Gość: gluk IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 13:43 mam pytanie czy ktos nie wie jak mozna wyslac sms do idei z internetu ale zeby nie bylo tego bzdurnego opisu co teraz dolączają.bede wzdzieczny za pomoc i informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abcd Re: sms do idei bez opisu IP: 203.89.133.* 14.09.03, 10:57 to chyba tylko zagraniczna bramka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: sms do idei bez opisu IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 09.10.03, 20:33 Wlasnie,ja tez jestem ciekawa.Ktos cos wie na ten temat???? Odpowiedz Link Zgłoś
pvs Re: sms do idei bez opisu 11.10.03, 20:30 Bramka 1rstwap niedziła z siecia Idea niestety. Przy próbie aktywacji konta pojawia sie komunikat, ze ten operator Idea, niema podpisanej umowy lub cos takiego. Jednym słowem "lipa". Gdy dzwoniłem do Idei i pytałem o to własnie komunikaty w sms-ach był bardzo zdziwiony. Podejrzewał nawet, że mój telefon jest uszkodzony, hahaha. Sprawdził w Pomocy technicznej i okazało sie, że tak musi "niestety" być, gdyż jest to spowodowane modernizacja sprzetu jaka miala miejsce ( nastepne hahaha ) oraz wymaganiami technicznym ( hahaha poraz kolejny). Uslyszalem jeszcze, że niema mozliwosci ominiecia tego i zirytowany odlaczylem sie. Odpowiedz Link Zgłoś