jakpoz 18.10.07, 13:57 ale to tylko pod Windowsem, jak dobrze że nie wszędzie :))) Spam: Nowe Ubuntu już wydane. www.ubuntu.com/getubuntu/download Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naprawdetrzezwy To nie jest wirus. 18.10.07, 14:00 Jeśli jakiś kompletny idiota olewa strugą ciepłego moczu wszelkie zasady bezpieczeństwa, to nie mamy do czynienia z wirusem, a debilem. Ile razy trzeba wam to powtórzyć, byście w Gazecie to zrozumieli? ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś dla mnie skype to jeden wielki wirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:47 miałem go zainstaowanego parę godzin, skutecznie się wyleczyłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja A kto wam każe uzywać IE - nie macie FF/ BT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 16:15 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Uwaga na Trojana udającego Skype'a IP: *.dhcp.insightbb.com 18.10.07, 19:41 gazeto, rozumiem koniecznosc logowania sie przy pisaniu komentarza pod tekstem o polityce (utrudnienie zycia wandalom, schowanie adresu ip itd), ale dlaczego trzeba sie logowac, zeby skomentowac tekst o slowach wyszukiwanych w googlu? wyluzujcie troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Kto Zainstalowal Tego Trojana Ten Przegral Zycie!! IP: *.klc.vectranet.pl 18.10.07, 20:39 I tako robota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steve Czy na prawde w Polsce sie mowi i pisze interfejs? IP: *.sgcmail.com 18.10.07, 20:53 Ale zenada, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajah Skype też jest trojanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:32 Zainstalowałem go na samym początku,bo polecał go inżynier elektronik z Gdańska,jako coś wyjątkowego-mocno przereklamowane,było wtedy mało użytkowników,których za diabła nie można było zidentyfikować.To tylko kłoda pod nogi open source i społeczności wolnego oprogramowania,z reguły bezpłatne produkty kupuje biznes i zabawa się kończy,zaczyna płacenie.Kto terza instaluje trojany-chyba tylko ci,którzy wcześniej czy później polegną."Wszystkie graficzne elementy interfejsy są takie same oprócz przycisku "sign in", który ma nieco inny wygląd niż w przypadku oryginalnego interfejsu."Wielkie dzięki,że ktoś wysila się na zmiany,na przykład zmienia svchost.exe na svhost.exe .Nie zawsze się jest wyspanym i wszystkowidzącym niekiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LinUser Faktycznie sie nie wyspales... IP: *.lutn.cable.ntl.com 18.10.07, 21:44 Bełkot jakiś. Zainstaluj se Ubuntu i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukraba Uwaga na Trojana udającego Skype'a IP: *.chello.pl 18.10.07, 23:16 A mnie to ch....j obchodzi. Jak coś zaklekocze do mnie po angielsku, to ja to poprostu kasuje. Mogą do mnie pisać po rosyjsku, albo używajac języka wegierskiego, oczywiście również po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingu a ja mam to wszystko w dupie, ubuntu tez IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.10.07, 05:37 ubuntu to tez jeden duzy trojan . Odpowiedz Link Zgłoś