Dodaj do ulubionych

Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio...

• Gość: zla czy tylko ja nie moge w ogole wejsc na nasza klase IP: *.centertel.pl 02.01.08, 21:15
      ...bo mam juz wrazenie ze robie cos nie tak
      moj komputer udaje ze nie ma takiej strony!!!!!!!!
      • Gość: przy..y Re: czy tylko ja nie moge w ogole wejsc na nasza IP: *.3s.pl 02.01.08, 21:37
        Mi tez nie dziala, mam taki komunikat, zebym zamiast wpisywac ww.example.com wpisal www.example.com

Jak wpisuje www.example.com to tam cos pisze po angielsku... mam tam kliknac?

Pomozcie :)
        • Gość: zla Re: czy tylko ja nie moge w ogole wejsc na nasza IP: *.centertel.pl 02.01.08, 21:51
          mi sie wyswietla komunikat ze program explorer nie moze wyswietlic
          witryny sieci Web
          probowalam przez mozille i to samo strona nie odpowiada:(
          pewnie mam ch... przegladarki
          • orzechowy_raj Re: czy tylko ja nie moge w ogole wejsc na nasza 03.01.08, 00:42
            No dobra, moj poprzedni wpis (gosc.przy...y) był tylko żartem ale widzę że faktycznie masz problem więc się zalogowałem i służę pomocą.

nasza-klasa.pl już powinna działać, gdybyś jednak miała nadal problemy to spróbuj przez tego linka:

89.149.242.192
            Sorki za głupi żart ale taki już ze mnie kpiarz :P

A co do przeglądarek to staraj się raczej używać Firefoxa, a nie tego szwajcarskiego sera rodem z Redmond (explorer), a dzięki temu komputerek dłużej pochodzi bez reinstalki. Polecam też Operę bo ma mnóstwo bardzo fajnych dodatkowych funkcji.

Reasumując: nasza-klasa już działa :)

Pozdrawiam, orzechowy_raj

• Gość: Monikaaa LIPA!!! IP: *.subscribers.sferia.net 02.01.08, 21:19
      strona nie działa!!!! a jak juz uda sie uruchomic to jest tak
      zamulona ze szok!!!!!
    • Gość: Kit na potęgę! Już im się to wszystko rozpiepieprzyło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 21:31
      Miało działać coś lepiej, a przestało w ogóle...
    • violcha Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. 02.01.08, 21:47
      Zaologowalam sie na tym portalu zaledwie 2 dni temu a juz odnalazlam wielu znajomych ze szkolnych lawek o ktorych slad zaniknal wiele wiele lat temu.
      I miedzy innymi odnalazla sie tam po 20 latach moja pierwsza szczeniacka milosc :)
      Bardzo mile zaskoczenie:)
    • Gość: Kaczka Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.225-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.01.08, 21:51
      A co to jest nasza-klasa? Pierwsze slysze o tym.
    • Gość: ola kicha IP: *.centertel.pl 02.01.08, 22:17
      nie wiem jak u was ale u mnie dalej nic!!!!!!!!!!!!
      czy ta strona w ogole istnieje!!!!!!!!!!!!
      • Gość: markus Re: kicha IP: *.y.pppool.de 02.01.08, 22:38
        droga olu nikt nie moze wejsc na ta strone i nie wiem dlaczego moze
        przez to ze zostala dalej sprzedana albo czyszcza servery, trzeba
        poczekac co bedzie dalej...szkoda zeby to sie rozpiep....lo
        pozdrawiam
        • Gość: ola Re: Re: kicha IP: *.centertel.pl 02.01.08, 23:00
          Drogi Markusie:)
          Nie wiem jakim cudem ale wlasnie zadzialalo:)
          To pewnie zbawienny wplyw Twojej wypowiedzi:)
    • Gość: Evcia Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.range86-130.btcentralplus.com 02.01.08, 23:09
      Wszystko fajnie, ale taki serwis to powinien byc na mega wypasionym
      serwerze, bo ten chodzi tak, ze normalnie WSTYD!
      • Gość: Martin To wszystko to BUJDA ! IP: *.chello.pl 03.01.08, 09:11
        A moze puszczenie takiego niusa o sprzedazy portalu to najlepszy
        sposob na rozleklamowanie takiego portalu ?
        To MISTRZOSTWO SWIATA !
        Ja o takim portalu nic nie slyszalem ale jak podali te informacje
        o sprzedazy to juz wszyscy uslyszeli.
        SUPER REKLAMA i DARMOWA !!!
    • svetomir Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil 03.01.08, 08:30
      Mój tekst o naszej-klasie:

svetomir.blox.pl/2007/12/Co-sie-dzieje-z-nasza-klasa.html

Zapraszam na bloga Okiem Svetomira:
      svetomir.blox.pl/html/
    • Gość: heheh Wszyscy zostali nabici w butelkę - nikt nie widzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 09:56
      l umowy inwestycyjnej a szum wokol tego ze student zarobił szmal (ciewkawe czy w
      ogole) nabija userow naszej klasie
      • por1 Re: Wszyscy zostali nabici w butelkę - nikt nie w 03.01.08, 12:04
        A komu to przeszkadza,wazne ,że stronka ma wzięcie.Wielu znajomych w
        koncu sie ujawnilo, milo powspominać. A ,ze to nic nowego to
        nieistotne, wazne ,że dziala(trochę za wolno).Wiadomo,ze przy takiej
        okazji i reklama i jakis biznes, ale czemu Ci to przeszkadza- tak ma
        byc. Mnie sie ta stronka podoba i pomysł podoba.
    • Gość: gosc Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.socal.res.rr.com 03.01.08, 17:56
      portal za rok bedzie wart 150 ml zl wiec kolega sie pospieszyl, i
      sporo stracil bo te 80% bedzie warte znacznie mniej
    • Gość: Turo Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.chello.pl 03.01.08, 19:43
      Jak ma tyle kasy, to może w końcu kupi ze dwa serwery nowe - one nie
      są takie drogie !
    • artur.wisla Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. 03.01.08, 19:46
      pogratulować mu trzeba....bo w końcu może nowy server kupi albo ze
      dwa najlepiej skoro ma już w końcu na to kasę - przecież to chodzi
      obrzydliwie wolno - może koleś dostaje kasę od różnych organizacji
      pracodawców, żeby ludzie w robocie nie zajmowali się naszą-klasą i
      dlatego nie inwestuje w to cudo ;-)
    • Gość: Slim nie 700 tysięcy tylko ponad 3 miliony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 20:10
      właśnie tyle jest zarejestrowanych użytkowników...
      • Gość: umiem liczyc Nie 3 miliony tylko 5,5 !!! IP: *.nga.mil 03.01.08, 20:46
        Przed chwila widzialem nowy wpis na "n-" z profilu o nr powyzej
        5480000 ! Tak wiec 5 i pol milion prosze panstwa ! Z tym ze biorac
        pod uwage podwojne oraz "lipne" wpisy, z ktorych pewnie czesc jest
        skreslana przez Adminow (mam nadzieje), prawdziwa liczba zapisanych
        uzytkownikow jest mniejsza ...
    • Gość: kuba Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.warszawa.dialog.net.pl 04.01.08, 21:37
      serwery sa tragiczne. Probowalem dwa, badz trzy razy skorzytac z niego ale to
      sie po prostu nie daje...nie wiem wiec skad taka popularnosc wiec tego serwisu,
      ja juz nie probuje, szkoda czasu i nerwow
    • Gość: zdziwiony Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: 80.54.123.* 05.01.08, 07:04
      Jakoś dziwnym trafem prawdopodobnie nagłośnionym w mediach kto wie może i przez
      samego pana Popowicza i jego kompanów, a może z przypadku portal stał się
      przedmiotem rozmów całego kraju. Jak na portal od 11 listopada 2006 dziwnym
      trafem zyskał sobie ogromną sympatie użytkowników internetu. Pomysł żywcem
      przeniesiony z wcześniejszych prób stworzenia takich portali m.in. chciano to
      zrobić na GG Moja Generacja zresztą w lepszym wariancie bo dla wszystkich grup
      społecznych. GG dopracowali serwery tak aby nie tylko móc pogadużyć sobie
      trochę, ale też poszukać znajomych ze szkoły czy z branży zawodowej, natomiast
      ekipa nasza-klasa nastawiła się na szybki zysk niskim kosztem i użytkownicy
      portalu w ciągu dnia nie mają szans na normalne zalogowanie nie wspominając o
      przejrzeniu poczty czy wstawieniu zdjęć. Przy kilkudziesięcio-milionowych
      zyskach, i sprzedaniem udziałów portalu nie mogą sobie poradzić z serwerami.
      Chyba mieli jakiś biznes plan To śmieszne! Taki YOU TUBE czy GOOGLE nigdy by nie
      zaistniał. Popieram mojego poprzednika (dan3iger)
    • Gość: Ka Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 22:07
      hmm, teraz chyba oszczędzają na serwerach, bo kase już maja a nadal
      ciągle są zapchane i nic nie da sie zrobic.
    • Gość: nd18wp.pl Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.tvgawex.pl 06.01.08, 12:19
      Pomysł znzkomity - lecz w galeriach za dużo anonimowości , wszyscy
      zapiujący się do klasy winni wypełniać wszystkie rubryki. Aktualnie
      można spotkać wielu anonimowych uczestników którzy nie podają szkoły
      i innych danych być może potrzebne im jest to do przyszłych nadużyć
      np.powołując się na znajomych wyłudzać od kogoś pieniądze. Brak
      zdjęć danej osoby , szkoły do której uczęszczałą taka osoba winna bć
      automatycznie usuwana
    • Gość: JA Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 10:08
      WSADZCIE SOBIE TEN PORTAL GDZIES PRZECIEZ NIGDY PRAWIE NIGDY NIE
      MOZNA W NIEGO WEJS
    • Gość: Neger Pora za to placic !!! IP: *.42a.sandomierz.pilicka.pl 08.01.08, 11:09
      Przyszla chyba pora za to placic!!!
      Naiwni uzytkownicy powinni za utrzymanie swych danych placic np. SMSem za 9,- PLN +VAT na miesiac.
      Bo juz najwyzsza pora podwoic wartosc portalu do 30 mln PLN a moze i wiecej.
      • Gość: +++ Re: Pora za to placic !!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.08, 13:34
        Nie rozumiem ludzi, którzy ciągle psioczą na nk.
        Mnie też denerwuje żółwie tempo strony i jej niedostatki, ale bez przesady.
        Sprawa jest prosta - czy nk wniosła coś pozytywnego do naszego życia czy nie?
        Uważam, że tak.
        Czy wniosła coś negatywnego? Uważam, że nie.
        Jeżeli dzieje się coś złego, to za sprawą nieodpowiedzialnych użytkowników.
        Ludzie ci jednak mogli uprawiać swój proceder zanim pojawiła się nk. Osobników
        takich mamy w rodzinach, wśród znajomych, w pracy, wśród sąsiadów. Tak już po
        prostu jest.
        Korzystanie z portalu nie jest obowiązkowe, więc nie wiem skąd tylu frustratów.
        Przypuszczam, że sporo z nich, to ludzie z branży IT, których szlag trafia, że
        ktoś odniósł sukces, nawet jeżeli skopiował czyjś pomysł. Panie i Panowie, ale
        On to zrobił a Wy?
        Uważam, że jeżeli doszło chociaż do odnowienia jednej znajomości dzięki nk, to
        już ekipa zasługuje na uznanie.
        Nawet jeżeli popularność nk to zjawisko przejściowe, bo obecni uczniowie są
        skutecznie odhumanizowywani przez otoczenie, to trudno.
        W internecie jest tyle śmieci, że jest co krytykować i tępić, więc ludzie
        odpuśćcie nk albo sami coś zróbcie np. dla swojej lokalnej społeczności.
        Jedyną rzeczą wartą ostrego zwalczania na nk są zachowania niektórych
        użytkowników: chamstwo, fikcyjne konta, fikcyjne szkoły itd. W tym kierunku
        sugeruję skierować swoje siły a nie na krytykę portalu. Sami róbmy z tym
        porządek, np. zgłaszając naruszenia regulaminu, głodząc trolla itd.

• Gość: +++ Re: Pora za to placic !!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.08, 13:40
        Rozumiem twoją ironię.
        Powiem ci jednak, że ja byłbym gotów płacić. Dzięki opłatom może ograniczono by
        działalność szkodników, a w szczególności tzw. "dzieci neostrady", a zostaliby
        tylko ci, którym faktycznie zależy na odpowiedzialnym korzystaniu z nk. Opłaty
        nie powinny być jednak wysokie, ale na tyle skuteczne żeby ludziom odechciało
        się zakładać fikcyjne profile.
    • Gość: gosc Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.pools.arcor-ip.net 09.01.08, 16:55
      ja to jest dobre
      ale to wszystko idrzie za pomaju
      albo wcale serwier nie otwiera
      zapomniec za te miliony
      albo cos do porzadku zrobic
    • Gość: gosc Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.telia.com 09.01.08, 18:05
      ciekawe czy zdarzy uruchomic nasza-rodzina.pl czy tyle juz mu styknie
    • Gość: 3533345363636363 Nie ma co sie cieszyc az tak IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 00:24
      pewnie niedługo bedzie w tym portalu pelno reklam, a to ze podajemy
      tam swoje emaile, zostanie wykozystane w odpowiedni
      sposób......................
    • larson41 Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. 10.01.08, 17:58
      brawo , brawo MACIEK
    • snajper55 Forum o Nasza-klasa.pl !!! 11.01.08, 15:07
      Właśnie startujemy. Zapraszam !

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50328
      S.
    • Gość: daro Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 17:43
      Nasza klasa dla nich kasa. Wszystko działa jak za czasów Spektrum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka