Gość: Rozalia IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 19:59 ZAłożyłam sobie konto 50MB na Wirtualnej Polsce.KOnto jest płatne .Czytając regulamin nie zrozumiałam jak opłacać konto i jak często .MOże ktoś wie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koktajl_molotowa Re: Opłata za konto na WP 07.09.03, 05:17 wystarczało poszukać regulaminu, który jest tu profil.wp.pl/regulamin/index.html?POD=3 Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Opłata za konto na WP 07.09.03, 05:28 # Jak dokonać opłaty za korzystanie z pakietu Poczta50 lub Poczta75? W celu zapewnienia użytkownikom jak największej wygody uruchomiliśmy 7 różnych całkowicie bezpiecznych sposobów płatności za korzystanie z konta: 1. płatność SMS 2. płatnosć WAP 3. płatność przelewem 4. płatność przekazem pocztowym 5. płatność kartą płatniczą (e-Card) 6. płatność mTransfer (mBank) 7. płatność Inteligo Przy płatności Inteligo otrzymujesz 5% rabatu! A numer sms, ew. konta musisz uzyskać od serwisu. Zapewne w pierwszej @poczcie dostaniesz. Jeżeli nie potrzebne dane, to sposób jak je uzyskać lub kontakt, pod którym pomoc uzykać mogła będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Opłata za konto na WP 07.09.03, 05:31 pozostaje jeszcze infolinia: 0801-13-13-13. Ten nr jest na dole każdej strony WP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozalia Re: Opłata za konto na WP IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 11:13 To znaczy ,że zostanę powiadomiona o terminie opłaty? Nigdy nie miałam płatnego konta i po prostu nie mam pojęcia na czym to polega. A ta opłata za pomocą sms-a polega na tym, że wysłanie sms-a będzie równoznaczne z wysłaniem pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Opłata za konto na WP 08.09.03, 02:17 Jest tak jak mówisz, wysyłasz sms i sprawa z głowy. Musisz tylko wywiedzieć się numeru na jaki tego sms wysłać, ale to pod podanym nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś