Gość: miakksd IP: *.man.rsk.pl 26.07.03, 13:27 Mam pytanie : w jakim programie najlepiej robić banery strony, bo mam problem z tym? Na razie próbowałam w Corelu i Gimp - ie . Prosiłabym odp. na meg83@gazeta.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: baner strony????? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 16:21 Jest dobre narzędzie, nazywa się Xara3d. Jest tam bardzo dużo gotowych bannerów, możesz je dowolnie przerabiać, tworzyć nowe. Instalka to coś między 20 a 30 mb, o ile dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: baner strony????? IP: *.man.rsk.pl 27.07.03, 17:05 Hej, a nie wiesz gdzie można dostac ten program w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: baner strony????? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 17:19 Był w którymś Niezbędniku /lub Expercie/. Wersja demo,ale wystarczy wkleić cracka i już jest pełna. Cracka ściągnij z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććć Re: baner strony????? IP: *.man.rsk.pl 29.07.03, 09:49 a JAK SIĘ ROBI BANERU WE FLASHU? W JAKICH PROGRAMACH ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benosz Re: baner strony????? IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 22:27 Gość portalu: gośććć napisał(a): > a JAK SIĘ ROBI BANERU WE FLASHU? W JAKICH PROGRAMACH ? najlepiej w macromedia flash mx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miakksds Re: baner strony????? IP: *.man.rsk.pl 30.07.03, 11:51 Hej,a można sciągnąć bezpłatną wersję ? Odpowiedz Link Zgłoś
twetty_21 Re: baner strony????? 31.07.03, 10:22 Ja osobiście polecam program Banner maker pro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz.glt.pl Re: baner strony????? - takkkkkk IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 15:15 twetty_21 napisał: > Ja osobiście polecam program Banner maker pro. Tak, faktycznie na poczatek jest dobry. Też ma baze gotowych wzorów.. Pozdrawiam www.zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś