Dodaj do ulubionych

Napisy do filmów

25.02.07, 00:12
Mam problem ze znalezieniem napisów do europejskich filmów /francuskie, hiszpańskie/, korzystam z napisy.biz, napisy.org i napisy.qwe, w których bez problemu znajdzie się napisy do angielskojęzycznych filmów, czy istnieją strony, na których łatwiej jest znależć napisy do europejskich filmów?
Obserwuj wątek
    • konrad.w6 Re: Napisy do filmów 25.02.07, 08:03
      Nie ma wiecej stron z napisami, wszystkie inne zlinkowane sa z tymi trzema
      glownymi. Mam podobny problem...
      • Gość: bajeczka35 Re: Napisy do filmów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 08:10
        Czyli wynika logicznie, że nie warto ściągać filmów europejskich, bo niestety nie uda znaleźć się do nich tłumaczenia. Szkoda... Przeżarło mi się amerykańskie kino i szukałam czegoś innego.
        • konrad.w6 Re: Napisy do filmów 25.02.07, 08:17
          Ja od dawna juz nie ogladam tej amerykanskiej gumy do zucia. Sciagnalem sporo
          spaghetti westernow i napisy znalazlem tylko do jednego.
          • Gość: bajeczka35 Re: Napisy do filmów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 08:23
            Niektóre są dobre, nie da się jednak uogólniać całej amerykańskiej produkcji jako badziewie. Do francuskiej komededii, wczoraj znalazłam na tych stronach 6 napisów, żadne nie pasowały, do hiszpańskiego filmu 4, też nie pasowały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka