Gość: Wielki Kaldun IP: *.1.251.72.1dial.com 22.10.08, 14:02 to juz nie wiem co tu myslec o tym UFO najpierw myslalem ze to cyrk, jakies urojenia, ale co raz to slychac o podobnych wypadkach jak ten opisany w artykule hmmm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pewex Re: Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO IP: *.icpnet.pl 22.10.08, 14:22 być może jesteśmy na coś przygotowywani i obcy istnieją u nas, lub też Amerykanie mają niesamowitą technologię nie tyle od obcych co od III Rzeszy, nie jest tajemnicą że istniały tam prace nad napędem antygrawitacyjnym napędzanym dwoma wirującymi dyskami plazmy rtęci, tak czy owak Ameryka ma chyba coś do wyajaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF Re: Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO IP: *.pseinfo.pl 22.10.08, 14:28 Mieli awarie radaru. Nie ma o czym sie rozpisywać, a o tym, ze poslali mysliwce to nawet lepiej nie wspominać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soul.brother Re: Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO 22.10.08, 15:41 UFO sie uaktywniło aby odwrócić uwagę motłochu od kryzysu... normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz Re: Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 14:48 Gość portalu: Pewex napisał(a) nie jest tajemnicą że istniały tam prace nad napędem antygrawitacyjnym napędzanym dwoma wirującymi dyskami plazmy rtęci LOL a ja słyszałem że naziści budowali wehikuł czasu i Hitler nim uciekł w przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Na podobne urządzonko jest nawet patent 24.10.08, 21:40 w amerykańskim biurze patentowym ... nr 3,626,605 z 1971 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blins Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO IP: *.kielce.net.pl 22.10.08, 14:44 dziwne żeby i radary naziemne i radar pokładowy sie zepsuły na raz. A co do tego tematu, to faktycznie UFO przestaje się kojarzyć z jakimiś urojeniami, dobrze że temat traktuje sie poważnie. Niewiemy co nas w związku z tym czeka, ale trzeba mieć otwarty umysł, niech nic nas nie zdziwi :). Odpowiedz Link Zgłoś
kotdachowy Re: Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO 22.10.08, 14:46 kazdy moze zrobic UFO, wystarczy polaczyc rozne przedmioty ze soba i rzucic z okna, sasiad jedyne co zobaczy to UFO (Unidentified flying object) czyli Niezidentyfikowany Obiekt Latajacy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel UFO to cos absolutnie normalnego 22.10.08, 15:33 UFO to cos absolutnie normalnego. Kazdy obiekt latajacy zanim zostanie rozpoznany to UFO - unindentified flying object. Co do echa radarowego B-52 - amerykanie mieli UAV-a ktory symulowal echo radarowe B-52. Poza tym, wysylanie mysliwcow bylo wtedy bardzo logiczne. Cokolwiek co bylo niezydetyfikowane moglo pochodzic od sowietow i byc niebezpieczne. W sytuacji zimnowojennej paranoii lepiej zgrac glupa i powiedziec ze to kosmici, niz wywolac powszechna panike mowiac, ze sowieci maja samoloty ktorych nie mozemy dogonic/zestrzelic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaeger Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO IP: 217.153.98.* 22.10.08, 15:08 Stek bzdur. "Uaktywnić wszystkie rakiety". F-86 Sabre był uzbrojony w 6 karabinów maszynowych Browning kal.12,7mm. Nie przenosił żadnych rakiet. Kłamać też trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mciek81 Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.08, 15:35 A mnie zastanowiło to, że koleś się szybko starzeje! Jak w 1957 miał 24 lata, a dzisiaj ma 77, to coś chyba jest nie tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ET Re: Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 16:02 > A mnie zastanowiło to, że koleś się szybko starzeje! Jak w 1957 miał > 24 lata, a dzisiaj ma 77, to coś chyba jest nie tak:) A co ma być nie tak? Miał kontakt z UFO, dostał się w ich wehikuł czasu, wszystko się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO 22.10.08, 16:16 Dokładnie, coś mi nie pasowało więc aż sobie na kartce policzyłem :D Gościu został porwany na 2 lata, urodzony w 1933 powinien mieć teraz 75... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO IP: *.botany.gu.se 22.10.08, 15:43 UFO jak najbardziej istnieja. Jak sama nazwa wskazuje sa to niezidentyfikowane jednostki latajace. Czyli wszystkie samoloty szpiegowskie, przemytnikow itp. Wojsku czesto bardzo zalezy aby pozostaly niezidentyfikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Z pamiętnika ruskiego kołchoźnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 16:00 17 sierpnia, podczas prac polowych w rejonie Chabarowska, nasz kombajn został zaatakowany przez chińskie wojska zmotoryzowane. Kombajn odpowiedział salwą rakiet, niszcząc 2 czołgi, po czym odleciał do bazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Rakiety? IP: *.socal.res.rr.com 22.10.08, 17:50 Zaraz zaraz. Uaktywnic wszystkie rakiety? Zdarzylo sie w 1957?? Moze sie myle ale wtedy samoloty byly wyposazone juz w rakiety??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Rakiety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 18:10 Rakietowe pociski niekierowane były już używane pod koniec II wojny światowej. Tak samo jak noktowizor i lotnicze bomby kierowane. Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Pilot dostał rozkaz zestrzelenia UFO 22.10.08, 18:23 Ja to mam lepszy pomysł, niech Brytyjczycy ujawnią archiwa, z których dowiemy sie wreszcie, jak to UFO wtargnęło na pokład jednego samolotu w Gibraltarze, zastrzeliło pasażerów, a potem sfingowało katastrofę. Dziwne, o UFO w 1958 to można sobie przeczytać swobodnie, a o czasach z IIWŚ to dopiero za 50 lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
astrobiolog szkoda, że nikt nie popisze się wiedzą... 24.10.08, 13:05 ...tylko każdy stara się błysnąć dowcipem albo zabrzmieć zwierzeniem w stylu "uwaga, przemawiam ja, w końcu się zdecydowałem...". Prawie chciałoby się wrócić do średniowiecznego ideału anonimowego autora, gdzie najważniejsza była treść, zawarta w niej informacja - a doprawdy mało liczyło się, kto pod jaką ksywką wyjdzie na inteligentnego w najbardziej wysmakowany sposób. Jeszcze rok temu też wiedziałem o ufo mniej niż zero, to znaczy też myślałem, że to śmieszny temat, a kto w to wierzy, ten debil - prawie taki kretyn, jak ci co myślą, że 11 września to była robota Amerykanów, te debety totalne. Dziś już nie jestem taki nawiedzony i dużo rzadziej oglądam programy informacyjne z telewizji, ale nie ujawnię teraz prawdy o świecie w paru słowach - bo gdybym miał ten wehikuł czasu i przeczytał je będąc sobą sprzed roku, to sam pewnie zaśmiałbym się niepewnie po drugim zdaniu, bo by mnie odrzuciło jakoś na zasadzie: "Nie, to nie może być prawda, to by było zbyt..." Prawda odrzuca, ale to dalej prawda - oprócz tego co masz, co weźmiesz zamiast tego?.. Odpowiedz Link Zgłoś