delikatela E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han... 21.03.13, 06:44 Firma kurierska SIÓDEMKA, to ZŁODZIEJE i OSZUŚCI!!! Wyłudzają niezłą kasę od klientów za swoje "USŁUGI"!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
sambias Re: E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem h 18.08.13, 21:58 A ludzie dalej korzystają z kurierów jak się tyle czyta o ich nieuczciwości ... ja się na 3 zawiodłem i więcej nie próbuję. Jak mam coś wysłać korzystam z aukcji transportowych CLICKTRANS - i taniej i rzetelniej , w końcu sam wybieram przewoźnika i się z nim dogaduję no i na razie ...odpukać... bez takich problemów jak z kurierami Odpowiedz Link Zgłoś
sky-shop.pl Re: E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem h 17.09.13, 14:57 Z jednej strony to cieszy, że aż tak rozwija się rynek e-commerce, ale gdy stajemy po drugiej stronie - jako klienci, oczekujący na spóźniającą się przesyłkę, to radość bywa czasem nieco mniejsza;) Wieszczyliśmy niedawno, że e-sklepy pobiją te stacjonarne: sky-shop.pl/sklepy_internetowe_zagrazaja_tradycyjnym_sklepom/ Może dla spokoju część klientów wróci do sklepów tradycyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
mirrabeleczka kurier 21.03.14, 15:56 WOW jaka nagonka na DHL, ja bardziej niz z nimi miałam nieprzyjemności z "Siódemka", moja paczka zagineła nikt nie wiedział gdzie jest :( na szczęście to jednorazowa sytuacja bo więcej nie korzystałam z ich usług i jak mam możliowść wyboru innego kuriera to oczywiście decyduję się na kogokolwiek innego :) może być Poczta Polska. Ale sama współpracuję z www.paczka4u.pl . Nie sa gigantem to dbaja o klienta :) Wiecie im większa firma tym trudniej im to wszystko ogarnąć, dlatego też wspierajmy mniejsze a lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirrabeleczka Re: kurier 21.03.14, 16:02 WOW jaka nagonka na DHL, ja bardziej niz z nimi miałam nieprzyjemności z "Siódemka", moja paczka zagineła nikt nie wiedział gdzie jest :( na szczęście to jednorazowa sytuacja bo więcej nie korzystałam z ich usług i jak mam możliowść wyboru innego kuriera to oczywiście decyduję się na kogokolwiek innego :) może być Poczta Polska. Ale sama współpracuję z paczka4u.pl . Nie sa gigantem to dbaja o klienta :) Wiecie im większa firma tym trudniej im to wszystko ogarnąć, dlatego też wspierajmy mniejsze a lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikii43 E-sklepy: Kurierzy nie nadążają za rozwojem han... 24.02.15, 12:23 Siódemka, to banda oszustów i krętaczy.Panienki siedzące przy tel. łapią klientów .Jestem oszukana przez SIÓDEMKĘ, Ludzie nie dajcie się złapać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uważajcie przy podpisaniu umowy, Inne postanowienia są uzgadniane przez tel. a zupełnie różne w umowie, panie z centrali SIÓDEMKI są tak wyszkolone że mówią to co jest wygodne dla firmy, a klient złapany......Przez dwa lata będę płacić 260 netto. OSZUŚCI I ZŁODZIEJE Odpowiedz Link Zgłoś