uegi78 27.01.08, 00:29 Normalnie nie widze takiej opcji. W pomocy tyż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: jak skasowac konto gmail.com? IP: *.chello.pl 27.01.08, 06:53 A dlaczego chcesz kasować? To przecież bardzo dobra poczta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: help Re: jak skasowac konto gmail.com? IP: *.google.com 27.01.08, 07:04 Ustawienia -> Konta -> Ustawienia konta Google -> Edytuj -> Zamknij konto Po usunięciu konta nie można go reaktywować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: jak skasowac konto gmail.com? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.01.08, 11:51 www.filozofia.org.pl/ff/ Odpowiedz Link Zgłoś
uegi78 bo jeden informatyk 27.01.08, 13:37 mi powiedział, że google gromadzi dane o uzytkownikach. np. ta historia przegladanych stron to przegięcie, google nie jest mi potrzebne do tego, by znalezc strone na ktorej bylam np. miesiac temu. Konto ma fajne niektore mozliwosci, ale coraz wiecej portali swoje poczty ulepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: bo jeden informatyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 15:20 Przecież tą historie możesz wykasować, a w sieci i tak nigdy nie będziesz anonimowa. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: bo jeden informatyk 28.01.08, 00:02 > np. ta historia przegladanych stron to przegięcie, google nie jest mi potrzebne > do tego, by znalezc strone na ktorej bylam np. miesiac temu. To nie jest opcja google tylko Twojej przeglądarki... Matko z córką. Tak to jest jak się słucha "mądrych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: help Re: bo jeden informatyk IP: 64.233.178.* 28.01.08, 14:31 neder napisała: > To nie jest opcja google tylko Twojej przeglądarki... > > Matko z córką. Tak to jest jak się słucha "mądrych". Bardzo przepraszam ale to ty nie wiesz o co chodzi. Wszelkie wyniki wyszukiwania google w trakcie gdy jesteś zalogowany/a na swojej poczcie gmail lub innej usłudze google są zapisywane w prywatnej historii wyszukiwania(tak jak np. zapamiętywanie wysłanych maili). Oczywiście funkcję tą można wyłączyć i wykasować zapamiętane wyniki wyszukiwania. Dobrze jest znać temat na jaki się podejmuje dyskusję. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: bo jeden informatyk 28.01.08, 21:02 Ok. dzięki za wyjaśnienie. Nadal uważam, że z takim podejściem, to lepiej w ogóle nie korzystać z internetu, albo w ogóle nie pytać co i dlaczego, bo się można mocno zdziwić. To o czym Ty piszesz nie wydaje mi się powodem do rezygnowania z usługi. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agame75 Re: bo jeden informatyk 29.01.08, 22:44 no własnie ,jak to zrobić ? Jak wykasować tę historię ?Nawet po wymianie komputera mam gdy zaloguje sie do poczty na gmail informacje ile razy wchodzilam na daną strone (adres nie był zmieniony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: help Re: bo jeden informatyk IP: *.google.com 30.01.08, 15:12 agame75 napisała: > no własnie ,jak to zrobić ? Jak wykasować tę historię ?Nawet po > wymianie komputera mam gdy zaloguje sie do poczty na gmail > informacje ile razy wchodzilam na daną strone (adres nie był > zmieniony) Ustawienia -> Konta -> Ustawienia konta google -> Historia online -> skasuj/wyłącz histotrię online Odpowiedz Link Zgłoś
stek22 Re: Ale jak i gdzie 18.01.09, 16:22 Chcę zlikwidować konto. Dochodzę do etapu ustawienia konta i nie mogę znaleźć opcji ustawienia konta Google. Czy ktoś może mi pomóc i wskazać w którym to jest miejscu. Bo przeglądam, przeglądam w Ustawienia/konta i nie mogę znaleźć tego linku ustawienia konta google Odpowiedz Link Zgłoś
agame75 Re: jak skasowac konto gmail.com? 30.01.08, 19:24 dziękuję bardzo za informację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keys.damiecka@gmai Re: jak skasowac konto gmail.com? IP: *.1.telkab.pl 26.01.09, 13:37 zlewpisalam literke w mailu chce skasowac blad jak to zrobuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufi Re: jak skasowac konto gmail.com? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 13:13 konto.gazeta.pl Tu można skasować konto. Odpowiedz Link Zgłoś