nitqaa 05.08.06, 21:47 Mam taki mały problem. Coś namieszałam w komputerze i teraz gdy uruchamiam internet explorer to nie ma okienka w którym wpisuje sie adresy stron. Moze mi ktos pomuc to naprawic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
active.x Re: okienko stron internetowych 05.08.06, 21:54 widok-pasek narzedzi-pasek adresu sprawdz czy zaznaczone Odpowiedz Link Zgłoś
nitqaa Re: okienko stron internetowych 05.08.06, 21:57 Nie było zaznaczone ale zaznaczyłam i nadal to samo:( Odpowiedz Link Zgłoś
active.x Re: okienko stron internetowych 05.08.06, 22:00 to spröbuj przeciagnac pasek w döl, tylko sprawdz czy nie zablokowany. jak to nie pöjdzie to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
nitqaa Re: okienko stron internetowych 05.08.06, 22:04 Dokładnie tak jak piszesz pasek był przeciagniety i mi sie schował:/ jeszcze raz dzieki:* Odpowiedz Link Zgłoś
nitqaa Re: okienko stron internetowych 05.08.06, 22:02 Znowu coś majstruje i jakoś doszłam do tego gdzie sie to chowało. Dziekuje za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: okienko stron internetowych 05.08.06, 22:02 Odznacz w menu "Zablokuj paski narzędzi". Odszukaj pasek Adres (powinien być widoczny) i przeciągnij, gdzie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś