Gość: Aa IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 22.08.03, 12:56 Mam 2 przeglądarki: Mozilla i Internet Explorer. Mozilla jest ustawiona jako przeglądarka domyślna a ja chciałabym zmienić żeby domyślną był IE. Jak to zrobić ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: W JAKI SPOSÓB USTAWIĆ IE JAKO DOMYŚLNĄ PRZEGL IP: *.visp.energis.pl 22.08.03, 18:14 Ech, lenie. Grzebcie się trochę w tych waszych programach. Narzędzia -> Opcje internetowe -> Programy -> zaznacz Program IE ma sprawdzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzaly znikad Re: W JAKI SPOSÓB USTAWIĆ IE JAKO DOMYŚLNĄ PRZEGL IP: *.netscape.com 22.08.03, 18:47 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Ech, lenie. Grzebcie się trochę w tych waszych programach. > > Narzędzia -> Opcje internetowe -> Programy -> zaznacz Program IE ma sp > rawdzać... ...czy jest domyślną przeglądarką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: W JAKI SPOSÓB USTAWIĆ IE JAKO DOMYŚLNĄ PRZEGL IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 23.08.03, 10:50 Mam to zaznaczone i dalej wszystko otwiera mi się pod Mozillą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: W JAKI SPOSÓB USTAWIĆ IE JAKO DOMYŚLNĄ PRZEGL IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 23.08.03, 10:53 Poza tym tam pisze że IE ma sprawdzać czy jest domyślną przeglądarką. No i on chyba to sprawdza bo przecież Mozillę mam ustawioną jako domyślną więc wszystko otwiera się pod nią. Ale jak zrobic zeby ta Mozilla nie była domyślną przeglądarką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: W JAKI SPOSÓB USTAWIĆ IE JAKO DOMYŚLNĄ PRZEGL IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.08.03, 13:11 Gość portalu: Aa napisał(a): > Mam to zaznaczone i dalej wszystko otwiera mi się pod > Mozillą . Jak zaznaczysz, to zrestartuj komputer. Włącz IE i pojawi się pytanie czy IE ma być domyślna przeglądarką, klikasz tak i po wszystkiemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: W JAKI SPOSÓB USTAWIĆ IE JAKO DOMYŚLNĄ PRZEGL IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 23.08.03, 14:02 Kurcze, zrestartowałam i nadal nic, dalej domyślną jest Mozilla !!! System nie zapytał czy IE ma być domyślną. Już nie wiem co robić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: W JAKI SPOSÓB USTAWIĆ IE JAKO DOMYŚLNĄ PRZEGL IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.08.03, 14:11 Gość portalu: Aa napisał(a): > Kurcze, zrestartowałam i nadal nic, dalej domyślną jest > Mozilla !!! System nie zapytał czy IE ma być domyślną. > Już nie wiem co robić!! U mnie ładnie poszło.. Spytaj na forum Mozilli mozillapl.org/forum/ albo na grupie dyskusyjnej alt.pl.mozilla pzdr Odpowiedz Link Zgłoś