Dodaj do ulubionych

Neostrada jest super !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:56
Test wypadl na 5 z plusem, zatrzymuje ja w domu - jest warta swojej ceny.
Polecam. Acha, Łapu Capu z portalu Neostrady przez kilka godzin to dodatkowy
atut :)
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Neostrada jest super !!! IP: *.visp.energis.pl 11.11.03, 16:00
      Gość portalu: samwise17 napisał(a):

> Test wypadl na 5 z plusem, zatrzymuje ja w domu - jest warta swojej ceny.

150 zł? Nie rozśmieszaj mnie. Moja koleżanka ma stały dostęp za 30 zł/mc.
      • Gość: yankee Re: Neostrada jest super !!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 18:41
        Mnie też ten gość strasznie rozbawił:-) "Jest warta swojej ceny" hahahaha:-)
        Dobre!!! Życzę zarządowi telekomuny jeszcze więcej zdrowia psychicznego:-) Duży
        może więcej, taniej, lepiej, nieprawdaż? Bardzo podoba mi się Twoja działalność
        edukacyjna, piecyk. Tak trzymaj:-) Pozdrawiam
      • Gość: jacek Re: Neostrada jest super !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 19:24
        ja mam taniej niz 25 zl za stale lacze:D osobiscie place za iDSL-a w sieci wraz
        z abonamentem za druga linie(pozostalosc po SDI) na okraglo 19 zl. Bez tej lini
        byloby taniej i tez mam stale:)
        Za 35 zl u mnie w miescie jest tez stale lacze ale juz 4 MBity. Za 39 zl w
        innej firmie juz 5 MBitów. A z iDSL-a jestem bardzo zadowolony to neibao a
        ziemia w porownaniu z SDi nawet przy kiilkunastu osobach zapierdziela rowno:)
        Pozdrawiam:)
        • Gość: iwonen Re: Neostrada jest super !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 20:03
          Ale z was qrwa idioci, nie rozumiecie, że tych 5 MB to za chuja nie
          osiągniecie. Żeby podłączyć taki kabel to musi być z 20 użytkowników, więc nie
          pierdolcie, że za 35 zeta jakaś dupa ma 5MBs. Macie równo nasrane pod
          kopułami!! A Neo jest zajebista, szczególnie do gry przez neta (MoHaa is the
          BEST GaMe)jeśli telekomuna spóści cene do stówki np 99 zeta to napewno
          założe...
          • Gość: yankee Re: Neostrada jest super !!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 21:23
            Szukasz idiotów i debili? Dam Ci wskazówkę: po co błądzić, skoro wystarczy,
            abyś spojrzał w lustro. Twoja wypowiedź bardzo wiele o Tobie mówi. Po co się
            męczysz, zamów wizytę u psychiatry. Dużo zdrowia życzę.
            • Gość: piecyk gazowy Re: Neostrada jest super !!! IP: *.visp.energis.pl 14.11.03, 22:48
              150 zł miesięcznie to nawet PREZESA TP SA NIE STAĆ!
        • polokokt Re: Neostrada jest super !!! 15.11.03, 00:27
          Jacku, jakbys podeslal linka do tej oferty 35zl za 4MBity bylbym wdzieczny.
          W stolicy jest jedna firma ktora oferuje np lacza 2MBity ale niestety jedna
          taka niespodzianka dla uzytkownikow, poblokowane sa programy P2P a oplata
          miesieczna to 107 zl z Vat.
          I oczywiscie wszystko pieknie i ladnie, wszystkie inne firmy sa tansze tylko
          jest jedno ale, trzeba mieszkac w bloku, gdzie na jeden metr bloku przypada
          sporo mieszkanca, bo tylko wtedy firmą oplaca sie ciagnac kabel. U mnie na
          domkach jednorodzinnych zadna ale to zadna firma nie chce pociagnac netu bo sie
          to po prostu nie oplaca (ewentualnie koszty montarzu sa tak duze ze nikt sobie
          netu nie zalozy). Od jednego do drugiego chetnego uzytkownika jest kilkaset
          metrow kabla, liczac w prostej linni. A w bloku to jest kilka metrow. Nie
          trzeba byc wybitnym ekonomista zeby zobaczyc gdzie bedzie bardziej oplacalny
          biznes. I tu zostaje tylko neo. Nie twierdze ze w ogole to jest produkt roku,
          ale w moim przypadku jest to najlepsza oferta na rynku.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka