rajner5 21.05.07, 09:54 Witam szanowne grono mam pytanko kolega mi polećił Windows Leve Messenger jaki to jest program, mozna dzwonić zagranicę mozna rozmawiać tak jak na skype,kolega go dopiero zainstalował ale juz mnie namawia na niego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norwich_city Re: Messenger 21.05.07, 10:45 jesli chodzi o msn massanger o ktorym pewnie mowisz to jego zalety sa takie ze w przeciwienstwei do skypa i gadu nie pisza do ciebie nieznajomi, musisz znac kogos adres email na poczcie w msn ( @hotmail) zeby dodac go do listy znajomych, poza tym mozesz jednoczesnie rozmawiac widziec go przez kamerke i pisac z nim ( rozmowa tekstowa jak w gadu) to wg mnie podtsawowe opcje massangera, wg mnie jest tez duzo lepsza jakosc obrazu z kamerki niz np. na skype. podejrzewam ze ma on jeszcze sporo opcji ja jednak uzywam go tylko do pisania z opcja kamerki...jesli mas zjeszcze jakies pytania, chetnie pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
rajner5 Re: Messenger 21.05.07, 11:00 Mam jeszcze pytanko co do telefonu czy mozna dzwonic na stacjonarne i ile to kosztuje jezli mozna wiedziec.Bardzo dziekuje za pierwszą odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
norwich_city Re: Messenger 21.05.07, 21:14 niestety nie mam pojecia, moze sprobuj zapytac na tym forum ktore mam w linku jesli tu nie uzyskasz odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś