Gość: Boa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 08:25 stworzyć specjalny scenariusz do gry z misjami w Tybecie i regionie ujgurskim - nauczą się lepiej pałować i torturować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarecki Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: *.gdynia.mm.pl 18.09.07, 09:04 brednia=kłamstwo, zanim coś napiszesz to pomyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
fl4m3b0y Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a 18.09.07, 09:15 brednie= bzdura, niedorzeczność (za sjp.pwn.pl/) sam pomyśl zanim coś napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CSfan Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 09:22 Mogę stanąć z nimi w szranki. Już nie będzie policji w Tianjin :) Odpowiedz Link Zgłoś
lubricator Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a 18.09.07, 10:29 No nie wiem. Podobno są dobrzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p haha! ja cwiczylem... IP: 195.245.204.* 18.09.07, 11:08 na wyscigach samochodowych na komputerze, i jak zdając egzamin na prawko wpadłem w poślizg (jakaś taka uliczka z góry oblodzona, pokryta trochę śniegiem i zastawiona samochodami) to czułem się jak w grze komputerowej Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: haha! ja cwiczylem... 18.09.07, 12:40 ;) i tu puszczamy oczko do wszystkich :) a ja a ja to chciałem powiedzieć że grałem w Balkans on fire :) i to jest symulator czołgu i ja teraz jak prowadziłem prawdziwy czołg to to jak wpadłem w poślizg w takiej uliczce to go nie zarysowałem :) dzięki grze wiem jak wychodzić z poślizgu czołgiem :) tylko łokieć stłukłem bo nie dało się go dobrze trzymać za oknem .. oj dzieci dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUNKYKOVAL Re: haha! ja cwiczylem... IP: 195.54.250.* 18.09.07, 13:41 hehehe dobre z tym czolgiem... ciekawe czy jak wyjdzie COD4 Modern Warfare to czy amerykanscy zolnierze beda cwiczyc jak zabijac w Iraku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santino No patrz... IP: *.omnigence.com 18.09.07, 16:56 Ja miałem taką wpadkę UAZem na wiejskiej drodze. Instynktownie go wyprowadziłem z poślizgu - inaczej musiałbym komuś płacić odszkodowanie za rozjechany płot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fundak Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: *.debica140.tnp.pl 18.09.07, 09:47 Żeby tylko się zbytnio do respawnu nie przyzwyczajali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El_Silencio_Loco Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: 212.244.167.* 18.09.07, 10:12 jest ich tyle, ze ich to wali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMJay Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:15 Zapomnieli dodać, że wszystkich trzystu policjantów oczywiście zakupiło oryginalną grę do ćwiczeń w domach (na oryginalnym chińskim bazarze :-P )... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: *.devs.futuro.pl 18.09.07, 11:27 Wreszcie gra zostala uzyta w celu, w ktorym fpsy zostaly zaprojektowane. q, ut, cs wziely sie z symulatorow, ktore sluzyly do ksztaltowania odruchow. cel proby jest sensowny. ze strzelanki mozna wyciagnac wnioski na temat taktyki - w realu jest wiele czynnikow nieprzewidywalnych. respawn calkowicie oddala uczestnika takich zajec od rzeczywistosci. ----------------------------------------- www.apple.com/trailers/independent/mandabalasendabullet/trailer/ Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Chińska policja gra w Counter-Strike'a 18.09.07, 11:36 po 1 to jest prawda po 2 zapomnieliscie dodac ze Polska drużyna PGSPogerstrategy.cc jest mistrzem swiata w ta gre po 3 Gracze PGS dostaja normalna pensje za gre, sa zawodowymi graczami, wiem dla was to noobstwo po 4 zanim zaczniecie sie wysmiewac to: 4000na reke misiecznie?(przypuszczenia), 10-50tys dolarow za wygrany turniej (srednio 5 razy w roku), co miesiac 3,4tys$ z zonerank'u i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:42 na pewno jest to przydatna praca, nie tak jak np. nauczyciel... Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a 18.09.07, 11:48 Gość portalu: ktos napisał(a): > na pewno jest to przydatna praca, nie tak jak np. nauczyciel... praca jak kazda inna... widac propaganda PiS i LPR dziala! zacofanie umysłu... Odpowiedz Link Zgłoś
fl4m3b0y Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a 18.09.07, 12:09 a swistak podobno juz nie zawija w sreberka no ale pokolei: ad1 co to za różnica? ad2 a jakie to ma znaczenie? ad3 Noob zaś to nowicjusz uciążliwy dla innych, odmawiający wzięcia jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie nie uzywaj słów których znaczenia nie znasz/nie rozumiesz ad4 4k czego? gwozdzi? bułek? latawców?, zonerank to raptem 10k $ miesięcznie do podziału między wszystkich graczy i druzyny dorośnij, weź sie za normalną prace a nie marzenia ze grajac w gry da sie zarobic na zycie Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a 18.09.07, 12:21 fl4m3b0y napisał: > a swistak podobno juz nie zawija w sreberka no ale pokolei: > ad1 co to za różnica? > ad2 a jakie to ma znaczenie? > ad3 Noob zaś to nowicjusz uciążliwy dla innych, odmawiający wzięcia > jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie > nie uzywaj słów których znaczenia nie znasz/nie rozumiesz > ad4 4k czego? gwozdzi? bułek? latawców?, zonerank to raptem 10k $ miesięcznie d > o > podziału między wszystkich graczy i druzyny > > dorośnij, weź sie za normalną prace a nie marzenia ze grajac w gry da sie > zarobic na zycie smiem przypuszczac ze jestem starszy od Ciebie tam 4000zl ja? nie gram, lamus jestem, tylko obserwuje i czasami ogladne jakis meczyk z kumplami przy piwku praca? jestem z niej cholernie zadowolony, zwłaszcza że mam dobrze prosperującą firme i trochę udziałów w internetowych "projektach" jak zwykle lopatologia > postep Odpowiedz Link Zgłoś
fl4m3b0y Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a 18.09.07, 13:36 pograć dla frajdy zawsze fajna rzecz ale 4k PLN to małe pieniądze jak na międzynarodowe warunki a kariera zawodowca raczej krótka jest w tej branży Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a 18.09.07, 14:01 fl4m3b0y napisał: > pograć dla frajdy zawsze fajna rzecz > ale 4k PLN to małe pieniądze jak na międzynarodowe warunki > a kariera zawodowca raczej krótka jest w tej branży to sa tylko i wylacznie moje przypuszczenia, plotki glosza ze pare dni temu zmienili umowe, jeden z zagranicznych klanow podobno zaproponowal im 3000€ na lebka, ile w tym prawdy nie mam pojecia, dla mnie liczy sie tylko to jak malo osob w polsce ma pojecie co to e-sport i ze mozna na tym zarobic krotka to nie wiem, jak w kazdym sporcie, chlopaki graja juz 7 rok, maja od 19 do 24lat, nie zapowiada sie zeby szybko skonczyli dominacje, a pozniej zaczna pracowac, przeciez oni nie rzucili szkoly/studiow po to zeby tylko grac... nastepna kwestia ze wiekszosc z nich miala spore osiagniecia sportowe tylko kontuzje uniemozliwily im dalsza gre/cwiczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
fl4m3b0y Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a 18.09.07, 14:54 sadze ze malo ludzi wogole orientuje sie w e-sporcie niezaleznie od kraju (no moze korea jest tutaj wyjatkiem) z tej prostej przyczyny ze to nisza, nawet dla ludzi ktorzy lubia sobie pograc Gra sie fajnie, przez chwile popatrzec mozna ale na dluzsza mete samo patrzenie wieje nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puch4cz Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: *.dslextreme.com 18.09.07, 15:42 Jakimi mistrzami świata są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killchor Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 12:01 W niedługim czasie w Polsce wybory. To świetna okazja aby nasi nowi parlamentarzyści poćwiczyli odruchy i zachowania tak potrzebne w realu w grze Mafia 2, która miała niedawno premierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmq Re: Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: *.bb.sky.com 18.09.07, 18:41 Mafię zapowiedziano, nie wydano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leku DoD Source IP: *.devs.futuro.pl 18.09.07, 13:12 Jak myslicie, warto juz kupowac DOD Source, oparte na HL2? jest juz tyle serwerow co na DOD1 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -k- zbieg okolicznosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:49 przed chwila czytalem news'a, ze jakis Chinczyk zmarl z wycienczenia po 3 dniach spedzonych grajac w gre komputerowa. teraz czytam, ze 3 dni w Counter-Strike'a grali policjanci. czyzby to policjant polegl podczas cwiczen? hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawca_fragoof Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 15:26 Ha ha ha ! Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skki Chińska policja gra w Counter-Strike'a IP: *.informel.pl 26.01.08, 18:37 jaeki sermewo kolisuszilelighz sjggas Odpowiedz Link Zgłoś