Gość: pampelune IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 16.06.04, 22:55 znalazłam dziś na koszu na śmieci w parku jordana bezokładkową i bez końca książkę "arsene lupin dżentelmen-włamywacz" maurice leblane. kto wie, co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Re: dżentelmen-włamywacz 16.06.04, 23:07 ja Arsene kojażę głównie z serialu telewizyjnego... książkek niestety nie czytałam, ale serialik był całkiem przyjemny :-)AL włamywacz dżentelmen w każdym calu + piękne kobiety i ciekawe zagdki :-) l. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: dżentelmen-włamywacz 17.06.04, 10:02 jak nazwa wskazuje- opowiesc o dzentelmenie-wlamywaczu :) przyjemnie sie czyta- mam w domu tylko wersje skrocona, wiec nic konkretneijeszego nie moge powiedziec. ale jakby nie byo- to troche taka klasyka- inspirowane conan doylem jak slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pampelune Re: dżentelmen-włamywacz IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 17.06.04, 13:35 dziękuję bardzo za "przybliżenie tematyki". moja wersja jest skrócona o zakończenie - i to w momencie, gdy właśnie zaczyna się rozdział "Herlock Sholmes przybywa za późno"!! Odpowiedz Link Zgłoś