Gość: czytlenik Re: Absurdalna przepychanka o mercedes.com.pl IP: *.toya.net.pl 21.04.06, 16:03 Gratuluję Panu szulcowi, że walczy z takimi nonsensami! Ja na jego miejscu odsprzedałbym teraz domenę Mercedesowi za stosowną opłatą. Życzę mu powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Absurdalna przepychanka o mercedes.com.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:16 A ja mam pomysł: niech Pan Szulc odsprzeda domenę...BMW :D ----- www.buhaha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Popieram Szulca IP: 217.153.71.* 21.04.06, 16:27 można być dobrodusznym ale bez przesady - tak to jest jak komuś daje się coś za darmo - wtedy on tego nie szanuje - okazuje się że ta zasada jest aktualna nawet dla Niemców i dla Mercedesa !!! ja popieram Szulca - mogli mieć domenę za darmo - nie skorzystali, obrazili Polaków i firmę Szulca - TERAZ NIECH PŁACĄ !!! co to Polak jest gorszy ??? to Niemcy są NIEUDOLNI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Popieram Szulca IP: .2P1D* / 195.124.114.* 21.04.06, 16:31 DC ma gleboko w d*** polski rynek i polskich klientow, pamietacie sprawe niedozwolonych klauzul w ich umowach ? jest tam paru blaznow na wysokich stolkach, ktorzy zachowuja sie jakby byli w w jakiejs bananowej republice, oby tak dalej, trzeba dac nauczke burakom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Popieram Szulca IP: *.geophysik.fu-berlin.de 21.04.06, 17:26 krzyczcie sobie dalej na niemcow... slyszalem ze to dobra terapia na leczenie kompleksow.. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.marbak szanowny Panie - po co im oddawać - z chamstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 00:22 trzeba grać tak jak Oni chcą - ] 1. Należy sprzedać - w zwoiązku z tym tonem wysłać pismo o cofnięciu darowizny - ze względu na rażącą niewdzięczność obdarowanego - który do tej pory - darowizny nie przyjął. - koniecznie za zwrotnym polwceniem odbioru. 2. następnie wystawić do sprzedaży na e-bayu - anglia, USA , tajwan- na serwis erotyczny Panienka MERCEES - prezentuje swoje wdzięki - i pies im morde lizał. TAK BYM Z NIMI POSTĄPIŁ - pozdrawiam. To że oni handlują mesrcedesami to nie znaczy że muszą mieć prawo do domeny . Kto pierwszy ten lepszy. i już - sami mogli to zrobić - a tak wcale nie znaczy że mają wszędzie pierwszeństwo. Pozdrawiam - jak pan czyrta komentarze to proszę to przemyśleć - nie uwazam że musi Pan mieć jakiekolwik skrupuły. Proszę pamiętać że panienka MERCEDES o takim pseudo - może prezentować swe wdzieki. nie mają prawa na wszystkie gałęzie przemysłu - i usług - więc przypuszczam że ktoś może pordukować sedesy i zastrzec taki wzór - i g. im zrobią. Może też ktoś założyć siećszaletów miejskich, - opod tą nazwą - trzeba tylko mieć inny znak graficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowski.marcin orlen.pl 22.04.06, 00:36 w 2000 roku zglosilem do rejestracji domene orlen.pl - w czasie gdy jeszcze oficjalnie nie bylo spolki pkn orlen. niestety, ktos zyczliwy z NASKu dal cynk komus w PKN i kilkanascie dni po moim wniosku olano go i zarejestrowano domene dla PKN (jescze nie orlen). eh... Odpowiedz Link Zgłoś