Dodaj do ulubionych

Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod?

• Gość: Giertych Jak zwykle nikt nie zobaczyl nawet o czym pisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:36
      autor myli pojecia. to nie jest odtwarzac mp3 ale muzyki (format domyslny to
      AAC) duzo lepszy niz wiekszosc odtwarzaczy mp3. Do tego jest sklep z legalna
      muzyka. To jest po prostu wygodne.

Niestety ma swoje wady. dziala tylko na niektorych windows i na niektorych mac
      os X. Czasem trzeba po prostu kupic nowsza wersje systemu by tego wogole uzywac.
      Ale cos za cos.
    • Gość: sluchacz iriver rzadzi IP: 85.14.94.* 27.12.06, 17:15
      od 3 lat mam irivera. nie mam zadnych problemow a slucham srednio 5 godzin
      dziennie. a co najwaniejsze brzmi genialnie. srs wow....
    • Gość: Smok Creative to jest firma produkująca 'podzespoły PC' IP: *.acn.waw.pl 27.12.06, 17:25
      czyli byle jaki chłam za spore pieniądze. Ani to ładne, ani dobrze działa, od
      takie gadżeciki do blaszaka.
    • Gość: hm Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: 217.153.136.* 27.12.06, 17:46
      a ja tam swoje wiem... Jesli do muzy to tylko iRiver IFP lub Cowon IAudio
      • Gość: banalites pobubało sie wam w głowach IP: *.zamosc.mm.pl 27.12.06, 18:35
        W tym momencie to juz nie wytrzymam i mi nerwy puszczą.
        Ludziom sie pobubało w głowach od nadmiaru produktów, reklam i zdjęć w gazetach.
        Wszystko sie przeciez psuje, a przede wszystkim psuje sie człowiek.
        Słuchawki od mojego Ipoda padły po 2 tygodniach,i co?, i nic, wywaliłem do
        śmieci, co nie znaczy ze ta firma jest zla. Jest taka jak każda inna tylko ma
        bardzo agresywny marketing. Piszą że w USA coś tam, a co mnie obchodzi USA?
        Przecież tam żyją ludzie którym można wmówić że Wisła wypływa z Afryki. Przecież
        USA to kraj ciemniaków, którymi się manipuluje jak baranami w stadzie. Dlaczego
        nie ma ani słowa o Japonii, przecież to tam sprzęt audio/video jest wyśrubowany
        do granic możliwości i tam powstaje większość nowinek technicznych.
        Jakie to ma znaczenie, czy kupisz Ipoda, Creative, Iaudio, Iriver, Sanse, Banse,
        czy kupe gruzu - do grobu to weźmiesz ze sobą czy co? Posłuchajcie:
        O Ipodach nagle pisza gdzie sie da i ile sie da. Piszą wszędzie. Za ten artykul
        ktoś dostał dużo pieniędzy. W każdej gazecie, magazynie reklamują Ipody, a
        wiecie dlaczego? Bo chcą zawładnąć rynkiem i wykopać innych reklamą i praniem
        mózgu. Dlaczego? Bo zarabaiją na waszej głupocie pieniądze, duże pieniądze,
        miliony dolców.
        Ten produkt nie jest najlepszy, jest taki sam jak każdy inny. A reklama ogłupia
        Twój umysł, nie wiedziałeś? Chcą omamić ludzi, napakować w mózg że i Ty (iYOU!)
        musisz to mieć. Wydawaj kase, kupuj, i wejdź do piekła iTunes, najbardziej
        niewolniczego oprogramowania. Ludzie, czy wy rozumiecie o co tu chodzi? O to
        żeby wszystko sprzedać, jak najwięcej sprzedać, nie ważne co to jest i jakie to
        jest. Wypchnąć towar. Walą te produkty na masę a nie na jakość, jak wszystko
        dizsiaj. A jakość jest taka sama jak Creative czy Iaudio, różnice widać dopiero
        w studiu muzycznym. Każdy produkt z górnej półki jest tak samo dobry i nie różni
        się niczym poza menu czy oprogramowaniem, a iTunes jest wyjątkowo nieudany. Wiem
        bo go wlaśnie wywalam z dysku i firmie Apple mówię: good bye and good luck.
        Podsumowanie: Nigdy więcej iPoda, ileż ja się z nim namęczyłem żeby muzykę
        zgrać, teraz się przesiadłem na inny player i wreszcie widzę rożnicę. Na jaki?
        To nie ma znaczenia,mogłem wybierać dowoli ale Ipoda nie brałem nawet pod uwagę.
        Wiem bo mam. "Miałem".

• Gość: kuba Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: 17.64.111.* 27.12.06, 18:08
      hehe pracuje w Apple Customer Service i psuja sie nie po roku a jeszcze przed otwarciem pudelka. milego
      uzytkowania zycze
      jakub
      Apple Computers International
      Cork, Hollyhill Industrial Estate
      :)
      • Gość: wojtek Re: Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:15
        miałem ipoda przez miesiąc na testach, bez rewelacji.
        Aktualnie mam odtwarzacz mp3 2gb pamięci , wyświetla zdjęcia, filmy, ma
        dyktafon, radio, aparat fotograficzny, kamerke, bateria wystarcza na 10godzin
        słuchania muzyki non stop, pilot na kabelku - ogólnie super
        acha i przy okazji można z niego zadzwnonić a nazywa się Sony Ericsson K750i :)
        słuchaweczki bardzo ładnie grają i nie ma się do czego przyczepić.
    • Gość: jezyk7 Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.retsat1.com.pl 27.12.06, 19:38
      Mój iPod się zepsuł. I nawet nie mam gdzie go naprawić.
    • Gość: uburama Mi się psuje i pod i nad IP: *.acn.waw.pl 27.12.06, 21:30
    • Gość: Szymon Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:31
      Chyba was powaliło z tą opinią. Nie dostaliście kasy za reklame, że tak lamerską opinię wydaliście? Aha,
      wiem ! Po prostu Łukasz nigdy sam nie używał produktów Apple !
      W moim domu obecnie nie ma peceta.... 4 Maki i 3 iPody. Sorry stary, ale zostań sobie z konkurencją typu
      Microsoft. Powodzenia.
      Dziwne, że Apple ma 95% rynku mp3.... ciekawe, że sprzedaliby aż tyle wadliwego sprzętu. Zastanów się
      trochę zanim coś przetłumaczysz ze sponsorowanego artykułu speudo konkurencji :)
    • Gość: arek Re: Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: 85.195.123.* 27.12.06, 21:46
      tak, tak
      • Gość: fan mp3 Re: Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:09
        Polecam playery TOSHIBA GIGABEAT, są niezawodne i wykonane w najwyższej
        jakości. Od 1,5 roku używam Gigabeat F20 (20GB), kupiony w Londynie za 180
        funtów (Harrod's) - do tej pory żadnych problemów.
        Pzdr.
    • Gość: moonmaker Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:08
      "iPody wyposażone w dysk twardy w odróżnieniu od pamięci flash nękane były awariami dysku - doszło
      do tego, że model Mini został zarzucony na rzecz modelu Nano, który ma jednak pamięć flash. " <-
      gdyby Pan Partyka miał w swoich rękach ipoda mini napewno nie sugerował by się że był w nim wadliwy
      dysk... co do mini, wg mnie jest to chyba najbardziej pancerny ipod, tyle co on przeżył zemną... upadek
      po marmurowych schodach z jednego piętra na drugie a on nawet nie przestał grać...
    • Gość: Miś iPod jest za cieżki i rysuje się IP: *.ext.ti.com 27.12.06, 22:50
      Mam dość stary iPod z 15 GB HD i mały Creative Zen Nano+ 1GB. iPod porysował
      się szybko i ostatnio niemal przestałem go używac. iPod waży około 150g, a Zen
      Nano około 40g i jest znacznie mniejszy. 1 GB to około 20 CDs czyli 200
      utworów. Gdy znudzą się to z wczytuje nowe. Słucham przeważnie na spacerze.
      Znacznie wygodniej chodzić z malutkim Zen Nano+ niż względnie dużym i ciężkim
      iPod. Dla osób wrażliwych na cenę - iPod to $200 - $300, a Zen Nano $60 - $80.
      Jedynym niepodważalnym powodem za iPod jest moda. Tak jak kiedyś każdy musiał
      mieć Palm, a dzisiaj jest on w zaniku, tak też obecnie iPod to jest to!
      • Gość: mp3 Re: iPod jest za cieżki i rysuje się IP: 82.177.11.* 02.01.07, 15:45
        W jakiej jakosci tych 20 plyt Ci weszlo na 1 GB?

Chyba 64 kbps :P Takiego chlapu to sie sluchac nie da.
    • Gość: gość Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.qwe.streamcn.pl 27.12.06, 23:47
      Mam drugą generację, 10 GB, kupiony w NY. Nie wiem może dawniej się bardziej
      starali bo do dziś nie mogę na niego narzekać. Bateria trzyma między 9 a 10
      godzin czyli tak jak w książce a minęło już hmm 4 lata.
      • forum39 Re: Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? 28.12.06, 01:38
        Znam produkty tej firmy od 1988roku.Pierwszym komputerem na jakim pracowałem był
        Mac,ale generalnie od kilku lat kompletnie nie mam zaufania do firmy Apple.
        Skończyli się wraz z generacją komputerów G3. Sprzedają buble za wielkie
        pieniądze i to z uśmiechem na twarzy...a czy ten uśmiech jest szczery/patrz foto
        w artykule/a od kilku lat znależli sobie nową przynętę na gadżeciaży, odtwarzacz
        mp3.Właśnie dostałem iPoda i mysz "designed by Apple in California made in
        China".Nawet tego nie otwieram,bo wiem,że właśnie ja będę w opisywanej grupie,
        której szybko wysiądzie bateria, pęknie lcd a bezprzewodowa mysz po kilku
        miesiącach noszenia w plecaku zacznie skrzypieć i popiskiwać-pomyślisz-"jak to
        mysz";-)/dla wyjaśnienienia-nierozbieralna więc odkurzyć się nie da/itd aż
        skończy krótki i kosztowny żywot o ścianę lub w koszu jak mysz mojego kolegi.
        Podobnie było niegdyś z zawiasami i obudową w powerbook'u Titanium, za których
        wymianę i naprawę zażyczono sobie ode mnie 5lat temu 1000euro mimo,że w innych
        krajach Apple, dodajmy po długich naciskach, przyznał się do błędu
        technologicznego i dokonywał wymiany uszkodzonych elementów za darmo /oczywiście
        nie myślcie sobie że było to natychmiast,większośc użytkowników zmieniła je w
        tym czasie na nowsze modele/ W większości przypadków wmawiano ludziom, że to ich
        wina. 2 Lata temu znów dałem się "zrobić" na 10000zł.Bateria miała działać "up
        to 5hours"-nie działała/up to max 2/,a poza tym po przebadaniu akumulatora
        specjalnym programem okazało się ,że ma ona extra,gratis totalnie za free ponad
        100 cykli ładowania na koncie.Komputer kupiłem w salonie Apple w sierpniu a
        wyprodukowany był w kwietniu. Ciekawe...może żył własnym życiem i sam się
        ładował,biedny,samotny komputer na zapleczu. Cóż robić?...taki samogwałcik
        jabłkowy?.Przykładów na nierzetelność tej firmy,lub może jej resellerów mógłbym
        mnożyć, lekko za jakieś 150 tyś zł. Na razie nauczyłem się czytać między
        wierszami Applowskich publikacji.
        Zanim coś kupicie ze znaczkiem nadgryzionego jabłka sprawdzcie czy nie ma w nim
        bardzo drogiego "robala".Są naprawdę dobrze ukryte.Zwykle wyłażą tuż po
        zakończeniu gwarancji. Mam nadzieję, że jakaś grupa zapaleńców napisze
        sterowniki i będzie można odpalić OSX na zwykłym PC. To będzie przełom.Windows
        dostanie w "D" i Apple za swoje też.
        Ponoć przed Świętami iPody były jednym z najchętniej kupowanych produktów na
        prezent. Jeśli chcecie zaoszczędzić stresu obdarowanej osobie wybierzcie inny
        produkt.Jeśli jednak chce iPoda, niech go sobie sama wybierze i najlepiej
        kupi/choć wyrzucanie cudzych pieniędzy mniej boli.../ Przede mną oddalany
        moment,w którym będę musiał powiedzieć "kochanie to nie był dobry wybór,zamieńmy
        to wszystko na coś co ma jakąś prawdziwą wartość...
        Do słuchania muzyki używam niezniszczalnego minidisc'a sony mz-r 909 i słuchawek
        Koss.Też aluminiowy a jeśli chodzi o dźwięk potrafi dużo więcej niż najdroższy
        nawet iPod;-)np nagrywa. Mysz mam z logitecha i widziała ona w swoim życiu już
        kilka Applowskich lądujących w śmietniku.
        Nie dajcie się zbajerować pięknemu designowi Apple,często to kosztowna
        pułapka.Ja już to wiem.
        • Gość: Kaciątko Re: Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.com.pl 12.02.07, 23:35
          W każdym sensownym kraju tacy oszuści byliby tęgo batożeni a komornik już dawno
          by konfiskował ich majątek.
    • Gość: uzytkownik iPod Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: 81.219.150.* 27.12.06, 23:51
      jesli Pana interesuje jak zalatwia sie - a raczej odmownie zalatwia klienta w
      Apple to prosze o mail...moj iPod dzialal pol roku...od poltora nie jestem w
      stanie wyegzekwowac gwarancji..pozdrawiam
      • Gość: zenek Re: Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.chello.pl 28.12.06, 14:44
        Ciekawe kiedy w ipodach bedzie mozna ogladac mobilna telewizje, a nie tylko
        sluchac muzyki. Jak to wejdzie bede powaznie rozwazal opjce zakupienia, poki co
        zdeydowanie pod tym wzgledem wygrywa telefon 3g w orangu, gdzie nie tylko moge
        sluchac muzyki, ale rowniez ogladac telewizje.
      • Gość: forum39 Re: Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.chello.pl 28.12.06, 20:55
        Bardzo proszę.Chętnie dowiem się więcej. Myślałem nawet o stworzeniu strony z
        wpadkami i "ściemami" Apple. Proszę o mail na ms102(a)wp.pl "(a)"=@.
        Jest mnóstwo posiadaczy ich produktów, którzy się na nich przejechali ale chyba
        wstydzą się przyznać że wywalili od kilkuset do nastu tysięcy złotych lub $ na
        jakiegoś knota. I w dodatku podobnie jak Pan nie mogą wyegzekwować należnych im
        praw.Proszę zgłosić się do UOKIK tel 022 827 76 37 lub 22 826 17 12. Mili
        ludzie. Mogą coś podpowiedzieć. Mój kolega, jak padł mu zasilacz od notbooka
        usłyszał, u serwisanta że ma czekać na nowy do 6tyg.Jak ich objechał z góry na
        dół to zaraz znalazł się jakiś na zastępstwo. Minęły 2 lata i swojego nadal nie
        otrzymał. Pozdrawiam
      • Gość: Kaciątko Re: Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.com.pl 12.02.07, 23:38
        Chyba tylko koledzy z akcesoriami pokroju cekaemu będą w stanie wyegzekwować tą
        gwarancję.
    • Gość: Darek Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.cable.ubr03.croy.blueyonder.co.uk 29.12.06, 03:14
      Mam Ipoda i jestem zadowolony, wytrzymuje spokojnie ok 8h sluchania, nie narzekam na wadliwosc i narazie wszystko chodzi ale mam go ok 05 roku...co do cen to ipoda w uk 1gb nano-z wyswietlaczem mozna dostac za ok 100 GPB, co daje dwie dniowki u "robola" i nawet nie jeden u "wyksztalconego" niestety wiem ze w Polsce moze to byc troszke dla wielu...czasami nie chce mi sie wylaczyc ale chwile ponaciskam i jest ok :), jest bardzo lekki i wszedzie go mozna trzymac, juz mi spadl pare razy z okolo metra i nie ma sladow...ogolnie oceniam ipoda na 8/10 ze wskazaniem na 9 ale jeszcze nie teraz...zobacze co z jego wadliwoscia powiedzmy po 1,5 roku :) ogolnie sprzet appla polecam moze i jest drozszy ale wszystko jest naprawde dopracowane :)
    • Gość: magggd Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:36
      Zawsze wiedzialam, ze Ipod jest do dupy!!!
      Mam Creativa- jest the best!!! Ipod to tylko legenda, bez potwierdzenia w
      codziennym życiu!!!
      I wez go zresetuj- nie da się!!!
      Wiecej funkcji, ładniejszy wyswietlacz, radio, dyktafon i akcesoria sa o połowę
      tańsze!!!
      A jaka jakość dzwięku!!!
      Polecammmmm!!!!!
    • Gość: Raf Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:44
      iPod to nie chińszczyzna musi troche pochodzić tylko trzeba uważać
    • Gość: kizior Jak myślisz, jak długo pożyje Twój nowy iPod? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 13:05
      cholera wlasie mi sie popsul ://///// mam nadzieje ze mi go naprawia albo
      wymieniam dodam tez ze mam go zaledwie 4 miesiace ://

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka