jo210 29.08.03, 00:59 Gapa ze mnie (wiadomo baby do garow a nie komputerow), ale stalo sie-wyslalam list przeznaczony dla X do Y. Czy moge to jakos odkrecic zanim Y przeczyta tajemnice zycia X ???? za powazne wskazowki z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: list wyslany pod zly adres IP: *.chello.pl 29.08.03, 01:06 jo210 napisała: > Gapa ze mnie (wiadomo baby do garow a nie komputerow), ale stalo sie-wyslalam > list przeznaczony dla X do Y. Czy moge to jakos odkrecic zanim Y przeczyta > tajemnice zycia X ???? za powazne wskazowki z gory dziekuje. Kiwdyś Twój Mąż wszystko zrozumie ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: list wyslany pod zly adres 29.08.03, 01:14 technicznie to nie wiem czy to mozliwe ale najprosciej - wyslac jeszcze jednego maila z odpowiednim tytulem, a w tresci odwolac sie do wszystkiego co mogloby skutecznie zachecic do usuniecia listu bez czytania go przez Y ;) pozdrawiam cossa jo210 napisała: > Gapa ze mnie (wiadomo baby do garow a nie komputerow), ale stalo sie-wyslalam > list przeznaczony dla X do Y. Czy moge to jakos odkrecic zanim Y przeczyta > tajemnice zycia X ???? za powazne wskazowki z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jo210 Re: list wyslany pod zly adres 29.08.03, 01:33 dzieki, to juz uczynilam, ale... Odpowiedz Link Zgłoś