nowy64 12.01.07, 10:53 tylko nie zdrowie i nie telekomunikacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukaszbielsko Re: szukam jakiegos mlm... 27.01.07, 16:14 Witam Pana. Mam panu do zaoferowania prace w jeszcze nie dzialajacej w Polsce firmie mlm. Prosze wejsc na strone www.poprostusukces.pl i wpisac sie po informacje a zaprosze Pana na internetowa konferencje z firma LexxEurope Association ktora Network Marketingiem zajmuje sie nie od dzis. Serdecznie zapraszam Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
mpawlaczyk14 Re: szukam jakiegos mlm... 18.02.07, 14:59 a moze sprzedaz perfum ?kontakt m.pawlaczyk@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
lesiomar Re: szukam jakiegos mlm... 24.02.07, 02:17 a co mi możesz napisac o tych perfumach? lesiom@wp.pl pzdr lesiomar Odpowiedz Link Zgłoś
chillaux Re: szukam jakiegos mlm... 17.01.10, 03:16 Ja jestem uczestnikiem innego MLM, a mianowicie Sigmypro7. Mogę powiedzieć, że jest to najlepszy MLM w jakim byłem dotychczas, a było ich kilka. W tej firmie można bez przeszkód się rozwijać i zarabiać niezłą kasę. Teraz wprowadziliśmy zmiany dzięki czemu oferta Sigmy znacznie się polepszyła a koszty które ponosi uczestnik dalej są na niskim poziomie. Sprawdź- www.s7team.com/?page_id=382 Odpowiedz Link Zgłoś
fugissto Re: szukam jakiegos mlm... 03.08.10, 13:15 Coś więcej na temat tych perfum? fugis100@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
erycze-k2012 Re: szukam jakiegos mlm... 06.02.12, 02:45 śnieżniczanka to jest pierwsza firma w Polsce która wpadła na pomysł sprzedaży wody w systemie mlm. Co jest najlepsze dopiero jest początek rekrutacji a wiecie co to oznacza. SAM SZCZYT W MLM I BARDZO BARDZO DUŻE PIENIĄDZE. Matryca jest ósemkowa, a więc system wypełnia najpierw pierwszą Twoją linię w liczbie 8 osób. Potem automatycznie, nieważne, czy z Twojego polecenia, czy z mojego system wypełnia od prawej strony kolejne puste miejsca, tak, aby każda z tych ośmiu osób miała swoich 8 osób, czyli Ty masz wtedy 72osoby. Masz płacone do 5tego poziomu w głębokości 9zł od każdej sprzedanej zgrzewki w Twojej strukturze, a więc odpowiednio Poziom 1 - 72zł Poziom 2 - 648zł Poziom 3 - 5256zł Poziom 4 - 42120zł Poziom 5 - 337032zł . Jeśli matryca się wypełni u Ciebie do 5tego poziomu ?Pamiętaj w systemie nie może być luk a powtarzam to jest sam początek Dla zainteresowanych link w podpisie. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek_83 Re: szukam jakiegos mlm... 20.03.14, 16:46 Witam, proszę wejść na stronę www.familo.com/r/grzesiek-83 społeczności konsumenckiej Familo. Tam w zakładce STRONA GŁÓWNA jest film na temat Familo,a pod nim opcja do rejestracji. W pozostałych zakładkach wiele innych dodatkowych informacji. W celu dodatkowych informacji proszę o kontakt na maila grzro@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agel_tomek Re: szukam jakiegos mlm... 14.03.07, 19:44 Zapraszam do wspolpracy z nowa firma ktora ma innowacyjny plan marketingowy. Wiecej na www.zarabiaj.e-biznes.org/ Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_2000 Re: szukam jakiegos mlm... 27.03.07, 11:04 www.mentor-cosmetics.pl Polecam go zarówno początkującym, jak i wprawionym w bojach MLMowiczach. Internetowy portal dla dystrybutorów, cotygodniowe promocje, czytelny plan marketingowy... Jeśli tego szukasz- MC jest idealne dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
justin102 Re: szukam jakiegos mlm... 23.04.07, 12:47 A może coś bezproduktowego i bardziej trwałego? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryts Re: szukam jakiegos mlm... 26.04.07, 18:59 Proponuję za 0,60$ www.mlmexpress.net/?owner=emeryt Odpowiedz Link Zgłoś
glamour7 Re: szukam jakiegos mlm... 12.03.08, 23:17 Zapraszam Pana/ Pania do wspołpracy w branzy finansowej. Szczególowe informacje droga mailowa: glamour7@gazeta.pl Pozdrawiam Lider z Krk Odpowiedz Link Zgłoś
mikmir Re: szukam jakiegos mlm... 15.04.08, 08:03 Na pewno coś znajdziesz. Wszystko zależy co lubisz tak na prawdę robić. Jeśli nie wlożysz w to serca, to wszystko jedno co zrobisz. I tak nic nie wyjdzie, chyba, że liczysz na szczęście ( wówczas proponuję Totka) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-only Re: szukam jakiegos mlm... 24.05.08, 11:23 A kawa cię nie przekonuje, wszyscy pija kawę. Zapytaj odpowiem i pomoge. Pytanie nie kosztuje. Kto pyta uczy nastepnego. Nie zwlekaj dzisiejszy czas to twoje pewne jutro.Możesz mieć wszystko,czego zapragniesz,pomagając innym ludziom mieć to,czego pragną.Jedynymi przegranymi są ci,którzy łatwo rezygnują. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-only Re: szukam jakiegos mlm... 24.05.08, 11:40 ach! JESZCZE JEDNO Networker jest człowiekiem, który zrozumiał, czym jest network marketing, jaka jest wartość sieci. Networker to człowiek, którego celem jest korzystanie z życia i dlatego chce się skoncentrować na budowaniu struktur handlowych a nie na sprzedaży produktów. Ani jeden z prawdziwych networkerów nie marzy o tym, by od rana do nocy szukać ciągle nowych klientów, którym by mógł sprzedawać swoje produkty. Ani jeden prawdziwy networker nie marzy o tym, by przekonywać swoich znajomych, przyjaciół i rodzinę, by i oni zostali sprzedawcami tych produktów, dlatego że prawdziwy networker nie jest sprzedawcą! Sprzedaż bowiem nie ma nic wspólnego z budowaniem sieci. Jeżeli skupisz swoją uwagę na sprzedawaniu produktów, popełnisz od razu dwa poważne błędy, które ci budowanie sieci utrudnią a w niektórych przypadkach nawet uniemożliwią. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinbyczy Re: szukam jakiegos mlm... 04.06.08, 18:04 Przyjacielu określ się dokładniej :) Szukasz ciekawego produktu, czy dobrego planu marketingowego ?? Osobiście wraz z grupą moich przyjaciół budujemy sieć na podstawie bardzo ciekawego i efektywnie działającego już w ponad 30 krajach na całym świecie planu marketingowego. Serdecznie zapraszam do współpracy z nami oraz polską firmą FM GROUP :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_brozek Lista firm MLM i DS w Polsce 12.06.08, 15:50 Witam! Listę firm działających w Polsce na zasadach marketingu sieciowego oraz sprzedaży bezpośredniej znajdziesz na stronach jedynego, jak do tej pory w Polsce, czasopisma zajmującego się tą branżą Network Magazyn Dla niecierpliwych bezpośredni link: networkmagazyn.pl/article/forum/tabela.html Życzę udanych wyborów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dj_marek Re: szukam jakiegos mlm... 19.06.08, 23:24 Mam bardzo ciekawą propozycje dobrego zarobku na sprzedaży bezpośredniej i w dodatku dochodu pasywnego. Na urządzeniach medycznych do nieinwazyjnego badania serca. Dany gabinet kupuje sprzet za 24500 zł brutto. Zarabia na 1 badaniu około 100zł sugierowana cena za badanie to 125zł, 15zł koszt badania gdzie płaci sie do Diagmed (firam prowadząca)z takiego badania kordynator otrzymuje pasywnie 25%. Dokładny plan wysyłam na e-maila. Gabinety robią badań okolo 200 w miesiacu (zobacz jaka tu jest kasa). Jak na razie w Polsce jest ich 20 i służą jako testy, a zarazem działają normalnie. Kordynator inaczej wsołpracownik, kupuje zestaw demo za 5000 zł do pracy aby zrobic lekarzowi prezentacje, albo duzy zestaw i moze go gdzies zainstalować i zarobiac na badaniach wystarczy zatrudnic pielengniarkę. Badania tego najnowszego sytsemu trwaja 8 lat i dopiero wystartował biznes. Główna siedziba firmy znajduje sie w Gdyni. Badania które są zrobione np. u internisty, drogą internetu wędrują do Akademi w Poznaniu, gdzie kardiolodzy go tam opisują i w ciągu 1h odsyłają spowrotem. Ja tu widzę dwie sprawy: 1. Zarobek (prowizja) 5000 Smiley 2. Nowe kontakty i dystrybucja własnych suplementów. Kto może być klientem: interniści, lekarze pierwszego kontaktu, gabinety prywatne, kliniki, gabinety odnowy biologicznej, spa, sanatoria, g. kosmetyczne, siłownie. W Słupsku jeden inwestor budowlany zakupił 2 i wstawi je do gabinetu (powiedział nigdzie takich pieniedzy nie zarobi jak tu, zadna giełda mu tego nie daSmiley I dla tego uważam to jako dobry pomysł. jeżeli jesteś zainteresowany zadzwoń 609 541 262 Odpowiedz Link Zgłoś
marcinbyczy Re: szukam jakiegos mlm... 19.06.08, 23:36 Gdzie tu jest MLM ?? Ja mam znaleźć gabinet?? A potem co?? Szukać pacjentów dla "mojego gabinetu" Jeżeli można poprosiłbym "dokładny plan" na e-maila hętnie zobaczę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania-wroc MOŻE KTOŚ MI POMOŻE?! 23.06.08, 00:43 Jakieś 1,5 roku temu brat mojej koleżanki prezentował mi ACN. Nie namawiał mnie tylko przedstawił plan pokrótce. Wtedy odpowiedziałam mu, że nie interesuje mnie ta propozycja i że ściemnia. Chociaż właściwie to nie jestem zadowolona do końca ze swojej pracy teraz i perspektywa 40 lat pracy do emerytury mnie dołuje. A on mówił, że współpracując z ACN już po paru latach jest szansa czerpać dochody pasywne. Podziękował za uwagę i uprzejmie poprosił moich rodziców żeby zostali klientami na telefon stacjonarny a oni się zgodzili. Po paru miesiącach ze zdumieniem stwierdzili, że rachunki są zdecydowanie niższe. Chłopak jest konsekwentny i mam regularne informacje od jego siostry, że odnosi coraz większe sukcesy. Pokazywała mi NETWORK MAGAZYN, czasopismo, w którym pisało, że występował w Mediolanie na jakichś szkoleniach międzynarodowych, że jest jednym z najlepszych w Polsce. Pokazywała mi również jego strony internetowe www.zobaczcomyrobimy.com i www.goldmines.acnrep.com ( imponujące!). Komentowała to z takim przejęciem, że zaczynam się zastanawiać czy nie popełniłam błędu, że odpowiedziałam mu wtedy nie, gdy proponował mi ten biznes. Jego siostra mówi, że teraz jest najlepszy moment i sama wchodzi do biznesu ( aż oniemiałam!). Ostatnio Andrzej przyjechał do nas nowym Mercedesem ML ( sprawdziłam w necie, że taki Merc kosztuje 300 tys zł.) i poprosił moich rodziców i mnie żebyśmy zostali klientami na komórki i videotelefonię ( to coś podobno najnowszego na świecie) ( zgodziliśmy się). Mówił też, że będą oferować energię elektryczną i gaz. Jego siostra komentuje, że jej brat zajmuje się ACN ok.1 godzinę dziennie a ma coraz więcej kasy i coraz więcej wolnego czasu i że ona też tak chce. Może ktoś mi poradzi jak dostać się do tej firmy, bo głupio mi do niego zagadać, że teraz to ja mu już wierzę. Wiecie, o co chodzi..?! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_brozek Re: MOŻE KTOŚ MI POMOŻE?! 23.06.08, 11:23 Skoro człowiek odnosi takie sukcesy to myślę, że właśnie do niego powinnaś się zwrócić, jeśli chcesz sama odnieść sukces. Bo najlepiej jest uczyć się na cudzych... sukcesach :) Często inne osoby mówią nam o dobrych produktach i usługach lub o ciekawej możliwości zarabiania pieniędzy, jednak my nie jesteśmy w tym czasie gotowi na przyjęcie tych informacji, tak jak to było w Twoim przypadku, gdy znajomy powiedział Ci o możliwości współpracy z ACN. Do mnie też po miesiącu, dwóch, a czasami i dłuższym okresie dzwonią osoby, z którymi rozmawiałem o preparatach i możliwościach współpracy z firmą Akuna, z pytaniem typu: "Czy pan dalej zajmuje się Alveo?" I to jest naprawdę miłe :) Dlatego sugeruję, byś od razu brała telefon w rękę i dzwoniła do brata swojej koleżanki. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: MOŻE KTOŚ MI POMOŻE?! 23.06.08, 13:40 w tym biznesie bardzo ważny jest wybór sponsora, więc również proponuję, żebyś zwróciła się do kogoś, kto odnosi sukcesy - właśnie do niego. i nie powinni Ci być głupio, że wtedy odmówiłaś, miałaś do tego prawo. myślę, że on bardzo się ucieszy, jak się do niego zwrócisz. przecież sam Ci to proponował. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.z.lasu Re: MOŻE KTOŚ MI POMOŻE?! 27.06.08, 22:31 A czy ktoś tu zarabia jakieś pieniądze? Czy sami gołodupcy..... Odpowiedz Link Zgłoś
akkozlowski Re: MOŻE KTOŚ MI POMOŻE?! 22.03.10, 21:05 Tak zarabia, zajmuje sie tym 4 miesiac w poprzednim zarobilem 200 zl jest to moje dodatkowe zródlo na które przeznaczam 1-2 godziny dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
akkozlowski Re: MOŻE KTOŚ MI POMOŻE?! 22.03.10, 21:07 Osobiscie znalem osobę która gdy ja bylem bardzo sceptyczny zarabiala pieniadze w wysokości 30-40 tysięcy miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
mama.kubusia Re: szukam jakiegos mlm... 24.06.08, 13:07 jest jeden super, klient nie musi nic kupować, a dostaje kasę, która mu się należy zapraszam zainteresowanych, więcej informacji: partner@e-miastko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1sos Re: szukam jakiegos mlm... 27.10.08, 18:08 mama.kubusia napisała: > jest jeden super, klient nie musi nic kupować, a dostaje kasę, która > mu się należy > zapraszam zainteresowanych, więcej informacji: partner@e-miastko.pl super nie trzeba robic a dostaje sie kase Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: szukam jakiegos mlm... 18.11.08, 12:19 jak ktoś zagwarantuje mi na piśmie, że nic nie trzeba robić, a dostaje się kasę, to wchodzę w to :D Odpowiedz Link Zgłoś
annabest zamiana produktu 12.12.08, 15:13 finansowego, praca jest prosta- znajomi mówią jakie mają produkty- np. konto za 3 zł, lokata na 8%, kredyt na 10% itd, a Ty sprawdzasz w bazie czy masz coś lepszego, jeśli nie (rzadko to się zdarza)- trudno, jeśli tak- pomagasz zmienić mu produkt na lepszy (gość zadowolony bo ma lepsze warunki), a Ty masz pieniądze jest to szczególnie dobre dla osób z bazą klientów- oriflame, avon, herbalife, agenci ubezpieczeniowi, bo nic nie musisz wciskać, poprostu mówisz, że masz możliwość zamiany produktów finansowych na tańsze!!! annabest@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
akkozlowski Re: szukam jakiegos mlm... 22.03.10, 21:21 jedno jest pewne w tej pracy też trzeba pracować może trochę inaczej, może bez bata ale jednak. Prawda jest taka ,że jest to biznes relacji bez których nic się nie zrobi.Nie włożysz nie wyjmiesz.Prosta maxyma dotycząca każdego biznesu w tym mlm. W mlm jest trochę matematyki rozwój sieci to ciąg geometryczny i dzięki takiemu układowi generują się dochody pasywne.Jest dziedzina dla wytrwałych.W Polsce rejestruje się jak dobrze pamiętam ok 20 tysięcy klasycznych firm rocznie. Pierwszy rok przeżywa ok 2000 tysięcy czyli ok 10%. MLM powstał w okresie wielkiego kryzysu w USA,ludzie z braku zainteresowania towarami i usługami wyszli z firm prosto na ulicę aby szukać potencjalnych klientów. D Odpowiedz Link Zgłoś
erycze-k2012 Re: szukam jakiegos mlm... 06.02.12, 02:49 śnieżniczanka to jest pierwsza firma w Polsce która wpadła na pomysł sprzedaży wody w systemie mlm. Co jest najlepsze dopiero jest początek rekrutacji a wiecie co to oznacza. SAM SZCZYT W MLM I BARDZO BARDZO DUŻE PIENIĄDZE. Matryca jest ósemkowa, a więc system wypełnia najpierw pierwszą Twoją linię w liczbie 8 osób. Potem automatycznie, nieważne, czy z Twojego polecenia, czy z mojego system wypełnia od prawej strony kolejne puste miejsca, tak, aby każda z tych ośmiu osób miała swoich 8 osób, czyli Ty masz wtedy 72osoby. Masz płacone do 5tego poziomu w głębokości 9zł od każdej sprzedanej zgrzewki w Twojej strukturze, a więc odpowiednio Poziom 1 - 72zł Poziom 2 - 648zł Poziom 3 - 5256zł Poziom 4 - 42120zł Poziom 5 - 337032zł . Jeśli matryca się wypełni u Ciebie do 5tego poziomu ?Pamiętaj w systemie nie może być luk a powtarzam to jest sam początek Dla zainteresowanych link w podpisie. Pozdrawiam wszystkich. 78022405552 polecający Odpowiedz Link Zgłoś
dasym AromaGroup 15.04.12, 00:32 Pachnący biznes z Aroma Group! Współpraca z firmą Aroma Group jest własnym biznesem w sektorze marketingu sieciowego. Przy odpowiednim nakładzie pracy można osiągnąć dochód pasywny w stosunkowo krótkim czasie. Aroma Group działa w branży kosmetycznej i aromaterapii. W ofercie znajdują się odpowiedniki markowych perfum, kosmetyki do makijażu, sole do kąpieli, naturalne olejki zapachowe, świece zapachowe, ręcznie tworzone kadzidła i wiele wiele innych (pełna oferta --> www.monic.aromagroup.pl) Co miesiąc dochodzą nowe produkty! Zysk partnera od jednego produktu to 43% marży ! Czyli aż 30% ! Aroma Group daje nam 5 poziomów wynagrodzeń: 1. 43% marży od zwykłego klienta 2. 30% marży od stałego klienta 3. według planu marketingowego od 2 do 16% 4. 4% zysku firmy przy obrocie 5000 netto 5. premie dodatkowe bonusy konkursy itp Partnerzy głównie skupiają się na budowaniu struktury - właśnie to przynosi największy zysk. Wystarczy kupować produkty na własne potrzeby. Po co kupować w drogerii, gdy ma się swój własny sklep Drogeria nie wynagrodzi Cię za polecenie klienta, czy zakupy - Aroma Group TAK! Każdy partner po wykupieniu startera online za 20zł, otrzymuje: - sklep internetowy z własną nazwą w subdomenie Aroma Group, - dostęp do biura online, - niezbędną pomoc swojego sponsora/Lidera. Interesująca oferta? Chcesz wiedzieć więcej o współpracy z Aroma Group? Napisz do mnie, a wszystko dokładnie Ci wytłumaczę! gg 2062513 tel. 508767046 dasym@poczta.onet.pl Pozdrawiam. Kierownik Zespolu AromaGroup - ikka 79 Odpowiedz Link Zgłoś
1evi Re: szukam jakiegos mlm... 25.04.09, 12:55 zapraszam do Betterware - szczegóły praca-bet@wp.eu Odpowiedz Link Zgłoś
emilatata Re: szukam jakiegos mlm... 04.05.09, 15:14 a ja zaproponuję kawę. wkładu własnego nie ma - bo w pakiecie startowym dostajesz kawę (dodam że naprawdę dobrej jakości). no i kawa świetnie się sprzedaje - jest bardzo dobrej jakości, a w sklepie jej nie kupisz. tu taka krótka informacja: Chciałbyś zarabiać rozmawiając o kawie przy kawie? Co dzięki temu zyskujesz? 1. Dodatkowe dochody - polski rynek kawy to ok 3,5 mld zł rocznie ( a to tylko Polska) 2. Nowe kontakty biznesowe 3. wiedzę biznesową dzięki naszym szkoleniom i spotkaniom 3 kroki prostego biznesu: 1. częstujesz ludzi dobrą kawą, poznajesz ich, rozmawiasz i ... 2. przekazujesz umowę biznesową (koszt 39 zł) z 4 paczkami kawy na dobry początek 3. duplikujesz dwa pierwsze kroki Następnie od każdej wypitej filiżanki (kubka) dostajesz prowizję. Z czasem coraz większą. Dlaczego wybrać ten MLM? Santos Coffee oferuje najbardziej przyjazny MLM, szczególnie dla początkujących. Dlaczego: * każdy może błyskawicznie sprawdzić zalety produktu - wystarczy łyk świeżo zmielonej z zaparzonej kawy - nie trzeba czekać kilka miesięcy na efekty * nie ma żadnych opłat wstępnych - umowę dostaje się przy zakupie czterech paczek kawy - bezkosztowy start * produkt jest tani - paczka kawy kosztuje 18 zł * produkt jest powszechnie znany, ma swoich koneserów i klientów * można zdobyć wielu klientów przez firmy już sprzedające kawę - potencjalnie każda osoba jest klientem i współpracownikiem * świetnie nadaje się prezent chcesz uzyskać wiecej informacji - napisz do mnie ulaochocka@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rondel69 Re: szukam jakiegos mlm... 13.06.09, 13:18 Dołącz do najlepszych i rozpocznij współprace z firmą FM GROUP najlepiej rozwijającą się firmą MLM w Polsce .Witam wszystkich chciałbym przedstawić ofertę firmy której jestem dystrybutorem i przekonać dlaczego warto wstąpić do firmy, na początku krótki wstęp .Firma FM GROUP rozpoczęła swoją działalność w 2004 roku we Wrocławiu, już dziś współpracuje z firmą 330 000 dystrybutorów .FM GROUP produkuje wysokiej jakości kopie alternatywnych oryginałów perfum .Czym różni się perfum z drogerii od FM-u?? Firma FM GROUP ominęła drogie opakowania, buteleczki, kampanie reklamowe itp. dlatego ceny produktów FM są tak skalkulowane, by mogli się nimi cieszyć wszyscy, niezależnie od swojej sytuacji materialnej. Perfumy FM są tworzone na bazie kompozycji zapachowych kreowanych przez DROM Fragrances światowego lidera w tej branży. Osobiście z firmą FM GROUP współpracuje od września 2008 roku i każdy z moich przyjaciół wraz ze mną nie spodziewał się takiej eksplozji i zainteresowania wokół firmy i jej produktów .Firma działa w systemie MLM czyli multi level marketing jest to sposób sprzedaży bezpośredniej odbywająca się poza sieciami sklepowymi .opiera się na bezpośrednim kontakcie z klientem, co jest tego zaletą?, dystrybutor oferuje atrakcyjne produkty które nie są dostępne w żadnych punktach sprzedaży i co najważniejsze naszymi klientem może być każdy ,członkowie Twojej rodziny i ich znajomi, twoi przyjaciele, sąsiedzi , koledzy z pracy ,szkoły, poznane osoby na różnego rodzaju wyjazdach , osoby dla których ty jesteś klientem n.p fryzjer, lekarz dosłownie każdy, każdemu możesz zaoferować produkt dzięki narzędziu pracy każdego dystrybutora czyli próbnika z próbkami perfum ,dzięki nie dużych rozmiarów możemy go zabrać wszędzie i w każdej sytuacji jesteśmy przygotowani na ofertę produktu co powoduje że nasza praca staję się wygodna, przyjemna i jeszcze bardziej korzystna .W firmie FM GROUP jesteś niezależny , sam wybierasz sobie elastyczny dla ciebie wymiar godzin pracy, pracujesz z kim chcesz .Dlatego mój lider zawsze powtarza mi że mój sukces zależy odemnie jak i każdego dystrybutora .W systemie MLM możemy zarabiać pieniądze na 2 sposoby, ze sprzedaży produktów i budowania sieci, ten drugi sposób jest dużo bardziej dochodowy lecz trzeba temu poświęcić więcej czasu , zaangażowania ,determinacji i cierpliwości ale rezultaty są takie że można wypracować stały dochód pasywny .Sieć budujemy poprzez zaangażowanie do firmy nowe osoby które są chętne robienia dokładnie tego co ty. Dzięki przejrzystemu planu marketingowemu nasza praca staje się jeszcze bardziej korzystna co motywuje nas do dalszego działania. Dlaczego warto zostać dystrybutorem FM GROUP? 1 Jesteś całkowicie niezależny , ty decydujesz z kim pracujesz w korzystnym dla ciebie wymiarze czasu 2 Firma nieustannie się rozwija ,z myślą o nas tworzy nowe programy motywacyjne dzięki temu nasza praca jest dodatkowo wynagradzana 3 Produkty FM GROUP ze względu na jakość pozwolą ci osiągnąć sukces 4 Firma rozwinęła placówki w kilkudziesięciu krajach na świecie dzięki czemu możesz prowadzić biznes nie tylko w Polsce 5 Podpisanie umowy z FM GROUP nie wiążę się z żadnymi dodatkowymi kosztami poza wykupieniem startera z próbkami, reguły są przejrzyste , zrozumiałe , wiarygodne bez żadnych haczyków i niedomówień 6 Dzięki kontaktowi z Centrum Dystrybucji i systemowi wysyłkowemu uzyskujesz prosty dostęp do produktów 7 Dysponujesz licznymi materiałami marketingowymi niezbędnymi do pracy 8 Zdobywając pozycję lidera bierzesz udział w wyjątkowym na rynku systemie udziału w zyskach firmy 9 Gdy zauważysz rozwój swojej struktury i przypływające dochody powiesz że bycie w FM GROUP to wielkie szczęście 10 Wypisując się z FM GROUP nie ponosisz żadnych konsekwencji 11 Firma jest młoda dlatego warto spróbować swoich sił w czymś nowym gdzie pole do popisu jest bardzo duże Jeśli ktoś byłby chętny dowiedzieć się trochę więcej prześle szczegółowe informacje i odpowiem na każde zadane pytanie. A osobom które są chętne wstąpienia do firmy zorganizuje profesjonalną prezentacje, dokładnie wytłumaczę co zrobić by osiągnąć sukces. Pamiętaj że do FM-u może cię wprowadzić osoba już będąca w firmie, dokonaj odpowiedniego wyboru sponsora, ja mogę zagwarantować ci wszystko co z nim związane, zawsze pomagam i znajduję czas dla moich ludzi. Oto namiary by się ze mną skontaktować gg 10835524 tel kom.660685254 Odpowiedz Link Zgłoś
sigma.pro7 Re: szukam jakiegos mlm... 14.06.09, 20:08 Witaj... Ja polecam sigmapro7. Nie ma sprzedaży, magazynowania. Polecasz usługę a własciwie sama sie poleca, bo produkt świetny. firma ją sprzedaje. Dla mnie sigma łączy w sobie wszystko co dobre w mlm. No i świetni ludzie. tyle w ogóle, a po szczegóły zapraszam... www.sigmapro7.biz.pl pozdrawiam ciepło, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
moru Re: szukam jakiegos mlm.../ z tych wszystkich 02.07.09, 12:06 Z tych wszystkich wymienionych tutaj firm jedynie Sigmapro7 wpisuje się w miano profesjonalnego MLM dla każdego (chodzi mi o poczatkujacych i doswiadczonych) Dlatego jak ja bym mial wybierac to wybrałbym Sigme .pozrdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
acninc1 Re: szukam jakiegos mlm.../ z tych wszystkich 31.07.09, 11:45 To dobrze, że szukasz ! A ja mam dla ciebie coś konkretnego. I prostego dla początkujących. zapraszam lider@s7team.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emilatata Re: szukam jakiegos mlm.../ z tych wszystkich 30.08.09, 00:14 a ja dalej zapraszam do santos coffee. i oferuje pomoc - niezbędną dla początkujących:) więcej na mojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
chillaux Re: szukam jakiegos mlm.../ z tych wszystkich 04.11.09, 01:56 Witam. Chciałem poinformować o zmianach jakie wprowadziła firma Sigmapro7. Długo zapowiadane, sceptycy zapowiadali że nie zostaną wprowadzone ale jak widać się przeliczyli. Sigma rozwija sie coraz lepiej co oczywiście pomogło wprowadzić zmiany - zarówno ulepszające produkt, jak i sam plan marketingowy. Dzieki temu wszystkiemu firma wskoczyła na kolejny poziom rozwoju ... Wierzymy że świat MLM jak i nowi potencjalni uczestnicy to docenią A jakie zmiany? - produkt- stał sie teraz bardziej konkurencyjny, opisywany jest nawet na największych portalach w Polsce -gratyfikacje - są na wyższym poziomie i jest ich więcej - będą przysługiwać Ci gratyfikacje - osobista, nadrzędna i specjalna - 3 razy większa szansa na zarobienie upragnionych pieniędzy - pakiety - zupełna nowość... wybierasz pakiet z którego chcesz korzystać jako uczestnik. Jeśli np. nie jesteś pewien systemu możesz skorzystać z pakietu minimum który kosztuje tylko 40 zł - szybka i łatwa rejestracja - liderzy Sigmy pomogą Ci w wszystkich procedurach, które stały się bardziej przejrzyste - profesjonalne szkolenia - szkolenia na coraz wyższym poziomie i w różnych formach - pozwolą Ci posiąść wiedzę doświadczonych MLM-owców dzięki czemu efektywniejsza stanie się twoja praca to taki krótki opis żeby nie zanudzać - szczegółowe informacje znajdziecie na stronie - www.s7team.com/?page_id=382 Odpowiedz Link Zgłoś
jan_wiekonski Re: szukam jakiegos mlm.../ z tych wszystkich 06.11.09, 01:09 Racja ! Sigma posiada na dzień dzisiejszy najkorzystniejszą ofertę. Jej liderzy moga liczyc na wiele korzysci których nie znajdą w innym MLM. PRODUKT TEŻ NICZEGO SOBIE- Abonament Medyczny zyskuje teraz wielu zwolenników co ułatwia pracę - widocznie społeczeństwo nastawione jest teraz na zdrowe i bezpieczne życie. Bardzo dobrze BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarapol Re: szukam jakiegos mlm... 27.11.09, 23:36 Jeśli szukasz jakiegoś dobrego musisz mieć porównanie. Nie problem wejść do jakiegoś tylko skąd będziesz miał pewność że jest to dobry mlm. Najlepiej pochodzić na spotkania różnych. Najlepszy system to taki w którym nie trzeba nic sprzedawać, czyli jak zarabiać na zakupach. Polecam. Gdybyś był zainteresowany podaje maila borys1p@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
reishi Re: szukam jakiegos mlm... 28.11.09, 21:13 Na www. ganoterapia.pl poszukaj konkursów, znajdziesz tam ofertę wsparcia biznesowego dla tycdh którzy chcą rozpocząć. Prosty marketing z fantastycznymi produktami. Firma na całym świecie ma blisko 4 miliony dystrybutorów, o firmie dowiesz sie tutaj : www.ganoexcel.pl. Wiecej informacji ; tadeusz.musial@ganoterapia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sleepy-hollow jaki na poczatek? 04.02.10, 00:45 chciałbym zaczac pracowac w mlm ale nie wiem jaka firme wybrac na poczatek zeby bylo najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
chillaux Re: jaki na poczatek? 04.02.10, 17:02 Na początek polecam Sigmepro7. Oto kilka argumentów: - mała inwestycja 30 zł miesięcznie to zaledwie 1zł dziennie - brak konieczności kupowania często niepotrzebnych produktów które w efekcie zamieniają się w domowy magazyn - no i chyba najważniejsze dla osób które zaczynają jakikolwiek biznes to małe koszty własne, zmniejszone o konieczność rejestracji działalności gospodarczej (ok. 200zł) i comiesięcznego kosztu jakim jest ZUS (849zł) to już jest niezła oszczędność Odpowiedz Link Zgłoś
work4.net Re: jaki na poczatek? 21.02.10, 18:19 Witam Ja ze swojej strony polecam FM Group - firma, która została uznana za jedną z najbardziej dynamicznie rozwijających się firm MLM na świecie. Bardzo dobry plan marketingowy, co jest jedną z najważniejszych rzeczy w tym rodzaju biznesie, a przede wszystkim bardzo dobra oferta produktowa. Jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami zapraszam na gg 1132429 Pozdrawiam, Jarosław Odpowiedz Link Zgłoś
rapii Re: jaki na poczatek? 23.02.10, 23:04 Mnie tam Polski MLM odstrasza chyba ze jest do Biznes od dluzszego czasu dostepny na polskim rynku. Dlatego od jakiegoś czasu jestem w jedynym MLM w ktorym nic sie nie sprzedaje i dziala w prawie 20 krajach. Dla utwierdzenia mojej opini znacie jakis MLM ktory za kwote 200-300 euro zrobi Wam kampanie reklamowa z ktorej dostaniecie setki osob do własnej struktury? szczegółowe info luk1985/malpa/tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowie-z-vision Re: jaki na poczatek? 25.02.10, 22:34 Brzmi dobrze tylko o co chodzi? Ja polecam VISION, ale jestem otwarty na różne pomysły. Zbyszek zdrowiezvision@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dawidbudzinski.acnrep.com Re: jaki na poczatek? 09.03.10, 13:30 Ja polecę ACN - MLM związany z usługami, których na codzień używa się w każdym gospodarstwie domowym. Naszymi produktami są usługi, które oferuje się raz i korzysta się z dochodu rezydualnego miesiąc w miesiąc, dopóki, ktoś nie zrezygnuje. Jeśli usługi są do 30% korzystniejsze niż inny firmy na rynku dlaczego mają rezygnować, skoro mają taniej. Proszę sobie poczytać więcej na mojej stronie: dawidbudzinski.acnrep.com/a_opportunity.asp?CO_LA=PL_PL&BW= Potrzebujesz więcej info, napisz do mnie: dawidbudzinski@acnrep.com Pozdrawiam Dawid Budziński Odpowiedz Link Zgłoś
chillaux Re: jaki na poczatek? 20.04.10, 12:54 WEJDŹ- www.konferencja.s7team.com nA NASZEJ KONFERENCJI uzyskasz wszelkie informacje o współpracy, liderzy opowiedza jak w paktyce wyglada praca w Sigmiepro7 ... zapraszam to nic nie posztuje Odpowiedz Link Zgłoś
agi-sa Re: jaki na poczatek? 12.03.10, 17:51 najważniejsze w mlm to: dobry plan marketingowy ciekawy, niepowtarzalny produkt ale najważniejsze to SPONSOR, KTÓRY SIĘ TOBĄ ZAJMIE AŻ DO OSIĄGNIĘCIA OCZEKIWANYCH WYNIKÓW oraz zapewni stałą opiekę na każdym etapie budowania struktury! Polecam sprawdzony na świecie (a od niedawna w Polsce) mlm - szczegóły na maila a.ciura@wp.pl Twój sukces jest moim sukcesem. Każda osoba w mojej grupie, która chce osiągnąć sukces zdobywa tytuł lidera w dwa miesiące. Jest to pierwszy duży krok do zbudowania struktury która po roku przynosi dochody 6000,00 - 7000,00zł Odpowiedz Link Zgłoś
xplus-eko Re: szukam jakiegos mlm... 28.02.10, 14:30 Program lojalnościowy - to długotrwałe działania marketingowe służące do budowania oraz podtrzymywania pozytywnych relacji z wybranymi, najbardziej atrakcyjnymi dla firmy klientami Właściwie dobrana strategia programu lojalnościowego pozwala zwiększyć sprzedaż produktu lub usługi przy znacznie mniejszych kosztach innych form promocji i reklamy. Przykładem popularnego programu lojalnościowego jest premiowanie każdego zakupu punktami (proporcjonalnie do wydanej kwoty), które klient może następnie wymienić na nagrody. To formułka z Wikipedii. Program partnerski, sprzedaż bezpośrednia i multilevel marketing... Czy to w ogóle jest możliwe aby te wszystkie elementy mogły funkcjonować razem? Otóż trafiłeś właśnie na taki projekt który łącząc te elementy, nadaje mu niemalże nieograniczone możliwości. Włączając się jak do programu partnerskiego, uzyskujesz możliwość czerpania korzyści zarówno ze sprzedaży bezpośredniej produktów i usług istniejących już, bądź tych które dopiero będą, korzystania z produktów i usług medialnych zawartych w tym projekcie i rozliczanych systemem prowizyjnym znanym w mlm, a do tego już na starcie możesz zacząć w sposób aktywny i niewielkim wysiłkiem oraz nakładem finansowym, budować swój pasywny dochód. Treść istnie science-fiction, niemalże raj lub całkowita utopia? Otóż polityka tego projektu kieruje się w stronę promowania przedsiębiorczości. Każdej przedsiębiorczości która jest legalnie zarejestrowana na całym świecie, od najmniejszej firmy handlowej, do potężnych kolosów marketingowych, od produktu, usługi, pomysłu, talentu do promocji szkoły, urzędu, kościoła. Polityka ta skierowana jest również na promowanie każdego rodzaju programu partnerskiego, każdej sprzedaży bezpośredniej a także każdego systemu marketingu sieciowego. Uczestnictwo w tym projekcie nie jest ograniczone żadnymi umowami, żadnymi kwalifikacjami, a także mimo iż jest to program lojalnościowy i z reguły źle się to kojarzy, nie wymaga żadnych lojalek. Co więcej polityka tego projektu kieruje jego uczestników w stronę niezależności osobistej poprzez stworzenie możliwości prowizyjnych, i promocyjnych własnych systemów marketingowych, własnych programów partnerskich, własnej klasycznej firmy. Nawiązując kontakt osobisty z każdym nowo zarejestrowanym uczestnikiem, osoby prowadzące, ustalają kolejne progi finansowe, jakie chce osiągnąć świeżo zarejestrowany, analizują indywidualną sytuację i dopasowują ją do istniejących możliwości prowizyjnych projektu. Następnie po osiągnięciu każdego z poziomów finansowych ustalonych wcześniej, wskazują / proponują, według upodobań prowadzonej osoby - branżę, system, oraz konkretną firmę dla dalszej realizacji niezależności osobistej prowadzonej osoby. Taka polityka ma na celu uniezależnić prowadzoną osobę od jakiegokolwiek systemu marketingowego, a tworzona w ramach samego projektu sieć osób o podobnym kierunku myślenia, stwarza tym osobom, własną niezależną od nikogo strukturę użytkowników, nie tylko jednej sieci, ale takiej jej ilości jaka występuje na rynku danego kraju, gdyż jest to projekt międzynarodowy. Osobom postronnym natomiast, projekt proponuje w ramach własnych ofert promocyjnych, udzielanie zniżek, bonusów, lub kart członkowskich uczestnikom projektu, oraz wprowadzanie własnych produktów do istniejącej już sieci, z indywidualnie dopasowanym planem marketingowym. Wypracowanymi zyskami dzieli się z uczestnikami projektu w postaci udziałów przypadających po jednym na osobę lecz z możliwością bonusową dołączania każdego z udziałów osób, które taki udział wykupiły w pierwszej - bezpośredniej linii. Tym właśnie już na starcie pokazuje jak budować dochód pasywny nie wychodząc z domu. Prowizje naliczane są niemalże online, a wypłacane na bieżąco po osiągnięciu niewielkiej kwoty na koncie. W tej chwili ekspansja projektu wychodzi poza granice Europy to jest do Stanów i Kanady, gdzie jedyna konieczna do budowy aktywacja konta kosztować będzie 10$ raz na 10 lat, a wspomniane wyżej produkty promujące firmę 75$ rocznie. Od stycznia 2010 projekt zaczął publikować oficjalnie jaką wartość uzyskano za pojedynczy udział z poprzedniego miesiąca. Wartość udziału jaki wypracował projekt za grudzień 2009 wynosiła 116 złotych. Wartość styczniowa to już 479 złotych. Wejdź tu www.xplus.openet.biz i zarejestruj się a nie pożałujesz Odpowiedz Link Zgłoś
vernalis1 Re: szukam jakiegos mlm... 27.08.10, 18:13 Dołącz do międzynarodowej firmy – zarabiaj na własnej sieci sprzedaży! Chcesz rozpocząć pracę w międzynarodowej firmie? Chciałbyś zarabiać realne pieniądze za pośrednictwem Internetu? Pragniesz stać się przedstawicielem renomowanej firmy i pośredniczyć w sprzedaży jej produktu? Poszukujesz atrakcyjnych zarobków i nieograniczonych możliwości? Jeśli tak, to idealnym rozwiązaniem dla Ciebie jest System Mandura MLM Czym jest System Mandura MLM? System Mandura MLM jest to system sprzedaży produktów, który jest tworzony przez grupę osób. To właśnie Ty masz szansę znaleźć się w tej grupie i tworzyć wspólny sukces, który z czasem pozwoli na stworzenie wysokich dochodów. Jak zacząć zarabiać? Chcąc przystąpić do Systemu Mandura MLM musisz dokonać zakupu słynnego napoju Mandura Beverage lub Mandura Trim i zacząć polecać te produkty innym, którzy równiez go kupią. W ten sposób zaczniesz budować Twoją Własną sieć dystrybutorów i klientów. Dzięki temu uzyskujesz stały, dodatkowy dochód, nie musisz na niego czekać – są to pewne pieniądze co tydzień i co miesiąc. Czy to się opłaca? Z pewnością zakup słynnego napoju Mandura Beverage jest bardzo opłacalny, ponieważ cały System Mandura MLM nieustannie się rozwija na całym świecie i zdobywa nowych członków, a co za tym idzie coraz większą rzeszę Klientów. Jeśli chcesz dołączyć do międzynarodowej firmy, rozpocząć swoją karierę, budować własną sieć sprzedaży, zarabiać prawdziwe pieniądze, to już teraz dołącz do Systemu Mandura MLM i dokonaj zakupu napoju Mandura Beverage: dormich.mandurarep.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
edzia0820 Re: Zarabiaj robiąc zakupy! 12.10.10, 07:39 Rób zakupy i zarabiaj! Zapraszam do współpracy z Imperium Polska. Imperium Polska to nie tylko sklep z szeroką gamą oferowanych produktów. To także a przede wszystkim możliwość aktywnego zarabiania pieniędzy oraz podnoszenia swojego stylu życia. Wprowadzamy innowacyjne rozwiązanie, bazując na produktach codziennego użytku. Codziennie kupujesz takie rzeczy jak : artykuły spożywcze, kosmetyki, środki czystości itp. Teraz możesz mieć je za darmo i jeszcze na nich zarobić. Korzyści dla Ciebie -Bezpłatna rejestracja! -Otrzymujesz możliwość dynamicznej kariery związanej z planem Imperium Polska -Sprawowanie pełnej kontroli nad rozwojem własnej działalności -Ofertę produktów które używasz, cenisz i znasz w cenach sklepowych -Rozpoczęcie własnej działalności bez nakładu finansowego (brak opłaty wpisowej) -Brak tworzenia zaplecza magazynowego, biurowego,ubezpieczania biznesu. -Możliwości szkolenia (krajowe i zagraniczne) Zapoznaj się z zasadami działania oraz planem marketingowym firmy. Napisz:myone@interia.pl Lub zarejestruj się na stronie: Jako numer referencyjny wpisz - 0020( wpisz przy rejestracji) www.biznes.imperiumpolska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ala1337 Re: szukam jakiegos mlm... 15.03.10, 15:13 Witam Zapraszam do super programu MLM nazywa sie openRentier.Program jest bardzo fajny.Wystarczy zarejestrować sie za darmo.Co miesiąc masz wypłate na konto.Wejdz na stronkę zarejestruj sie i napisz do mnie jak beda pytania chętnie pomogę. www.zysk.openmlm.eu/launch.php?s=product&c=pl&IDproduct=78&dealer=4627 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akkozlowski Re: szukam jakiegos mlm... 22.03.10, 21:00 zapraszam do współpracy.Jeśli chciałbym dowiedzieć się więcej proszę pisać i pytać na akkozlowski2gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arek_ie Re: szukam jakiegos mlm... 27.03.10, 10:11 Ze swojej strony chciałbym zaproponować współpracę z CaliVita International. Link do strony głównej firmy www.calivita.com.pl/0487705301 znajdziecie tam wstępne informacje. Zapraszam również do obejrzenia filmu motywacyjnego pod adresem www.dailymotion.com/calivita Wszystkie zainteresowane osoby, które otwarte są na nowe możliwości finansowe zapraszam do kontaktu - calivita.suportio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś