vortex 23.02.03, 16:12 Może to było milion razy ale nie chce mi się szukać :P O co chodzi z tym że ktoś jest za NAT'em w gg i jak to ustawić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stratoos Re: GG NAT 24.02.03, 07:45 vortex napisał: > Może to było milion razy ale nie chce mi się szukać :P bylo, bylo... ale mi sie juz nie chce po raz kolejny tego pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav Re: GG NAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 01:33 Szczerze mowiac daj sobie spokuj z GG jak chcesz rozmawiac glosowo i kombinuj z innym zagranicznym komunikatorem. Np. Yahoo, paltalk itp. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: GG NAT 27.02.03, 07:03 Gość portalu: rav napisał(a): > Szczerze mowiac daj sobie spokuj z GG jak chcesz rozmawiac glosowo i kombinuj z > > innym zagranicznym komunikatorem. Np. Yahoo, paltalk itp. Powodzenia gg używam w sumie tylko dlatego że sporo znajomych go ma, do rozmowy głosowej używam albo buddyphone albo tlena, a do wysyłania sms'ów i plików używam tlena :P tak dla wyjaśnienia :P Odpowiedz Link Zgłoś