Dodaj do ulubionych

java pilnie poszukiwana

IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 02:14
mialam awarie kompa, nie otwieraja mi sie teraz czaty, musze miec jakas jave.
skad ja wziac, czy jest to bezplatne i jak ustrzec sie zawirusowania kompa
przy okazji?
Obserwuj wątek
    • koktajl_molotowa Re: java pilnie poszukiwana 13.09.03, 02:43
      www.java.com/en/download/manual.jsp
      tu znajdziesz
      • Gość: ona jeszcze jedno pytanie, o msblast tym razem! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 11:52
        dzieki. a moze znasz sie tez na wirusie msblas. walcze z nim od wczoraj. nawet
        przez chwile wydawalo mi sie, ze go usunelam (postepowalam wedlug wskazowek,
        jakie znalazlam na wyszukiwarce Onetu, wpisujac haslo msblast), ale znow mi sie
        wylacza windows
        • Gość: on Re: jeszcze jedno pytanie, o msblast tym razem! IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 13.09.03, 15:20
          Wirusów nie ma. To tylko chwyty marketingowe przekupek chcących sprzedać soft.
        • koktajl_molotowa Re: jeszcze jedno pytanie, o msblast tym razem! 13.09.03, 16:59
          Jaki masz program antywirusowy. Wejdź na stronę producenta, tam będzie pełna i dokładna instrukcja.
        • Gość: piecyk gazowy Re: jeszcze jedno pytanie, o msblast tym razem! IP: *.visp.energis.pl 13.09.03, 21:08
          Gość portalu: ona napisał(a):

> dzieki. a moze znasz sie tez na wirusie msblas. walcze z nim od wczoraj.
          nawet
          > przez chwile wydawalo mi sie, ze go usunelam (postepowalam wedlug wskazowek,
          > jakie znalazlam na wyszukiwarce Onetu, wpisujac haslo msblast), ale znow mi
          sie
          >
          > wylacza windows

error.xp.pl - a jak pojawi się "final countdown", przestaw kalendarz
          systemowy (w Windows tam gdzie zegarek, prawy dolny róg) o dzień do tyłu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka