grzeg50 22.01.09, 19:59 Co oznacza święcy na czerwono na routerze ADSL Netgear 834G ( Neostrada )symbol "internet". Wszystkie inne diody ( np wifi, dsl ) świecą się na zielono. konfiguracja tez jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pi Re: Czerwona dioda router Netgear IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 22:15 Jak już wszystko inne zawiedzie to przeczytaj instrukcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TinyAnia Re: Czerwona dioda router Netgear IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 10:33 U mnie działa z neostrada. Od grudnia routerek pracuje : ) tylko neostrada się coś psuje i dzwonić trzeba na infolinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Czerwona dioda router Netgear IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 00:13 nie chcę zakładać nowego tematu. a jaki masz router? nie chce mi się liveboxa używać Odpowiedz Link Zgłoś
rafik_spec Re: Czerwona dioda router Netgear 18.06.09, 00:02 BES SĘSU, po co marnofać prond na rużne swiecidełka lepiej kupidź karde siećiofą i z jednego serfera udostempfiać interned do innyh Odpowiedz Link Zgłoś