Dodaj do ulubionych

Fallout 3 Patch

• Gość: Ktos:P [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 13:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: sciecha Re: Fallout 3 Patch IP: *.rene.com.pl 18.03.10, 21:08
      mam lapka próbowałem na różnych systemach XP, vista 32/64bit żadnych problemów...giera (oczywiście oryginał PL) rządzi polecam
    • Gość: KKS Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 16:40
      mam problem z ta gra pod win 7 64 gdy ja uruchamiam wywala informacja ze schemat kolorow zostal zmieniony i zostanie przywrocony po zakonczeniu aplikacji! do gry moge wejsc i na max detalach mam srednio 65-85 fps ale mam dziwne spadki animacji!! sadze ze to wina ze tego komunikatu! dlaczego tak sie dzieje nie wiem?? kompa mam wolnego od virusów , zaktualizowanego i5 , 4gb ram gtx 275
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.toya.net.pl 25.05.10, 18:20
      Pare bugów poprawia i dodaje zadania... Echh... Mało dosyć, sprawdzę z orginałką jak działa.
    • Gość: dziadu Re: Fallout 3 Patch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 17:09
      słaby jakiś, w ogóle mi gierki nie wykrywa a przecież nic z nią nie robiłem po formacie dysku c:
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.chello.pl 25.07.10, 18:09
      276MB!? Patch UK zajmuje ino 51.6MB. I zanim ktoś odpowie że musi się zgadzać wersja językowa, informuję że od początku patchowałem polską wersję patchami UK i działało. Fakt, gram po angielsku...
    • buczekkk Re: Fallout 3 Patch 08.08.10, 11:12
      Kurcze z tym Patchem przestała mi działać konsola w grze ;( wie ktoś może jak to naprawić, wcześniej było wszystko ok
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.10, 19:20
      Po zainstalowaniu tego patcha pojawia mi się komunikat "uruchomienie aplikacji nie powiodło się ponieważ nie znaleziono pliku BINKW32.DLL. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten probloem" wie ktoś jak poradzić sobie z takim problemem, bez ponownego instalowania gry?
      • bojkot79 Re: Fallout 3 Patch 20.08.10, 11:52
        Gość portalu: Gość napisał(a):

> Po zainstalowaniu tego patcha pojawia mi się
        komunikat "uruchomienie aplikacji
        > nie powiodło się ponieważ nie znaleziono pliku BINKW32.DLL.
        Ponowne zainstalowa
        > nie aplikacji może naprawić ten probloem" wie ktoś jak poradzić
        sobie z takim p
        > roblemem, bez ponownego instalowania gry?

ja uruchamiam z launcher.exe i wtedy wszystko gra

jełsi masz procesor w quatro to musisz ręcznie w pliku *.ini
        odłączyć dwa rdzenie dla Fallouta
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.chello.pl 31.08.10, 19:28
      Ludzie jestescie frajerami, ja juz od dawna jade na piratach bo nie raz zostalem wyru...ny
      przez tych s...wy synow! To nie jest pierwsza gra z ktora se w ch.ja leca!
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.slupsk.vectranet.pl 20.10.10, 15:01
      banda debili
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.comax.net.pl / 10.0.8.* 10.12.10, 23:32
      To gó... się nie chce instalować
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.comax.net.pl / 10.0.8.* 10.12.10, 23:35
      Zawias na {Games for Windows - LIVE i koniec
    • Gość: Jancior Re: Fallout 3 Patch IP: *.204.7.26.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.11, 21:42
      Działa z Win7 64 bit, Asus Core2Duo T8100, 3GB RAM, ATI. Zainstalowałem oryginał (wersję PL), zainstalowałem patch. Już drugi raz przechodzę grę. Wasze problemy to jakieś żarciochy konkurencji chyba lub chęć kradzieży praw intelektualnych do tego tytułu. Ktoś się napracował żebyście mogli grać... Jak ktoś kradnie samochód to też nie ma gwarancji i ubezpieczenia i jeździ na własne ryzyko ;) A swoją drogą ukradł Wam ktoś coś kiedyś?
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.slupsk.vectranet.pl 17.05.11, 12:18
      o lol co za banda poje... jeden drugiemu wrzuca a obydwoje tępe łby... 21 wiek a problemy macie na poziomie przedszkola.. -.-'
    • Gość: Buła Fallout 3 Patch 1.7 IP: 85.219.143.* 24.06.11, 01:14
      Witam mam problem tego typu ze jak mam zainstolowanego Fallout 3 + DLC czyli dzióra i operacia anachros czy jakos tak. To mam taki problem po zainstolwaniu patcha gra nagle zmienia mi cała gre na polski dubbing z angielskimi napisami. A gre przed zainstalowanie patcha mialem POLSKA GRE Z POLSKIMI NAPISAMI:D chcial bym przywrocic polskie napisy bez wklejania roznych pilkow jest taka mozliwosc bo cos mi sie zdaje ze ten patch jest o kant dupy rozbic Gra smiga ok ale chodzi o te napisy wkur... mnie to juz po woli POMOCY!! a no i probowalem roznych crackow gowno to dalo pomocy!!
    • Gość: Reaper Re: Fallout 3 Patch IP: *.slubice.vectranet.pl 22.12.11, 10:30
      Cz funkcjonoje ten patch z FOSE czy nie?
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.12, 09:39
      U mnie gra dziala bez zarzutu od premiery i bez zadnych paczy. teraz mam problem, ze nie widzi plyty cd, ale podobno jest to kwestia jakiegos klucza w rejestrze, albo uprawnien dl awszystkich do gry. tak czy inaczej prosze pamietac, ze soft pisze sie pod intela i pod nvidie. reszta to podrobka. jestem przekonany, ze czesc z was ma z tego wlasnie powodu problemy ze uzywa jakichs amdkow i radeonow.... odwieczny shit, zawsze byly z tym tego typu (ciezko wykrywalne) problemy. ja mam c2d i gtx, nigdy mi sie komp nawet nie zawiesil, nie mowiac o wywrotkach.najwazniejsza jest jakosciowa konfiguracja komputera i brak zbednych procesow w tle. pozdro
    • Gość: pokrzywdzony Re: Fallout 3 Patch IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.07.12, 21:06
      skandal jutro dzwonie na policje
    • Gość: fsdfa Re: Fallout 3 Patch IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.13, 08:35
      czy jak mam po angielsku fallouta 3 i to zainstaluje będzie działać normalnie ?
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.173.36.65.tesatnet.pl 26.04.13, 18:05
      A spoko działa patch, tylko mi klawirka nie działa. :/ Myszka działa klawiatura nie. :/
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 22:58
      Ja instaluję patcha i mam nadzieję że mi zadziała, bo z różnych forów wiem że fallout 3 ma problemy ze startem głównie na Windowsie 7. Zaraz zobaczę czy mi pomoże, bo gra mi półtora miesiąca stoi i torturuje. :/
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 23:03
      KURDE !!! Nie działa. Mam windowsa 7. Kupiłem nowego, lepszego kompa i dupa. Nie działa, a na starym mi śmigało. Nie wiem co z tym tytułem jest, ale wkur**ł mnie totalnie. Wydałem 79zł. na giere i pół roku patrzę na okładkę. Powiem tak, że Bethesda mnie zdenerwowała Falloutem 3. TES mi świetnie chodzi. Morrowind, Oblivion, Skyrim wszystko bez zarzutów, ale akurat Fallout 3 mi się za przeproszeniem "pieprzy".
    • Gość: gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 15:57
      co zrobić z patchem aj się go pobierze bo mam problem ze jak gram przez chwile w fallouta 3 to i się sam wyłącza
    • Gość: gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.13, 13:56
      macie dziwne komputery mi działa idealnie.
      • Gość: gościu Re: Fallout 3 Patch IP: *.agora.pl 30.08.13, 13:33
        słyszałem że fallout online wychodzi już w sobotoę
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.13, 22:46
      Czy ten update zadziała na innej niż polska wersja gry? Z polską grą nie chce zadziałąć prawidłowo mody oparte na skrypcie FOSE (dzieki cenedze za zabezpieczenie w polskiej wersji) i pobieram F3 w wersji angielskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka