robert_szymanski 04.02.03, 16:07 Czy ktoś używa tego komunikatora? bo ja mam problemy z zarejestrowaniem się do tej usługi działa tylko rejestracja NET Passport Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BB Re: MSN Messenger IP: proxy / 193.120.126.* 04.02.03, 17:47 Ja uzywam Czasami sa problemy z zarejestrowaniem sie (zalogowaniem do sieci) pechowe tlumaczenie z ang (sign in) Ale mowie czasami to znaczy ostatnio jest spoko ale jeszcze kilka mies temu bylo fatalnie wogle nie mozna bylo sie zalogowac. Jesli masz login (czyli ten ich passport) to nie powinno byc problemu. Ogolnie bardzo pozytywne wrazenia pomimo ze to cudo MS. W glownym oknie w menu help jest takie cos jak sprawdzanie stanu uslugi .NET zerknij tam i sprawdz czy wszystko dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_szymanski Re: MSN Messenger 04.02.03, 19:01 W tym jest sęk że niby nie ma problemów - według operatorów a mam zawsze komunikat że usługa jest czasowo niedostępna. To też można zrozumieć ale gdy trwa juz trzy dni to lekka przesada zwłaszcza w komunikatorze Odpowiedz Link Zgłoś