Dodaj do ulubionych

internet w Lublinie

09.01.03, 14:39
Chodzi mi o stały dostęp do internetu na terenie Lublina.
Proszę o opinie i wasze doświadczenia z alternatywą dla SDI od TPSA.
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmami oferujacymi łącze radiowe np. z
Feeway'em lub innymi? Czy warto?
Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • dobi8 Re: internet w Lublinie 10.01.03, 00:27
      ja korzystam z sdi w lublinie i moze byc.jest tylko problem bo to jest siec
      lokalna i jak wszyscy siedza to ledwo sie strony wczytuja.ale nie narzekam.
      • Gość: rafał Re: internet w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 00:40
        W Lublinie to z dostepem do internetu jest roznie w zaleznosci od tego gdzie
        mieszkasz. Ja jestem z CENTRUM i tu jest jak na najgorszej wsi albo i gorzej.
        Zadna firma (Reset) nie chciala mnie podlaczyc bo za malo chetnych a za
        abonament nie bede placil ponad 1000zl. Na wiekszych osiedlach sa poroboine
        sieci blokowe i popodlanczane albo do DSL-a telekomuny albo Lubmana lub inaczej
        ale oplaty nie wielkie w kazdym razie. W lacza radiowe sie nie bawilem ale za
        to alternatywa dla SDI jest Neostrada+ 512kb/s za 192zl/m-c z vat-em czasami
        nie chodzi jak powinna ale jak jest to jest super a z czasem bedzie jeszcze
        lepiej bo to nowa usluga telekomuny. pozdrawiam (rwrzeszcz@wp.pl)
    • Gość: kolos Re: internet w Lublinie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 09:13
      Sam sie przymierzam do freeway'a i też czekam na opinie. Zresztą aktualnie
      jestem poza ich zasięgiem. Zapowiada sie interesujaco m.in. gwarantują transfer
      (w zależności od abonamentu) i cenowo sa konkurencyjni. Ciekawe czy jest ktoś w
      Lublinie kto już korzysta z ich usługi? Odezwijcie się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka