Gość: 141 Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 21:23 walesa dostepna hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sx Wałęsa dostępna? :-D IP: *.chello.pl 15.10.08, 21:32 Widzę, że pożal-się-boże-programiści GG spróbowali swych sił z automatyczną detekcją płci rozmówcy. Prawie im się udało - nick kończący się na "a" uznają za żeński, więc w tytule okienka jest "Wałęsa dostępna". Ech, ludzie, ludzie. Nigdy się nie nauczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab to tak jak z cygańską wróżbą... 15.10.08, 23:42 widze w twoich oczach ze twoja przyszla zona bedzie miala imie konczace sie na A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunorc Re: to tak jak z cygańską wróżbą... IP: *.Red-80-25-201.staticIP.rima-tde.net 16.10.08, 16:04 minister_krab napisał: > widze w twoich oczach ze twoja przyszla zona bedzie miala imie > konczace sie na A. Bonawentura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Wałęsa dostępna? :-D IP: *.ols.vectranet.pl 16.10.08, 18:20 no ja od lat jestem pośmiewiskiem "Kuba jest dostępna" przez GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sx Trwają prace... IP: *.chello.pl 15.10.08, 21:38 "9. Trwają prace nad zmniejszeniem zużycia pamięci i poprawą stabilności" To akurat żadna nowość. W GG takie prace trwają chyba od 8-miu lat. Szkoda że bez powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:55 albo za dużo bajerów albo prostota. zdecyduj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:41 Ale paskuda, dobrze że używam i będę używał Tlena i Mirandy IM. I żadnych reklam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iulekkk Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.odnxx11.dynamic.dsl.tele.dk 22.11.08, 12:43 Nie lubię Skype. Wolę GG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użyszkodnik A co używać można zamiast GG? IP: 80.51.91.* 25.10.08, 16:03 Oprócz Mirandy i Aqq, w Windows XP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TH Re: A co używać można zamiast GG? IP: *.toya.net.pl 25.10.08, 20:49 Najlepiej Pidgina i przejść na Ubuntu. hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania 27.10.08, 23:06 Wszystko co ukazało się po wersji 6.1 jest niestabilne,mulące i ogólnie nie nadaje sie do normalnej pracy(zabawy).GG zeszlo już całekim na psy i najlepiej będzie jak sobie dadzą spokój i zrobią nowy komunikator od nowa. Więc polecić mogę jedynie wersję 6.1 sprawną i stabilną w 100% stąd www.komunikatory.net/download/download/GG/GG/gg61.exe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.siodemka.waw.pl 29.10.08, 14:00 Witam, na wykopie znalazłem ciekawą alternatywę dla Gadu-Gadu, gotowa do użycia:) www.wykop.pl/ramka/105058/gotowa-wersja-mirandy-im Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tut Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.chello.pl 17.11.08, 13:20 no właśnie. ciekawe kiedy oni to zrozumieją. ja mam od miliona lat tylko gg 6.1. instalka to mój największy skarb. skajpa włączam tylko jak umówie sie z kimś na gadu - potwooornie muli kompa. a gg nowsze niż 6.1 odstraszyło mnie tak skutecznie, że nawet nie próbuje go oglądać. jest mało plastyczne - nie mozna zmieniać wielkości okna i koloru skórki. ogólnie dno den. myślałam, że zrobią coś prostszego niż gg 6.1 a oni poszli w totalnie innym kierunku. nie wróżę im sukcesu. ktoś w końcu zrozumie, że gg ludzi wkurza, zrobi prosty komunikator i gg straci swoją wiodącą pozycję na rynku. bo ile lat można korzystać z gg 6.1 z braku laku. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania 20.11.08, 22:54 miranda zawiesza mi się zaraz po uruchomieniu.Dodam że mam windows 98 ,być może ma zbyt duze wymagania.W każdym razie nie jest alternatywą dla gg 6.1 Ale cóż nam więcej trzeba,skóki mamy (Gadu+ 2.6) www.komunikatory.net/pobierzplik.php?plik_id=395 dodatkowe wtyczki też (Power Project 1.75 Final) www.komunikatory.net/pobierzplik.php?plik_id=533 Do rozmów głosowych jest skype,do radia jest winamp lub windows media player Więc nie ma co zmieniać,skoro wszystko gra jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINIA Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.klc.vectranet.pl 21.12.08, 20:02 FAJNE TO GG POLECAM I POZDRAWIAM TEGO KTO WYMYŚLIŁ TO GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi_Gryfino Test nowego Gadu-Gadu: MojaGeneracja.pl/3350600 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 11:32 Te nowe GG to porażka. Niby co w nim nowego gdy spojrzymy na konkurencję ? Nic. Parę nowych skórek i opcja podkreślania źle wpisywanego wyrazu. Wow. Postarali się nie ma co. A oto moje minusy które znalazłem: a) instalacja do 40 sekund szybka potem czekałem 4 minuty na rozpakowanie bibliotek. b) 2 paski: 1 na górze na wyszukiwanie kontaktów 2 na dole do dzwonienia. Bezsens. c) 5 prób i nie dało wczytać danych archiwum z poprzedniej aplikacji gg. Błąd aplikacji. d) Manager kont. Niby fajne ale klikam i zmienia się nazwa. Potem daję zaloguj. Bezsens. e) o wiele większe czcionki i wygląd. Aż taki ślepy to ja nie jestem wolę mniejszą listę. f) duża prockożerność. Na szczęście nie restartowało kompa jak w poprzedniej wersji. g) skopany na maxa katalog publiczny. Brak w nim opcji szukaj po dostępnych. h) brak podstawowych pól do wypełniania w katalogu publicznym takich jak np miasto. i) brak opcji szukania: od danych lat do danych lat danych osób. Tylko grupy wiekowe. j) za dużo przycisków zadzwoń i reklam. Zupełnie inne położenie statusów gadu-gadu. k) klikamy z menu na radio. Ale nie da się wyłączyć inaczej niż poprzez x nowego okna. Obecnie korzystam z wersji 7.6 bo potem to już same porażki były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.satfilm.net.pl 06.03.09, 22:54 www.kingplay.pl/?r=4494 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.cust.tele2.pl 14.03.09, 18:59 Bardzo fajne gg bez zarzutów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda86 najnowsze gg jest beznadziejne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 15:23 Nowe Za dużo tych bajerów. Po co to wszystko? Odinstalowałam to gowno natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basius Re: Nowe Gadu-Gadu do pobrania IP: *.net.stream.pl 25.06.09, 22:20 Tandeta nic więcej przebajerowane i cholernie sie scina naprawde nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LechoO gg 10 ramozjadacz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 22:31 komp chodzi od niespelna 3 h a gg zjada mi skromne 224 MB tak ! 224 ! to jest jakies nieporozumienie zeby komunikator zjadal tyle ramu Odpowiedz Link Zgłoś