Gość: ona IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 02:14 mialam awarie kompa, nie otwieraja mi sie teraz czaty, musze miec jakas jave. skad ja wziac, czy jest to bezplatne i jak ustrzec sie zawirusowania kompa przy okazji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koktajl_molotowa Re: java pilnie poszukiwana 13.09.03, 02:43 www.java.com/en/download/manual.jsp tu znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona jeszcze jedno pytanie, o msblast tym razem! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 11:52 dzieki. a moze znasz sie tez na wirusie msblas. walcze z nim od wczoraj. nawet przez chwile wydawalo mi sie, ze go usunelam (postepowalam wedlug wskazowek, jakie znalazlam na wyszukiwarce Onetu, wpisujac haslo msblast), ale znow mi sie wylacza windows Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: jeszcze jedno pytanie, o msblast tym razem! IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 13.09.03, 15:20 Wirusów nie ma. To tylko chwyty marketingowe przekupek chcących sprzedać soft. Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: jeszcze jedno pytanie, o msblast tym razem! 13.09.03, 16:59 Jaki masz program antywirusowy. Wejdź na stronę producenta, tam będzie pełna i dokładna instrukcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: jeszcze jedno pytanie, o msblast tym razem! IP: *.visp.energis.pl 13.09.03, 21:08 Gość portalu: ona napisał(a): > dzieki. a moze znasz sie tez na wirusie msblas. walcze z nim od wczoraj. nawet > przez chwile wydawalo mi sie, ze go usunelam (postepowalam wedlug wskazowek, > jakie znalazlam na wyszukiwarce Onetu, wpisujac haslo msblast), ale znow mi sie > > wylacza windows error.xp.pl - a jak pojawi się "final countdown", przestaw kalendarz systemowy (w Windows tam gdzie zegarek, prawy dolny róg) o dzień do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś