1zeus1 13.02.06, 10:19 Z serii niewybrednych dowcipoew -przychodzi baba do kardiologa-:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwanowna Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 10:49 Zeus, jak to jest być zawsze olewanym? Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 10:50 Jak mnie to dotknie, zwroce sie z tym pytaniem do ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 11:26 Zeusie... Potęga frustracji i mizoginizmu zagnieżdżona w Twym libido jest zapewne dotlkliwym skutkiem gwałtownie przeżytego rozczarowania i zawodu, dlatego jesteś tu z nami. Pewnie najdotkliwiej oszukany w przeszłości, teraz przybierasz niezliczoną ilość masek! Oh, James Dean znad Wisły... Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 11:30 Ty caly czas masz jedna, pomimo, ze czesto barwy zmieniasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 11:34 Po co Ty tutaj jesteś? Nie lepiej jakbyś sobie poczytał "Auto-Moto" albo włączył TVN Turbo? Jak na "prawdziwego" mężczyznę przystało? Wstydź się... Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 11:36 iwanowna napisała: > Po co Ty tutaj jesteś? A jak myslisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 11:37 Bo jesteś BABĄ... innego wytłumaczenia nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 11:38 iwanowna napisała: > Bo jesteś BABĄ... innego wytłumaczenia nie widzę... Bez przesady:) Takie chwyty, zeby mnie wywalic stad hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 11:40 No to jesteś "CIOTĄ"... W każdym razie, "normalny" na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 11:42 iwanowna napisała: > No to jesteś "CIOTĄ"... > W każdym razie, "normalny" na pewno nie. Dlaczego zaatakowalas mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 11:43 Bo Ty zaatakowałeś mnie zupełnie nie dawno... Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 11:44 iwanowna napisała: > Bo Ty zaatakowałeś mnie zupełnie nie dawno... Masz na mysli watek o Wandzi? To nie bylo personalne, a ty najwiecej ujadalas:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Forum psychologia:) 13.02.06, 11:47 Ujadałam? No w sumie tak. Ty chyba najlepiej wiesz, co to znaczy ujadająca kobieta/baba/itp. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: jest gorzej... 13.02.06, 10:52 przychodzi baba do każdego... tak, tak, zeus, ta baba, którą mam na myśli, żre potrzeba uwagi - jakiejkolwiek i czyjejkolwiek - i to nie przyjaźni, tylko wylewania wszystkich zawodów życiowych, calutkiej swojej żółci - jakby jej co najmniej pułk bogów obiecał inne życie niż dostała trochę bez sensu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: jest gorzej... 13.02.06, 10:55 alfika napisała: > przychodzi baba do każdego... > tak, tak, zeus, ta baba, którą mam na myśli, żre potrzeba uwagi - jakiejkolwie > i czyjejkolwiek - > i to nie przyjaźni, tylko wylewania wszystkich zawodów życiowych, calutkiej > swojej żółci - > jakby jej co najmniej pułk bogów obiecał inne życie niż dostała > trochę bez sensu, prawda? Zawody zyciowe to twoja specjalnosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: jest gorzej... 13.02.06, 11:30 widzę, że masz słabszy dzień - nie skojarzyłaś, że to ty lejesz swoją żółć hektolitrami (piszę już łatwiejsze słowa, Kasiu, takie, które odnajdziesz w słowniku) Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: jest gorzej... 13.02.06, 11:31 alfika napisała: > widzę, że masz słabszy dzień - nie skojarzyłaś, że to ty lejesz swoją żółć > hektolitrami > (piszę już łatwiejsze słowa, Kasiu, takie, które odnajdziesz w słowniku) Idz w slady kolezanki Reni i zdaj zaocznie mature jak chcesz ze mna normalnie rozmawiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: a fe... 13.02.06, 11:59 taka duża dziewczynka i się denerwuje? tylko tupania nóżką nie słychać... nieładnie, Kasiu a do tego z Renką nawet się tu nie zetknęłaś od komandosa zżynasz? no, fe fe Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: a fe... 13.02.06, 12:12 Kto to jest Komandos? Z tego co slyszalem, to kobieta nasladujaca wirtualnie alfonsa z burdelu:) Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: a fe... 13.02.06, 15:27 1zeus1 napisał: > ... Z tego co slyszalem, to kobieta nasladujaca wirtualnie alfonsa z burdelu:) To słuch też ci nawala? :))) Odpowiedz Link Zgłoś