Gość: Benito IP: 213.172.191.* 14.06.03, 13:05 Od jakiegos czasu korzystam z serwera grup w portalu gazeta. Dzisiaj chcialem pobrac liste grup - i klapa. Pobiera 49269 i wisi. Korzystam z OE 5.5... Benito nissanmicraNOSPAM@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sal Re: Problem z pobraniem listy grup... 15.06.03, 17:25 Gość portalu: Benito napisał(a): > Od jakiegos czasu korzystam z serwera grup w portalu gazeta. Dzisiaj chcialem > pobrac liste grup - i klapa. Pobiera 49269 i wisi. Korzystam z OE 5.5... Tzn. nic się nie dzieje po pobraniu tego spisu, OE zawisa, czy co się dzieje? I jak przedstawia się sytuacja z innymi czytnikami? (Xnews, Dialog, Netscape/Mozilla) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexx29_ Re: Problem z pobraniem listy grup... IP: *.toya.net.pl 25.06.03, 21:12 ja mam klopot za to niestety z wysylaniem z news.tpi.pl korzystam z agent forte 1.93 i niestety chyba nie umiem go dobrze skonfigurowac:((( Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Problem z pobraniem listy grup... 26.06.03, 23:07 Gość portalu: mexx29_ napisał(a): > ja mam klopot za to niestety z wysylaniem z news.tpi.pl korzystam z agent forte > > 1.93 i niestety chyba nie umiem go dobrze skonfigurowac:((( Może nie masz prawa wysyłania przez tpi. Jaki masz komunikat błędu? Odpowiedz Link Zgłoś