kz0 15.04.08, 17:25 Jak je usunąć,nie pamiętam nawet hasła do niego. Jak ściągnę inną wersje bata, to to konto zawsze jest. pzdr. kz0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pi Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 18:33 Zaznaczasz konto do usunięcia, wchodzisz w menu 'konto' i klikasz w 'usuń'. Proste, nawet nie trzeba szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz0 Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 18:48 To nie jest takie proste. W ten sposób usuwają się konta następne, nie pierwsze, domyślne. pzdr. kz0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 21:59 YYY, jakie domyślne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz0 Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 09:22 To konto,które zakładane jest jako pierwsze po ściągnięciu programu. Odpowiedz Link Zgłoś
mellody Re: konto w the bat 16.04.08, 14:22 w the bat! nie ma czegoś takiego jak "konto domyślne" mogę usunąć każde z 5 kont jakie posiadam niezależnie od tego w jakiej kolejności utworzone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz0 Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 16:33 Przyjmuję to za pewnik, ale uwierz mi, ściągnąłem bata 4.0.14pl i tu widzę konto, które używałem jakiś czas temu (ok. 3 lata).Co z tym zrobić? pzdr. kz0 Odpowiedz Link Zgłoś
mellody Re: konto w the bat 16.04.08, 19:12 Ja używam wersji 3.0.2.10; była dołączona do jakiegoś pisma komputerowego... Spróbuj odinstalować i usunąć wszystkie katalogi i pliki związane z TheBat! i zainstalować na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz0 Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 21:36 Zrobiłem jak radziłeś, niestety bez pozytywnego skutku. Zainstalowałem nawet inną wersje, też nic nie dało. Poddaję się.Wrócę do thunderbirda. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. kz0 Odpowiedz Link Zgłoś