niunka24 16.02.07, 12:50 Moja strona z dnia na dzien przestała istnieć w googlach. Nie wiem, co się dzieje, czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Chętnie na priva...Dziękuję z góry, Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pozycja 6/9 Re: google i problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:23 To jak najbardziej NORMALNE objawy ! Nie będzie stale widoczna w wynikach Google - to OCZYWISTE ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: google i problem 16.02.07, 14:33 hm nie rozumiem;) 2 lata była stale i nagle jej niet? wróci? sorry, ja jestem laikiem w tych sprawach:/ pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrob_se_dobrze Re: google i problem IP: *.c29.msk.pl 19.02.07, 01:25 Gość portalu: Pozycja 6/9 napisał(a): > To jak najbardziej NORMALNE objawy ! > > Nie będzie stale widoczna w wynikach Google - to OCZYWISTE ! :) a mozesz powiedziec dlaczego jakas przegladarka ma pozbywac sie linku do zindeksowanej i czynnej strony ? to by bylo zaprzeczenie idei dzialania przegladarek Odpowiedz Link Zgłoś