A spróbuj przez inny komunikator Tlen, Spika lub Aqq, jeżeli próbowałeś przez gg dobrze byłoby gdybyś miał najnowszą wersję. To, że nie chce wysyłać może być związane z tym że na bramce orange wymagane jest przepisane kodu z obrazka, więc jesli wysyła się przez komunikator to serwis odrzuca taką wiadomość (bo w gg nie przepiszesz kodu, bo nie ma takiej możliwości). Jedyne co mogę Ci doradzić, to sprawdzenie wszystkich ustawień komunikatora albo rejestracja na stronie głównej orange (wtedy chyba ma się dostęp do innych opcji bramki, właściwie lepiej sprawdź to sam) Odpowiedz Link Zgłoś