Gość: x IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 14:04 Czekam na takiego nettopa z minimalnym poborem mocy i odtwarzaniem HD 1080. Gry mnie nie interesują... A dlaczego trzeba optymalizować PowerDVD (a VLC nie idzie)? Coś mi tu śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x NVIDIA ION - pierwsze wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 15:19 na to czekam ale optymalizacja dla PowerDVD i porażka VLC coś mi śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurgi Re: NVIDIA ION - pierwsze wrażenia IP: 80.54.22.* 05.02.09, 17:02 Pytanie, jakim kodekiem był ten film kompresowany. Kurcze, taki netbook to zagina mojego regularnego laptopa… ____________ my.opera.com/Jurgi/ Odpowiedz Link Zgłoś
rmiechowicz NVIDIA ION - pierwsze wrażenia 06.02.09, 09:37 "A dlaczego trzeba optymalizować PowerDVD (a VLC nie idzie)? " To na pewno jakieś CUDA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vra Re: NVIDIA ION - pierwsze wrażenia IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 00:53 To niech sobie te CUDA wsadzą nie powiem gdzie... szkoda bo miało być pięknie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: NVIDIA ION - pierwsze wrażenia IP: *.chello.pl 24.02.09, 16:30 Bo VLC nie wspiera CUDA przynajmniej w wersji na dzień dzisiejszy a POWER DVD tak stąd taki przyrost mocy. Odpowiedz Link Zgłoś