Gość: FFM IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.03, 20:42 ile moze byc warty 5 cyfrowy numer GG ? lub 6 cyfrowy ale bardzo latwy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qq Re: numer GG wartosc IP: *.katowice.pik-net.pl 27.02.03, 07:32 zawsze mi się wydawało że o wartości numerka świadczy nie ilość cyfr ale... inteligencja jego użytkownika :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stratoos Re: numer GG wartosc 27.02.03, 11:50 Gość portalu: FFM napisał(a): > ile moze byc warty 5 cyfrowy numer GG ? > lub 6 cyfrowy ale bardzo latwy ? rotfl :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: numer GG wartosc 27.02.03, 12:13 Gość portalu: FFM napisał(a): > ile moze byc warty 5 cyfrowy numer GG ? > lub 6 cyfrowy ale bardzo latwy ? to zalezy od stop procentowych ... p.s. mam do sprzedania jednocyfrowy, ale bardzo trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west mało z krzesła nie spadłem...:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.03, 21:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 nono, inteligente tuwidze posty sa....// IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 17:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: nono, inteligente tuwidze posty sa....// IP: *.katowice.pik-net.pl 03.03.03, 07:19 inteligencję czasem trudno zauwazyć ale... naprawdę inteligentni nie mają z tym problemów :))) Tylko głupota nie zna granic - gdzie nie wdepnie tam jej teren :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś