Dodaj do ulubionych

Uwaga na Trojana udającego Skype'a

18.10.07, 13:57
ale to tylko pod Windowsem, jak dobrze że nie wszędzie :)))

Spam: Nowe Ubuntu już wydane. www.ubuntu.com/getubuntu/download

Obserwuj wątek
    • naprawdetrzezwy To nie jest wirus. 18.10.07, 14:00
      Jeśli jakiś kompletny idiota olewa strugą ciepłego moczu wszelkie zasady bezpieczeństwa, to nie mamy do czynienia z wirusem, a debilem.

Ile razy trzeba wam to powtórzyć, byście w Gazecie to zrozumieli?
      ;>>>
      • Gość: miś dla mnie skype to jeden wielki wirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:47
        miałem go zainstaowanego parę godzin, skutecznie się wyleczyłem
    • Gość: Ja A kto wam każe uzywać IE - nie macie FF/ BT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 16:15
      .
    • Gość: qwe Uwaga na Trojana udającego Skype'a IP: *.dhcp.insightbb.com 18.10.07, 19:41
      gazeto, rozumiem koniecznosc logowania sie przy pisaniu komentarza pod tekstem o
      polityce (utrudnienie zycia wandalom, schowanie adresu ip itd), ale dlaczego
      trzeba sie logowac, zeby skomentowac tekst o slowach wyszukiwanych w googlu?
      wyluzujcie troche.
    • Gość: stachu Kto Zainstalowal Tego Trojana Ten Przegral Zycie!! IP: *.klc.vectranet.pl 18.10.07, 20:39
      I tako robota!
    • Gość: Steve Czy na prawde w Polsce sie mowi i pisze interfejs? IP: *.sgcmail.com 18.10.07, 20:53
      Ale zenada,
    • Gość: jajah Skype też jest trojanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:32
      Zainstalowałem go na samym początku,bo polecał go inżynier elektronik z Gdańska,jako coś wyjątkowego-mocno przereklamowane,było wtedy mało użytkowników,których za diabła nie można było zidentyfikować.To tylko kłoda pod nogi open source i społeczności wolnego oprogramowania,z reguły bezpłatne produkty kupuje biznes i zabawa się kończy,zaczyna płacenie.Kto terza instaluje trojany-chyba tylko ci,którzy wcześniej czy później polegną."Wszystkie graficzne elementy interfejsy są takie same oprócz przycisku "sign in", który ma nieco inny wygląd niż w przypadku oryginalnego interfejsu."Wielkie dzięki,że ktoś wysila się na zmiany,na przykład zmienia svchost.exe na svhost.exe .Nie zawsze się jest wyspanym i wszystkowidzącym niekiedy.
      • Gość: LinUser Faktycznie sie nie wyspales... IP: *.lutn.cable.ntl.com 18.10.07, 21:44
        Bełkot jakiś. Zainstaluj se Ubuntu i po problemie.
    • Gość: bukraba Uwaga na Trojana udającego Skype'a IP: *.chello.pl 18.10.07, 23:16
      A mnie to ch....j obchodzi. Jak coś zaklekocze do mnie po angielsku,
      to ja to poprostu kasuje. Mogą do mnie pisać po rosyjsku, albo
      używajac języka wegierskiego, oczywiście również po polsku.
      • Gość: pingu a ja mam to wszystko w dupie, ubuntu tez IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.10.07, 05:37
        ubuntu to tez jeden duzy trojan
        .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka