Gość: qqłeczka IP: 212.160.117.* 26.06.03, 12:59 czy można gdzieś kupić - jestem z W-wy (jakie ceny?)czy można coś takiego zciągnąć z sieci ? - co z aktualizacjami? korzytam często z inernetu więc sprawa jest ważna i pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: skąd zdobyć dobrego antywirusa IP: 81.15.228.* 26.06.03, 13:22 Norton AntiVirus2003 sciagasz ze strony i przez rok masz darmowe aktualizacje on-line. Mnostwo osob z tego korzysta... Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: skąd zdobyć dobrego antywirusa 26.06.03, 13:26 Gość portalu: qqłeczka napisał(a): > czy można gdzieś kupić - jestem z W-wy (jakie ceny?)czy można coś takiego > zciągnąć z sieci ? - co z aktualizacjami? > korzytam często z inernetu więc sprawa jest ważna i pilna. Nnortona bo mi przeszkadza w emailach. Musze wtedy go wylaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: skąd zdobyć dobrego antywirusa 26.06.03, 13:33 brytan napisała: > Gość portalu: qqłeczka napisał(a): > > > czy można gdzieś kupić - jestem z W-wy (jakie ceny?)czy można coś takiego > > > zciągnąć z sieci ? - co z aktualizacjami? > > korzytam często z inernetu więc sprawa jest ważna i pilna. > > Nnortona bo mi przeszkadza w emailach. Musze wtedy go wylaczyc.i wtedy to sie mija z celem. wiec lepiej inny sobie zainstalowac. Nie wiedzialem ze mozna sciagnac ja kupilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłeczka Re: skąd zdobyć dobrego antywirusa do brytana IP: 212.160.117.* 26.06.03, 13:42 brytan napisała: > brytan napisała: > > > Gość portalu: qqłeczka napisał(a): > > > > > czy można gdzieś kupić - jestem z W-wy (jakie ceny?)czy można coś ta > kiego > > > > > zciągnąć z sieci ? - co z aktualizacjami? > > > korzytam często z inernetu więc sprawa jest ważna i pilna. > > > > Nnortona bo mi przeszkadza w emailach. Musze wtedy go wylaczyc.i wtedy to > sie > mija z celem. wiec lepiej inny sobie zainstalowac. > > Nie wiedzialem ze mozna sciagnac ja kupilem Gdzie kupiłeś, co kupiłeś, za ile kupiłeś ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: skąd zdobyć dobrego antywirusa do brytana 26.06.03, 13:52 Gość portalu: qqłeczka napisał(a): > brytan napisała: > > > brytan napisała: > > > > > Gość portalu: qqłeczka napisał(a): > > > > > > > czy można gdzieś kupić - jestem z W-wy (jakie ceny?)czy można c > oś ta > > kiego > > > w USA > > > > zciągnąć z sieci ? - co z aktualizacjami? > > > > korzytam często z inernetu więc sprawa jest ważna i pilna. > > > > > > Nnortona bo mi przeszkadza w emailach. Musze wtedy go wylaczyc.i wted > y to > > sie > > mija z celem. wiec lepiej inny sobie zainstalowac. > > > > Nie wiedzialem ze mozna sciagnac ja kupilem > > Gdzie kupiłeś, co kupiłeś, za ile kupiłeś ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: skąd zdobyć dobrego antywirusa 26.06.03, 14:21 NAV jest drogi, spowalnia sprzet, mozes sobie sciagnac Kaspersky Anti-Virus (pelna wersja jest platna, ale z wersji bez klucza spokojnie mozna korzystac, nie bedziesz mial tylkoopcji leczenia zainfekowanych plikow, nie ma problemow z aktualizacja) jest tez niezly darmowy AntiVir www.woodyallen.art.pl www.agucha.friko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indis AVG IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.06.03, 00:11 W tym wątku znajdziedz więcej informacji forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=4312814&a=4312814 Odpowiedz Link Zgłoś