anouk11 22 lata temu Dosc dlugo juz jej uzywam i od niedawna po kazdym myciu na naczyniach pozostaje gruba warstwa bialego osadu. W smaku lekko slona. Niedawno doawalam nowej soli do filtra. Moze ktos mial podobny problem. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 101 Re: problem ze zmywarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu A nie zapominasz o płynie nabłyszczającym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anouk11 Re: problem ze zmywarka IP: *.atm2-0-1031127.0x50a55fa2.bynxx14.customer.tele.dk 22 lata temu nie wszystko jest sol kostka myjaca i plyn nablyszczajacy i dalej tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 101 Re: problem ze zmywarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Powiem Ci szczerze , że używam zmywarki od kilku lat i starałam się pamiętać o tej soli .Nie miałam żadnych nalotów na naczyniach .Po Twoim poście uzmysłowiłam sobie , że już conajmniej od 1 roku nie wsypałam ani grama . Po prostu zapomniałam :)) I też nie mam zacieków . Jeśli nie znajdziesz rady tu , na forum , to może po prostu zapytaj w jakimś serwisie ? Twierdzisz , że ten nalot jest słonawy więc może wsypałaś za dużo ? Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: problem ze zmywarka 22 lata temu a nie masz przypadkiem zapchanych tych "wirnikow" (brakuje mi slowa na okreslenie tej czesci, ktora rozprowadza wode). w nich sie tez gromadza smieci, i moze utrudniaja plukanie. Odpowiedz Link Zgłoś