Gość: radiomaniak IP: *.icpnet.pl 09.11.03, 23:36 Szukam radiów internetowych.Znacie jakieś ciekawe stacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Micron Re: Szukam radiów internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 10:21 Ostatnio słuchałem bardzo fajnego radia:] www.radio-q.prv.pl Tylko cieżko je złapać bo oni chyba dopiero zaczynaja:] Ale muzyka git :] Albo wejdż sobie na yp. shoutcast.com i tam jest full radii :] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radiowiec Re: Szukam radiów internetowych IP: *.acn.waw.pl 10.11.03, 10:30 shoutcast.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Szukam radiów internetowych IP: 213.68.127.* 10.11.03, 11:53 oraz: www.platforma.pl/ oraz kazda szanujaca sie rozglosnia radiowa, ma na stronie domwej link do swojego wydania intenetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czepiajacy_sie Re: Szukam radiów internetowych IP: *.fm.4it.net.pl 11.11.03, 16:30 Gość portalu: radiomaniak napisał(a): > Szukam radiów internetowych. Moze sie czepiam, ale nie ma takiego slowa jak "radiów".Mozna to zastapic zwrotem np "rozglosni". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudaa Re: Szukam radiów internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 10:33 qrde to sa az tacy analfabeci w tym kraju!! masakra Odpowiedz Link Zgłoś
madopar50 Re: Szukam radiów internetowych 19.06.14, 09:31 www.zetchilli.pl/Radio/Radio-on-line Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioradyja Re: Szukam radiów internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.14, 13:17 Ja mam dórzo radiuf internetofyh. Odpowiedz Link Zgłoś
jolaniebieska Re: Szukam radiów internetowych 01.07.14, 11:14 Ja słucham winampem, wystarczy znaleźć sobie listę stacji w formacie .pls jest tego masa _ _ Dylemat życiowyszambo betonowe EKO-TRANSczy jakieś inne szamba betonowe ? Odpowiedz Link Zgłoś