Dodaj do ulubionych

konto w the bat

15.04.08, 17:25
Jak je usunąć,nie pamiętam nawet hasła do niego. Jak ściągnę inną wersje bata,
to to konto zawsze jest.
pzdr. kz0
Obserwuj wątek
    • Gość: pi Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 18:33
      Zaznaczasz konto do usunięcia, wchodzisz w menu 'konto' i klikasz w 'usuń'.
      Proste, nawet nie trzeba szukać.
      • Gość: kz0 Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 18:48
        To nie jest takie proste. W ten sposób usuwają się konta następne, nie pierwsze,
        domyślne.
        pzdr. kz0
        • Gość: pi Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 21:59
          YYY, jakie domyślne?
          • Gość: kz0 Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 09:22
            To konto,które zakładane jest jako pierwsze po ściągnięciu programu.
            • mellody Re: konto w the bat 16.04.08, 14:22
              w the bat! nie ma czegoś takiego jak "konto domyślne"

mogę usunąć każde z 5 kont jakie posiadam niezależnie od tego w jakiej kolejności utworzone...
              • Gość: kz0 Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 16:33
                Przyjmuję to za pewnik, ale uwierz mi, ściągnąłem bata 4.0.14pl i tu widzę
                konto, które używałem jakiś czas temu (ok. 3 lata).Co z tym zrobić?

pzdr. kz0
                • mellody Re: konto w the bat 16.04.08, 19:12
                  Ja używam wersji 3.0.2.10; była dołączona do jakiegoś pisma komputerowego...
                  Spróbuj odinstalować i usunąć wszystkie katalogi i pliki związane z TheBat! i zainstalować na nowo.
                  • Gość: kz0 Re: konto w the bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 21:36
                    Zrobiłem jak radziłeś, niestety bez pozytywnego skutku. Zainstalowałem nawet
                    inną wersje, też nic nie dało. Poddaję się.Wrócę do thunderbirda.
                    Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
                    kz0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka