07.10.08, 21:39
jestem przyslowiowa ciemna masa jesli chodzi o komputer,internet,sciaganie i takie tam.Nie mam nikogo kto by sie na tym znal i mnie nauczyl,a co gorsza mieszkam na obczyznie i tubylcy mi nie pomoga:(
Dlatego prosze Was
Od kilku dni nic nie moge otworzyc i obejzec,bo brakuje mi jakis dodatkowych wtyczek.Gdy chce je pobrac wyskakuje ze nie moga byc zainstalowane bo firefoks costam-costam

na dodatek od kilku dni nie moge otworzyc gg.przyjmuje haslo ale sie nie otwiera

pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: wtyczki IP: *.acn.waw.pl 07.10.08, 22:10
      > Gdy chce je pobrac wyskakuje ze nie moga byc zainstalowane bo
      > firefoks costam-costam.

Więc musisz zrobić costam-costam.
      • maleyla Re: wtyczki 07.10.08, 23:17
        hehehe,ale ja powaznie.Pisalo ze juz mam-bo mam na pulpicie ale przestalo
        dzialac.A wogole,dlaczego przestalo dzialac/
        • lemari Re: wtyczki 07.10.08, 23:25
          podaj treść komunikatu
          • maleyla Re: wtyczki 08.10.08, 00:08
            wczoraj wyskakiwalo cos innego,po polsku,ale nie pamietam co to bylo
            a teraz the following applications need to be closed before the AdobeFlashPlayer can by installed,try again-gdy to wciskam dzieje sie nic!
            bardzo przepraszam ale wstaje bardzo wczesnie rano(raczej pozno w nocy) i musze sie juz oddalic,wpadne tu po rade jurto,ok.Dzieki serdeczne
            • maleyla Re: wtyczki 08.10.08, 00:11
              ten odnosnik wymaga innej aplikacji-takie cus mi teraz wyskoczylo i mialam
              wybrac-a potem wszystko co mam w kompie
            • lemari Re: wtyczki 08.10.08, 00:12
              zamknij przeglądarkę, żeby Adobe Flash Player mógł dokończyć inatalację
              • maleyla dziala! 08.10.08, 14:10
                Lemari,jestes dla mnie guru:D
                Dzieki serdeczne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka